03 / 05 / 2024

Topkapıda yangın mı çıktı

Topkapıda yangın mı çıktı

Topkapı Alt Geçidi Ucuzluk Çarşısı'nda yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangını söndürürken 3 dükkan kullanılamaz hale geldi.Görgü tanıkları, yangının, sünger satan bir dükkandaki elektrik kontağından çıktığını iddia etti.

Topkapı alt geçidi yanıyor!

İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da yangın çıktı. Topkapı alt geçidinde bulunan mağazalarda yangın çıktı. Birçok işyeri yanıyor. Yangın üzerine esnaf ve vatandaşlar çarşıyı boşalttı. Yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

İstanbul'da kentsel dönüşüm yapılıyor ama yetmiyor! Her sokakta 1-2 bina bile devrilse büyük felaket olur!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, hem deprem bölgesindeki çalışmalar hem de İstanbul'un dönüşümü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Özhaseki, İstanbul'da dönüşüm çalışmalarınınsürdüğüne ancak rakamların yetersiz olduğuna dikkat çekti. 

Diyarbakır'da dönüşüm hız kesmiyor!

Diyarbakır'da dönüşüm hızla devam ediyor. Başlatılan ve yapımı hızla devam eden projelerle Diyarbakır yeniden dirilecek.

Rize Salarha'da dönüşüm başlıyor!

TOKİ, Rize Merkez Salarha Beldesi Kentsel Dönüşüm Projesi 465 adet konut ve 12 adet dükkan inşaatları ile Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 13 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Kahramanmaraş Yusuflar'da dönüşüm başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kahramanmaraş'ta da önemli kararlar aldıklarını ilk olarak Yusuflar Mahallesi'nde 24 hektarlık alanda kentsel dönüşüm projesine başladıklarını söyledi.

TOKİ İstanbul'da dönüşüm kapsamında 14 bin 76 konut yapacak!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, bu yıl kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul'da 14 bin 76 konutun yapımını planladıklarını söyledi...

Ekrem İmamoğlu: İstanbul'da dönüşümü kabus olmaktan kurtaracağım!

CHP İBB Başkan Adayı İmamoğlu, "İstanbul'da kentsel dönüşümü kabus olmaktan kurtaracağım. Kentsel dönüşümde vatandaşa teminat olacağım. Vatandaşı müteahhitle baş başa bırakmayacağız. Büyükşehir Belediyesi sürece garantörlük yapacak." dedi...

Murat Kurum Gaziosmanpaşa'da dönüşüm projelerini inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm projelerini yerinde inceledi.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm ne durumda?

Kentsel dönüşümün ilk başladığı bölgelerden biri olan, yüzde 40’ından fazlasının şantiyeye döndüğü Gaziosmanpaşa’da dönüşüm sorunlu geçiyor. 

Yıldırım Ortabağlar, Güllük ve Mimarsinan'da dönüşüm başlıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Ortabağlar, Güllük ve Mimarsinan'da kentsel dönüşüm görüşmelerine başlıyor.

İstanbul'da dönüşüm en hızlısı Ümraniye'de!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiği İstanbul’da, 85 bin konutun yenilendiği Ümraniye, şehirde en fazla konutun dönüştüğü ilçe oldu.

Trabzon'da dönüşüm hızla sürüyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon'da gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Varyap Meridian'da yangın çıktı!

Varyap Meridian'da 52 katlı gökdelenin 15'nci katında yangın çıktı. Yangın bölgeye gelen ekipler tarafından söndürüldü.

Bursa Yıldırım'da dönüşüm tam gaz!

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında inşa edilecek olan Yıldırım Beyazıt Gençlik Merkezi 35 bin insana yeni bir yaşam alanı açacak.

Topkapıda yangın mı çıktı Haberi

Topkapıda yangın mı çıktı

Topkapı-Habipler Tramvay Hattı'nın Topkapı İstasyonu'nu yakınındaki alt geçitteki ucuzluk çarşısında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.


Yangına, Fatih, Zeytinburnu, Kocasinan, Maltepe ve Bakırköy itfaiyelerine ait 67 personel ve 20 araçla müdahale edildi.


İtfaiye ekipleri, yangını söndürürken, çarşıdaki yaklaşık 20 dükkandan 4'ünün kısmen, 3'ünün de tamamen yandığı bildirildi. Yangında ölen veya yaralanan olmadı.


Görgü tanıkları, yangının, sünger satan bir dükkandaki elektrik kontağından çıktığını iddia etti.


Yangının söndürülmesiyle ara verilen tramvay seferleri de normale...