05 / 05 / 2024

Toplu konut başvuru şartları

Toplu konut başvuru şartları

Günümüzde toplu konut projeleri oldukça yaygınlaşıyor ve talep görüyor. Devlet destekli toplu konut projeleri kolay konut edinimi sağlıyor. Peki, toplu konut projesinden alınan dairenin devri nasıl olur? İşte, toplu konut devir sözleşmesi örneği!

2023 TOKİ Hatay konut başvurusu başladı mı? Başvuru şartları neler?  

12’nci Kalkınma Planı çerçevesinde dar ve orta gelirlilere ilişkin Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) 500 bin konut inşa edilecek. Peki, TOKİ Hatay konut başvurusu ne zaman yapılacak? Başvuru şartları neler? Başvurular nasıl yapılacak? İşte detaylar...

TOKİ’den uygun fiyatlı konut, işyeri ve arsa müjdesi: 81 ilde geçerli olacak! TOKİ başvuru şartları neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından konut, işyeri ve arsa satışı yeniden devreye girecek. TOKİ’den uygun fiyatlı konut, işyeri ve arsa müjdesi geldi! 81 il için geçerli başvuru şartları neler?

THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi hangi gün yapılacak? 2023 Emlak Konut başvuru şartları neler?

THY ve Emlak Konut beraberliğinde Arnavutköy'de yükselecek yapıların tüm detayları belli oldu. Peki, THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi hangi gün yapılacak? 2023 Emlak Konut başvuru şartları neler? İşte detaylar...

Sosyal konut başvuru nasıl yapılır? TOKİ'ye nasıl başvurulur 2022?

Sosyal konut başvuru nasıl yapılır? TOKİ'ye nasıl başvurulur 2022? Soruları pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. İşte detaylar!

TOKİ 2022 sosyal konut başvuru süresi uzatılacak mı? Bakan Kurum açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ 2022 sosyal konut başvuru süresinin uzatılıp uzatılmayacağını açıkladı. Peki TOKİ 2022 sosyal konut başvuru süresi uzatılacak mı? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

TOKİ başvuru iptali nasıl yapılır? TOKİ iptal işlemi nereden yapılır? TOKİ sosyal konut başvuru iptal etme!

TOKİ sosyal konut başvurularına dair bazı detaylar merak ediliyor. Onlardan biri de TOKİ başvuru iptal işlemi. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ İlk Evim-İlk İş Yerim sosyal konut projesine 2 günde 1 milyon 700 bin başvuru!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İlk Evim-İlk İş Yerim sosyal konut projesine 2 günde 1 milyon 700 bin başvuru yapıldığını söyledi.

TOKİ'ye başvuru yapacaklar dikkat! TOKİ başvuru ücretleri iade ediliyor mu 2022?

TOKİ 250 bin sosyal konut projesi başvuru ücretleriyle ilgili son dakika araştırmaları devam ediyor. Peki TOKİ 250 bin konut başvuru ücretleri geri veriliyor mu? TOKİ başvuru ücretleri iadesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

TOKİ sosyal konut başvuru için hangi bankaya para yatırılıyor? İşte TOKİ ödeme planı!

TOKİ sosyal konut başvuru için hangi bankaların kullanıldığı ve para yatırıldığı araştırılıyor. İşte o detaylar…

TOKİ sosyal konut şartları belli oldu mu? 2022 TOKİ sosyal konut başvuru detayları!

TOKİ sosyal konut projelerine dair detaylar merakla araştırılıyor. İşte 2022 TOKİ sosyal konut başvuru detayları!

TOKİ sosyal konut başvuru tarihi belli oldu mu? İşte 2022 TOKİ sosyal konut detayları!

TOKİ bünyesinde yapılacak olan sosyal konut başvuru tarihleri soruluyor. İşte 2022 TOKİ sosyal konut detayları!

TOKİ sosyal konut başvuru şartları belli oldu mu? 2022 TOKİ sosyal konut başvuru ne zaman?

TOKİ sosyal konut başvuru şartları belli oldu mu? TOKİ sosyal konut başvuruları ne zaman? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

TOKİ sosyal konut başvuru tarihi belli oldu mu? TOKİ sosyal konut projeleri ne zaman başlıyor?

TOKİ sosyal konut başvuru tarihi, vatandaşlar tarafından sorgulanmaya devam ediyor. İşte TOKİ sosyal konut başvuru tarihine dair detaylar!

Toplu konut başvuru şartları Haberi

Toplu konut başvuru şartları

Toplu konut devir sözleşmesi örneği!

Konut yapım ortaklığı ya da konut bankaları gibi kamusal ya da özel kuruluşlarca gerçekleştirilen ve çok sayıda ailenin barınma gereksinmesini karşılayan toplu konut projeleri kolay ev sahibi olma imkanı sunuyor. 


Toplu konut projelerinin lokomotifi devlet idaresindeki firmalar olarak biliniyor.  Toplu konutlar lükse kaçmadan ortalama kalitede yapılıyor.


Toplu konut projeleri ile ilgili usul ve esaslara Toplu Konut Kanunu'nda yer veriliyor. Kanun hükümlerine göre, toplu konut projesinden alınan dairenin devri mümkün oluyor. Dairenin devri için devir bedelinin ödenmesi ve toplu konut devir sözleşmesinin imzalanması gerekiyor. İşte, toplu konut devir sözleşmesi!


Toplu konut devir sözleşmesi örneği!


DEVİR EDEN

...

(Adres)...

...

DEVİR ALAN

...

(Adres)...

...

DEVİR BEDELİ

...

Taraflardan devir eden ben ......................... T.C. ..................................... İdaresine ait ve Türkiye ................. Bankası T.A.O. tarafından satışa çıkartılan ............... ili ................. ilçesi, ................................ toplu...