05 / 05 / 2024

Toplu konut projesinde ev devri

Toplu konut projesinde ev devri

Günümüzde toplu konut projeleri oldukça yaygınlaşıyor ve talep görüyor. Devlet destekli toplu konut projeleri kolay konut edinimi sağlıyor. Peki, toplu konut projesinden alınan dairenin devri nasıl olur? İşte, toplu konut devir sözleşmesi örneği!

10 soruda TOKİ İzmir Merkez 2022 sosyal konut projesi! TOKİ İzmir Merkez ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir projelerinin detayları açıklandı. Peki TOKİ İzmir Merkez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Merkez 2022 sosyal konut projesi...

10 soruda TOKİ İzmir Menemen  2022 sosyal konut projesi! TOKİ Menemen ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 250 bin konut kapsamında İzmir'de de yeni konut projeleri inşa edileceği belirtildi. Peki TOKİ Menemen projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Menemen 2022 sosyal konut projesi...

11 soruda TOKİ İzmir Kiraz 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Kiraz ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen sosyal konut projesiyle İzmir'de de yeni konut projeleri inşa edileceği açıklandı. Peki TOKİ Kiraz projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ İzmir Kiraz projesi…

10 soruda TOKİ İzmir Karaburun 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Karaburun ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen 250 bin konut projeleriyle İzmir'de de yeni konut projeleri yapılacak. Peki TOKİ Karaburun projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Karaburun 2022 sosyal konut projesi...

Çanakkale Biga'da toplu konut inşaatı başladı!

Çanakkale Biga'da ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için hayata geçirilecek olan 93 konutun yer aldığı toplu konut projesinde ilk harç döküldü. 

TOKİ 50 bin sosyal konut projesinde teslimler başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 67 şehirde 140 projede başlattığı 50 bin sosyal konut projesinde hak sahipleri belli oldu. Projede ilk teslimler bugün Kuzeykent projesiyle başlıyor.

TOKİ Silivri 1.356 konut projesinde inşaat ne zaman başlayacak?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Silivri'de satışa çıkarılan 1,356 konut projesinde inşaat çalışmaları başladı mı? Proje askıya mı alındı? İşte bu soruların yanıtı...

TOKİ Uşak 1051 konut projesinde teslim dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Merkez 1051 konut projesinde yer alan daireler için teslim dönemi sona eriyor.

Kütahya 1453 Toplu Konut projesinin inşaatı tam gaz!

Kütahya Belediyesi tarafından Parmakören Mahallesi'nde hayata geçirilen 1453 Toplu Konut inşaatı son sürat devam ediyor.

Beyşehir toplu konut projeleri ile değerlenecek!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi, gurbetten ilçeye tersine göçü hayata geçireceği toplu konut hamleleri ile başlatmayı hedefliyor.

İmamoğlu Toplu Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmamoğlu Toplu Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Musa İmamoğlu ve Recai İmamoğlu ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Vefa Holding'ten Türkiye'ye toplu konut projesi!

Vefa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner, firmasının yatırımlarını ve planlarını anlattı. TOKİ ile işbirliği içinde olduklarını söyleyen Güner, toplu konut projesini hayata geçirmek istediklerini belirtti.

Avrupa Yakası'ndaki 8 konut projesinde bayram kampanyası!

Markalı konut üreticilerinin kampanya atağı bayramda da devam ediyor. Avrupa Yakası'ndaki 8 konut projesinde bayram kampanyası ile satışlar sürüyor.

Toplu konut projesinde ev devri Haberi

Toplu konut projesinde ev devri

Toplu konut devir sözleşmesi örneği!

Konut yapım ortaklığı ya da konut bankaları gibi kamusal ya da özel kuruluşlarca gerçekleştirilen ve çok sayıda ailenin barınma gereksinmesini karşılayan toplu konut projeleri kolay ev sahibi olma imkanı sunuyor. 


Toplu konut projelerinin lokomotifi devlet idaresindeki firmalar olarak biliniyor.  Toplu konutlar lükse kaçmadan ortalama kalitede yapılıyor.


Toplu konut projeleri ile ilgili usul ve esaslara Toplu Konut Kanunu'nda yer veriliyor. Kanun hükümlerine göre, toplu konut projesinden alınan dairenin devri mümkün oluyor. Dairenin devri için devir bedelinin ödenmesi ve toplu konut devir sözleşmesinin imzalanması gerekiyor. İşte, toplu konut devir sözleşmesi!


Toplu konut devir sözleşmesi örneği!


DEVİR EDEN

...

(Adres)...

...

DEVİR ALAN

...

(Adres)...

...

DEVİR BEDELİ

...

Taraflardan devir eden ben ......................... T.C. ..................................... İdaresine ait ve Türkiye ................. Bankası T.A.O. tarafından satışa çıkartılan ............... ili ................. ilçesi, ................................ toplu...