06 / 05 / 2024

Toprak altındaki kaçak yapılara örtülü imar affı getirildi

Toprak altındaki kaçak yapılara örtülü imar affı getirildi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, basit bir plan notunun kapsamını genişleterek kaçak yapılara af çıkardı. İstanbul’da kaçak durumda olan birçok hastane ve okulun bodrum katlarına örtülü imar affı getirildi.

Bodrum'daki Cennet Koyu'nda kaçak yapılaşma tam gaz: İmar Kanunu'na aykırı! 

Bodrum Gölköy Mahallesi’nde geçen sene kiralanan dünyaca ünlü Cennet Koyu’ndaki kaçak yapılar için yapılan suç duyurularına karşın hala durum aynı. İmar Kanunu'na göre Belediye tarafından yıkılması gereken tesis 2024 sezonu için de işleri büyütmeye başladı. 

NYC Bina Dairesi, Chabad sinagoguyla ilgili bina raporu yayınladı! Kaçak çalışmalar var!

New York Bina Dairesi, altına kaçak tünel kazıldığı iddia edilen Chabad sinagoguyla ilgili bina raporu yayınlayarak binanın ‘bazı kısımlarını boşalttı ve kaçak çalışma nedeniyle mülk sahiplerine karşı yaptırım’ kararı aldı.

Van Gölü'nün etrafındaki kaçak yapılarla ilgili son dakika gelişmesi: Yıkım kararı verildi!

Van Gölü kıyısında bulunan bir işletmenin sahile dolgu yaparak kaçak yapı yapmasıyla ilgili belediyeden son dakika açıklaması geldi. 

Gelibolu Yarımadası'ndaki kaçak yapılara uydudan sıkı takip!

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı, Gelibolu Yarımadası'nda kültürel mirası tehdit eden kaçak yapıları, uydu ve insansız hava araçlarıyla (İHA) anlık takip ediyor ve yasal süreçleri uyguluyor.

12 ilçeyi ilgilendiriyor! Tarım arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masada

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önderliğinde 12 ilçenin belediyesinin başkan yardımcıları, imar müdürleri ve teknik personelinin katıldığı ekim ayı imar toplantısında Tarım Arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masaya yatırıldı.

Altın bugün ne kadar? 24 Ağustos 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 24 Ağustos 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın üçüncü gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 24 Ağustos altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 23 Ağustos 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 23 Ağustos 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın ikinci gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 23 Ağustos altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 22 Ağustos 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 22 Ağustos 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın ilk gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 22 Ağustos altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 21 Ağustos 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 21 Ağustos 2022 yani piyasaların kapalı olduğu haftanın yedinci gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 21 Ağustos altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 19 Ağustos 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 19 Ağustos 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın beşinci gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 19 Ağustos altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 18 Ağustos 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 18 Ağustos 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın dördüncü gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 18 Ağustos altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 17 Ağustos 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 17 Ağustos 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın üçüncü gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 17 Ağustos altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 16 Ağustos 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 16 Ağustos 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın ikinci gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 16 Ağustos altın fiyatları!

Toprak altındaki kaçak yapılara örtülü imar affı getirildi Haberi

Toprak altındaki kaçak yapılara örtülü imar affı getirildi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Planlama Müdürlüğü, sektörü teşvik etmek için turizm tesislerinin bodrum katlarının toplam inşaat alanına dahil edilmemesi için teklifte bulundu. Bu teklife özel sağlık, eğitim ve kültürel tesis alanları da eklenerek çoğu kaçak durumdaki bodrum katlarına sessiz sedasız af çıkarılmış oldu.


“TURİZMİ TEŞVİK EDELİM”


İstanbul’da son 10 yılda yapılan özel hastanelerin yüzde 90’ının bodrum katları kaçak durumdaydı ve milyonlarca dolarlık rant yaratıyordu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 15 Mayıs 2015 tarihli oturumunda Şehir Planlama Müdürlüğü’nün turizm tesis alanlarına ilişkin plan notu teklifi oylandı. Müdürlük, İstanbul’un hem tanıtımında hem de ekonomide önemli bir paya sahip olan turizm tesislerinde diğer kullanım ve ticari fonksiyonlardan farklı olarak ihtiyaç duyduğu kongre salonu, sergi salonları, yüzme havuzu, balo salonları, spor merkezi, yemek salonu gibi pek çok...