02 / 05 / 2024

toprak yatırımı

toprak yatırımı

Başkan Rafet Orhan ''Şu an toprak ve arsa alımı her kesimin bütçesine uygun olması sebebiyle en çok tercih edilen yatırım aracı olarak görülüyor'' dedi.

Sertaç Koyuncu: En fazla kazandıran yatırım toprak!

Çamlıoğlu Gayrimenkul A.Ş. Satış Danışmanı Sertaç Koyuncu, en fazla kazandıran yatırımın toprak olduğunu ileri sürdü. Koyuncu, Bursa'nın yatırımcının gözdesi haline geldiğini belirtti.

Arsa ve arazi yatırımının püf noktası ne? Kâr etmek için ne yapılmalı?

Talepbul Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, arsa ve arazi yatırımının püf noktalarını tek tek sıraladı. Güdül, toprak alımının doğru analizlerle desteklendiğinde, sürdürülebilir ve karlı bir yatırım aracı olabileceğini belirtti.

Bb Toprak Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Toprak Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile Bilal Toprak ve Bünyamin Toprak tarafından kuruldu.

Mes Global Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mes Global Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Hasan Toprak ve Özdemir Toprak ortaklığında 230 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ankara'da toprağa yatırım yapmak, altından daha karlı!

Ankara merkezli gayrimenkul yatırım firması Ufuk Mülk A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cem Ufuk Ankara’da toprağa yatırım yapmanın, altına yatırımdan daha fazla gelir sağladığını söyleyerek, “Toprak, bir yılda yüzde 100’den fazla kar sağlıyor” dedi.

Toprak en çok tercih edilen yatırım seçenekleri arasında!

Başkan Rafet Orhan ''Şu an toprak ve arsa alımı her kesimin bütçesine uygun olması sebebiyle en çok tercih edilen yatırım aracı olarak görülüyor'' dedi.

Kazançlı bir toprak yatırımının 11 sırrı!

Toprak yatırımı, kazanç sağlayan yatırım türüdür. Çok fazla kazanç getiren her yatırım ürünü bir o kadar da risk barındırır. Karlı bir yatırım için nelere dikkat etmek gerektiğini Şeref Akbulat ile değerlendirdik.

Sertaç Koyuncu: Yenişehir yatırım için ideal bir bölge!

Çalımlıoğlu Gayrimenkul A.Ş. Satış Danışmanı Sertaç Koyuncu, en fazla kazandıran yatırımın toprak olduğunu ileri sürdü. Koyuncu, Yenişehir'deki yatırım yapılan bölgelerde hem nüfus artışı hem de ticari imkan artışı ile bölgenin değer kazanacağını söyledi.

Sertaç Koyuncu: En fazla kazandıran yatırım toprak!

Çamlıoğlu Gayrimenkul A.Ş. Satış Danışmanı Sertaç Koyuncu, en fazla kazandıran yatırımın toprak olduğunu ileri sürdü. Koyuncu, Bursa'nın yatırımcının gözdesi haline geldiğini belirtti.

Halikarnas Turizm ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Halikarnas Turizm ve Yatırım Anonim Şirketi, Muhammet Mesut Toprak Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Halil Bülent Çorapçı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon 469 bin TL sermaye ile Levent'te kuruldu.

Hip Toprak Emlak Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hip Toprak Emlak Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Arie Benezra Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Sarıyer, Maden Mahallesi, Kasap Çayırı Medya Kent'te kuruldu.

Toprak en güzel yatırımdır!

Samsun Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, Samsun'da beklenilmeyen birçok bölgenin büyük gelişimler gösterdiğini söyledi. Oral, parasını değerlendirmek isteyen vatandaşı ise toprak yatırımı yapmayı önerdi.

İzmir'de 4 stat için 200 milyon lira yatırım yapılacak!

İzmir Valisi Mustafa Toprak, kentte yapım ve tadilat çalışmaları devam eden 4 stat projesi için 200-250 milyon lira civarında yatırım yapılacağını bildirdi.

Rafet Orhan: En iyi yatırım arsa!

Toprak ve arsa alımı, her kesimin bütçesine uygun olması sebebiyle en çok tercih edilen yatırım seçenekleri arasında yer alıyor. Yeşil Vadi Arsa Çayırova’da yeni bir şube daha açarak yatırım hizmetlerine devam ediyor.

toprak yatırımı Haberi

toprak yatırımı

YEŞİL Vadi Arsa Ofisi, 1999'dan bu yana sürdürdüğü dürüst hizmet anlayışı, müşterilerinin yatırım yapma planları için gösterdiği titizlik ve yarının gelecek vadeden yatırımlarını bulma konusunda attığı isabetli adımlarla emlak ve gayrimenkul sektörünün aranan isimlerinden biri olmayı başardı. 

Gerek satışını gerçekleştirdiği bölgelerin artan değeri, gerekse referansı olan müşterilerinin duyduğu memnuniyet. Yeşil Vadi Arsa Ofisi ne sektöründe özel bir yer kazandırdı. 


"Arsa en kârlı yatırımdır" düsturuyla Çerkezköy. Kapaklı. Saray. Büyük Yoncalı. Tekirdağ, Misinli. Marmaracık'ta arsa, arazi ve gayrimenkul konularında faaliyet gösteren ve binlerce aileyi gayrimenkul sahibi yapan Yeşil Vadi Arsa Ofisi ve inşaat ı emsallerinden ayıran fark, imarlı ve ifrazlı arsaları müşterilerine sunması...


Yeşil Vadi Arsa Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan, sürpriz projelerle insanlara daha çok gelir kazandırmaya devam edeceklerini belirterek. "Arsa en...