25 / 07 / 2024

toprak yatırımı

toprak yatırımı

Başkan Rafet Orhan ''Şu an toprak ve arsa alımı her kesimin bütçesine uygun olması sebebiyle en çok tercih edilen yatırım aracı olarak görülüyor'' dedi.

Sertaç Koyuncu: En fazla kazandıran yatırım toprak!

Çamlıoğlu Gayrimenkul A.Ş. Satış Danışmanı Sertaç Koyuncu, en fazla kazandıran yatırımın toprak olduğunu ileri sürdü. Koyuncu, Bursa'nın yatırımcının gözdesi haline geldiğini belirtti.

Uzmanından tarım arazisi alacaklara uyarı! Karlı bir yatırım için bunlara dikkat edin

Arsa ve arazi almak isteyen yatırımcıların bir kısmı son dönemde tarım arazilerini de yakından takip ediyor.  Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, karlı bir tarım arazisi almak dikkat edilmesi gerekenleri anlattı.

Girişimci Mert Ergün'den doğru yatırım açıklaması: Vadeli mevduat anlık bir zevk, doğru yatırım topraktan geçiyor! 

Geçtiğimiz senenin ilk 10 ayında arsa, tarla ve ticari gayrimenkul satışlarının 1 milyon 426 bin 146 adetle tüm zamanların en yüksek ocak-ekim dönemi rakamı görüldü. Peki toprak yatırımı kazandırı mı?

Şu an satma değil alma zamanı: 'Yatırım için konut değil, toprak alın' açıklaması!

Girişimci Mert Ergün, konut yatırımı ile ilgili açıklamada bulundu ve "İkamet etmeyeceksem yatırım için şu rasyolarla kesinlikle konut almam" dedi. İşte o paylaşım...

Tapusuz 2B arazisi nedir? Yatırım potansiyeli ve riskleri neler?

Arsa ve araziye olan ilgi artarken, Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, tapusuz 2B arazisinin yatırım potansiyeli ve riskleri hakkında merak edilenleri anlattı.

Uzmanından arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için çok önemli uyarı!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda toprağa yatırım yaparken en temel dikkat edilmesi gereken noktanın korkmamak olduğunu belirtti.

Arsa ve arazi yatırımı için iyi bir lokasyon belirlemenin 3 önemli faktörü!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda arsa ve arazi yatırımı için iyi bir lokasyon belirlemenin 3 önemli faktörünü açıkladı. 

Arsa ve arazi yatırımı yapacakların kaçınması gereken 10 büyük hata!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda arsa ve arazi yatırımı yaparken yatırımcıların kaçınması gereken 10 büyük hata...

Hisseli arazi yatırımı yapanlar için flaş uyarı: 5 metre eksik alın ama müstakil yatırımlar yapın!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden hisseli arazi yatırımı yapanlar için flaş bir uyarı yaparak, "5 metre eksik alın ama müstakil yatırımlar yapın" dedi.

En iyi yatırım aracı toprak mı! Borsa, altın, dolar ne kadar kazandırdı?

​​​​​​​Ekonomi yönetimi tarafından yapılan yeni düzenlemeler ve vergi paketi tasarısı yatırımcının aklını karıştırırken, “Neye yatırım yapılmalı” sorusu daha çok önem kazandı.  Toprak yatırımcısı ve danışmanı Aksel Melkonyan, karşılaştırmalı olarak tavsiyesini açıkladı.

Kısa vadede arsa ve arazi yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenler!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden kısa vadede (1-2 yıl) toprak yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenler ve izlenmesi gereken adımları açıkladı. 

Uzmanı uyardı: Kiraya vermek için konut yatırımı yapılmaz!

Ev sahibi kiracı kavgaları gündemden düşmezken Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kiraya vermek için konut yatırımı yapılmayacağını söyledi.

Arsa ve arazi yatırımında lokasyon seçimi yaparken dikkat edilmesi gerekenler!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden arsa ve arazi yatırımında lokasyon seçimi yaparken dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı.

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler dikkat! İşte Kırklareli’de toprak yatırımı için fırsat bölgeler!

Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan resmi X hesabı üzerinden Kırklareli’de toprak yatırımı için halen fırsat olan bölgeleri paylaştı. 

toprak yatırımı Haberi

toprak yatırımı

YEŞİL Vadi Arsa Ofisi, 1999'dan bu yana sürdürdüğü dürüst hizmet anlayışı, müşterilerinin yatırım yapma planları için gösterdiği titizlik ve yarının gelecek vadeden yatırımlarını bulma konusunda attığı isabetli adımlarla emlak ve gayrimenkul sektörünün aranan isimlerinden biri olmayı başardı. 

Gerek satışını gerçekleştirdiği bölgelerin artan değeri, gerekse referansı olan müşterilerinin duyduğu memnuniyet. Yeşil Vadi Arsa Ofisi ne sektöründe özel bir yer kazandırdı. 


"Arsa en kârlı yatırımdır" düsturuyla Çerkezköy. Kapaklı. Saray. Büyük Yoncalı. Tekirdağ, Misinli. Marmaracık'ta arsa, arazi ve gayrimenkul konularında faaliyet gösteren ve binlerce aileyi gayrimenkul sahibi yapan Yeşil Vadi Arsa Ofisi ve inşaat ı emsallerinden ayıran fark, imarlı ve ifrazlı arsaları müşterilerine sunması...


Yeşil Vadi Arsa Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan, sürpriz projelerle insanlara daha çok gelir kazandırmaya devam edeceklerini belirterek. "Arsa en...