02 / 05 / 2024

Topuk Yaylası Tesisleri kimin

Topuk Yaylası Tesisleri kimin

Fenerbahçe, Düzce’de bulunan ve farklı takımlardan da büyük ilgi gören tesisleri için harekete geçti. Sarı-Lacivertliler 49 yıllığına kiraladığı 150 dönümlük arazinin sahibi olmak istiyor.

Ayder Yaylası Spor Tesisleri ihalesini Turgut Müteahhitlik kazandı!

Geçtiğimiz ay “Ayder Yaylası Spor Tesisleri Yapım İşi” ihalesi gerçekleştirildi. İhaleyi 6 milyon 343 bin TL bedel ile Rize merkezli Turgut Müteahhitlik aldı. 

Fenerbahçe Kulübü, Topuk Yaylası Tesisleri'nin tapusunu aldı!

Fenerbahçe Kulübü, takımların kamp yaptığı Topuk Yaylası'ndaki tesisin tapusunu aldı. Fenerbahçe Kulübü haberi internet sitesinden duyurdu.

Fenerbahçe, Topuk Yaylası Tesisleri'nin tapusunu aldı!

Fenerbahçe Kulübü, Düzce'de 2011'de yapımı tamamlanarak hizmete giren ve 25 yıllığına devredilen Resort ve Sports Topuk Yaylası Tesisleri'nin tapusunu aldı.

Kütahya Topuk Yaylası ''tabiat parkı" ilan edildi!

Kütahya'nın Domaniç ilçesi sınırlarında yer alan Topuk Yaylası, "milli park, tabiat parkı, tabiatı koruma alanı ve tabiat anıtı" olarak Bakanlık tarafından koruma altına alındı. Yayla, "Türkiye'nin 210'uncu tabiat parkı" olarak ilan edildi.

Fenerbahçe, Topuk Yaylası Tesisleri'nin tapusunu istiyor!

Fenerbahçe, Düzce’de bulunan ve farklı takımlardan da büyük ilgi gören tesisleri için harekete geçti. Sarı-Lacivertliler 49 yıllığına kiraladığı 150 dönümlük arazinin sahibi olmak istiyor.

Fenerbahçe, Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nin tapusunu alacak!

Fenerbahçe 49 yıllığına kiracısı olduğu Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nin arsası için ihaleye çıkıyor. Kulüp, yoğun ilgi gören arazinin tapusunu alacak.

Topuk Yaylası tesislerinde bakım ve onarım başladı!

Fenerbahçe Kulübünün, Düzce'nin Kaynaşlı ilçesine bağlı Topuk Yaylası tesislerine giden yolda bakım ve onarım çalışması yapılıyor.

Topuk Yaylası kış turizmine açılıyor!

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri, kış turizmine yönelik hizmet verecek.

Topuk Yaylası'na 3. futbol sahası yapılıyor!

Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesis Müdürü Bora Kay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tesisin Türk sporuna hizmet amacıyla kurulduğunu, bunun yanında dünya sporuna da hizmet etmeye başladıklarını söyledi...

Aziz Yıldırım'dan Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne Topuk Yaylası ziyareti!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Göztepe 60. Yıl Parkı'nda Anadolu Yakası Park ve Bahçeler Müdürü Ömer Çebi'yi ziyaret ederek Fenerbahçe Spor Kulübü Düzce Topuk Yaylası Tesislerindeki uygulamalar hakkında konuştular.

Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesislerine ek bina yapılacak!

Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesislerine yabancı takımlar, özellikle İran-Rus takımlarının biri gelip biri gidiyor. Hafta sonlarında yer bulunmuyor. Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesislerine saha ve ek bina yapılacak...

Tarihi Gürsu Su Değirmeni Sosyal Tesisleri hizmete açıldı!

Bursa’da yıkılmaya yüz tutmuş tarihi bir değirmen, restore edilerek sosyal tesis haline getirildi. “ Tarihi Gürsu Su Değirmeni Sosyal Tesisleri ” düzenlenen törenle hizmete açıldı...

Ergün Özuslu: Huzurlu Yaylası, turizme kazandırılacak!

Huzurlu Yaylası'nın turizme kazandırılması için çalışma başlatıldı. Gaziantep İl Kültür ve Turizm Müdürü Ergün Özuslu, Amanos Dağları'nda 2 bin rakımlı yaylanın mutlaka görülmesi gerektiğini söyledi.

Topuk Yaylası Tesisleri kimin Haberi

Topuk Yaylası Tesisleri kimin

FENERBAHÇE, tesis alanındaki yatırımlarında hız kesmiyor. Sarı-Lacivertliler şimdi de Düzce’deki Topuk Yaylası Tesislerinin tapusunu almak için harekete geçti. 


Fenerbahçe Kulübü, Topuk Yaylası Tesisleri'nin tapusunu aldı!




Başkan Aziz Yıldırım'ın tesisin yoğun ilgi görmesinin ardından düğmeye bastığı öğrenildi. Araziyi 49 yıllığına kiralayarak kamp merkezini inşa eden F. Bahçe,'devletle görüşmelerinde tapuyu da isteyecek. Sarı-Lacivertliler bu durumda yaylaya tamamen sahip olacak. Düzce’deki 150 dönümden büyük bir arazi üzerinde ve 2 bin 500 metrekarelik bir alanda inşa edilen Fenerbahçe’nin tesislerinde Sarı-Lacivertliler’in yanı sıra başka takımlar da kamp yaparken, tatilciler de gelip...