08 / 07 / 2024

Topuz Mimari Organizasyon adres 

Topuz Mimari Organizasyon adres 

Topuz Mimari Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Topuz tarafından kuruldu.

Topuz Mimari Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topuz Mimari Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Topuz tarafından kuruldu.

Fark Mimari Proje İnşaat Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Fark Mimari Proje İnşaat Organizasyon Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Kaya Erer ve Yakup Hakan Sekmen tarafından kuruldu.

Ay Mimari Tasarım Yapı ve İnşaat Malzemeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ay Mimari Tasarım Yapı ve İnşaat Malzemeleri Anonim Şirketi, Yasin Şuşoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Şubat'ta Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi, 48. Sokak'ta kuruldu.

Geleceğin mimari anlayışı Selçuklu ve Osmanlı olacak!

AK Parti’ nin 30 Mart Seçim Beyannamesi’ne göre yeni dönemde ‘akıllı belediyecilik’le halkın yaşamı kolaylaştırılacak, birçok kentte de Selçuklu ve Osmanlı mimari estetiği öne çıkarılacak.

Akkuş Proje Organizasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkuş Proje Organizasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Akkuş tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Şubat'ta Esenler, Tekstilkent Caddesi, Koza Plaza'da kuruldu.

90. Yıl Başkent Poligon Kompleksi için mimari proje yarışması düzenlendi!

Atıcılık ve Avcılık Federasyonu'nun kuruluşunun 90. yılı anısına "90. Yıl Başkent Poligon Kompleksi Mimari Proje" yarışması düzenlendi. Yarışmanın ödül töreni Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) Sanayi ve Teknoloji Müzesi'nde yapıldı...

RCS Turizm Organizasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

RCS Turizm Organizasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi, Şeyhmus Ceylan tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Şubat'ta Beyoğlu, Cihangir, Akyol Sokak'ta kuruldu.

Alptekin Seyahat Organizasyon Turizm Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alptekin Seyahat Organizasyon Turizm Yatırım Ticaret Anonim Şirketi, Alptekin Hocaoğlu tarafından 250 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Şubat'ta Beşiktaş, Ulus Mahallesi, Öztopuz Caddesi'nde kuruldu.

Koçlar Mimari Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçlar Mimari Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Seyfullah Koç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Şubat 2014 tarihinde Ümraniye, Ihlamurkuyu Mahallesi'nde kuruldu.

Ares Mimari Uygulama İnşaat ve Yapı Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares Mimari Uygulama İnşaat ve Yapı Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serhat Kahya tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Şubat'ta Sarıyer, Aykut Barka Caddesi'nde kuruldu.

Kaplan Mimari Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaplan Mimari Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mevlüt Kaplan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Şubat'ta Sancaktepe, Atatürk Mahallesi, Uysal Caddesi'nde kuruldu.

Suvar Yapı Tarım İşletmeleri Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Suvar Yapı Tarım İşletmeleri Turizm Organizasyon Limited Şirketi, Mehmet Vargün, Emrah Tunçluer tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Şubat'ta Pendik, Bahçelievler Mahallesi kuruldu.

Merve Kahraman İç Mimari ve Tasarım Faaliyetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merve Kahraman İç Mimari ve Tasarım Faaliyetleri Ticaret Limited Şirketi, Merve Kahraman tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Şubat'ta Bebek, Arnavutköy Caddesi'nde kuruldu.

Topuz Mimari Organizasyon adres  Haberi

Topuz Mimari Organizasyon adres 

Topuz Mimari Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Topuz tarafından kuruldu.

Topuz Mimari Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT ve İNŞAAT MALZEMELERİ 1- Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları, gölet ve...