29 / 04 / 2024

Torbalı 2015 okul projeleri

Torbalı 2015 okul projeleri

Torbalı'ya 4 yeni okul inşa edilecek. Ayrancılar Mahallesi'ne 1 adet 24 derslikli lise ve 1 adet 24 derslikli ilkokul, Torbalı Mahallesi'ne 1 adet 24 derslikli ilkokul ve Özbey Mahallesi'ne 1 adet 16 derslikli ortaokulun yapı ruhsatı düzenlendi.

TOKİ'den İzmir Torbalı'ya 3 yeni okul!

İzmir İli Torbalı İlçesi(Ayrancılar 24 Derslikli Atatürk İlk ve Ortaokulu),Subaşı Mah(16 Derslikli Subaşı Mustafa Topalan Anadolu Lisesi),Selçuk İlçesi; Atatürk Mah(24 Derslikli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu)ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Moribah Dukuly'nin cami hayali, okul ve yetimhane projesine vesile oldu!

Liberya'dan 2015'te Bursa Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde öğrenim görmeye gelen ve hazırlık sınıfında geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden Moribah Dukuly'nin cami hayali, okul ve yetimhane projesine vesile oldu...

Torbalı'da 2016'nın ilk 9 ayında 4 bin konut satıldı!

İzmir'de Torbalı Ticaret Odası'nın araştırması konut alım-satımında Torbalı'ya olan ilgiyi, 15 Temmuz darbe girişiminin bile etkilemediğini gösterdi. 2015 yılının ilk 9 ayında 3 bin 954 konutun satıldığı ilçede 2016 yılının aynı döneminde bu rakam 3 bin 950 oldu.

İzmir Torbalı'da okul yolları asfaltlanıyor!

İZMİR'in Torbalı İlçesi'nde okul ve derslik yapımı için Milli Eğitim Bakanlığı'na 50 dönüm arsa bağışlayan Torbalı Belediyesi, okul yollarının asfaltlanmasına öncelik verdi.

İzmir Torbalı'da kamu projeleri için arsa satışları yapıldı!

İZMİR'in Torbalı İlçesi'nde yeni hastane, demiryolları vagon onarım merkezi, asfalt üretim tesisi, okul binaları, mesire ve belediye hizmet alanları gibi projelerin hayata geçirilmesi amacıyla arsa satışları yapıldı.

İzmir Torbalı'ya 3 yeni okul inşa edilecek!

Torbalı'da okul sıkıntısı bir bir aşılıyor. Yapımı devam eden okulların yanı sıra yeni okullar için start verildi. Ayrancılar’da üç yeni okul binası için çalışmalar başlarken, fen lisesi için de girişimlerin sürdüğü öğrenildi.

Sakarya'ya 21 yeni okul geliyor!

Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 2015-2016 yılı çalışmaları ve yatırım hedeflerini anlatmak üzere düzenlenen basın toplantısında bu yıl yatırım programına alınan okullar açıklandı. Bu yıl yapılması planlanan 21 okul bulunduğu belirtildi.

Torbalı'da konut satışları düştü!

2015 yılında ortalama olarak günde 14, ayda ise 447 evin satıldığı ilçede 2016 yılında büyük düşüş yaşandı. Konut satışında gerileme yaşayan Torbalı'da bu rakam günde 11 ayda ise 357'ye düştü

Kızılcahamam'daki okul inşaatlarında son durum!

2015-2016 Eğitim öğretim yılında Kızılcahamam ilçe merkezinde bir okulda yer değişikliği yapılırken bir yeni okul ise eğitim öğretime açıldı. 2016-2017 eğitim-öğretim yılında açılması planlanan Kız İmam Hatip Lisesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Antalya Kepez’de iki mahalleye okul yapıldı!

Antalya’nın Kepez ilçesi Gündoğdu ve Kuzeyyaka mahallelerinde yapımı tamamlanan okul, 2015-2016 eğitim ve öğretim döneminin 2. yarısında kapılarını öğrencilere açıyor.

Torbalı 2016'da dev projelere imza atacak!

2015 yılında neredeyse bütün hedeflerine ulaştıklarını ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, 2016 yılında daha büyük işlere imza atacaklarını ifade etti.

Beylikdüzü'ne iki yeni okul ve spor kompleksi müjdesi!

Beylikdüzü'nde 2015-2016 eğitim-öğretim yılının ilk ders zili çaldı. Açılış töreninde konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'ne iki yeni okul ile bir eğitim ve spor kompleksi kazandıracaklarının müjdesini verdi.

TOKİ yeni öğretim yılında 50 okul yapacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresince (TOKİ), çocukların ve gençlerin modern eğitim kurumlarında öğrenim görmeleri amacıyla 2015-2016 eğitim öğretim yılında bin 163 derslikli 50 yeni okul hizmete sunulacak.

Torbalı 2015 okul projeleri Haberi

Torbalı 2015 okul projeleri


İzmir Valiliği'nde yapılan eğitim zirvesi sonrası okul projeleri hayata geçiriliyor. İzmir Valiliği'ndeki eğitim zirvesinin ardından çalışmalarına hız veren Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne verdiği talimatla Ayrancılar Mahallesi'ne 1 adet 24 derslikli lise ve 1 adet 24 derslikli ilkokul, Torbalı Mahallesi'ne 1 adet 24 derslikli ilkokul ve Özbey Mahallesi'ne 1 adet 16 derslikli ortaokulun yapı ruhsatı düzenlendi.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez'in girişimleriyle bir araya gelen İlçe Kaymakamı Aydın Memük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, İzmir Valisi Mustafa Toprak'ı makamında ziyaret ederek Torbalı'nın artan nüfusuyla beraber ortaya çıkan okul ihtiyacı için görüşmelerde bulundu.


Hızla markalaşıyor

İlçenin eğitim alanındaki sorunlarını hızlı bir şekilde çözmek istediklerini belirten Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "Ülkemizin farklı bölgelerinden hızlı göç...