29 / 04 / 2024

torbalı ayrancılar parkı nerede

torbalı ayrancılar parkı nerede

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Torbalı Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ayrancılar Üçpınarlar Rekreasyon Alanı’nın açılış törenine katıldı. Kocaoğlu, törende yaptığı konuşmada İzmir için projelerini anlattı...

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar 2. Etap ihalesi yarın!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Ayrancılar Mahallesi 2. Etap 161 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi yarın  saat 14:00'de  gerçekleştirilecek.

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar 2. Etap ihalesi 16 Temmuz'da!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Ayrancılar Mahallesi 2. Etap 161 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 16 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ İzmir Ayrancılar Projesi'nde ruhsat sorunu çözüldü!

İzmir’in Torbalı ilçesindeki Ayrancılar İnönü Mahallesinde, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılan, 315 adet konutun kura sonucu hak sahiplerine verildiği projede çeşitli nedenlerle 123 daireye yapı kullanma izin belgeleri verilemedi...

Torbalı Ayrancılar TOKİ kura sonucu 2+1-3+1!

Torbalı Ayrancılar TOKİ kura sonucu 2+1-3+1 haberimizde yer alıyor. Projedeki  2 oda 1 salon daireler brüt 85 metrekare, 3 oda 1 salon daireler brüt 128 metrekare alana sahip.

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar kura sonuçları 16 Temmuz!

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar kura sonuçları 16 Temmuz haberimizde yer alıyor. Projede toplam 223 adet konut bulunuyor.

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar 2019 kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlğı'nın İzmir Torbalı Ayrancılar 2019 projesinin kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek. Projede toplam 223 adet konut bulunuyor.

İzmir Torbalı Ayrancılar kura sonuçları 23.07.2018!

İzmir Torbalı Ayrancılar Projesi 29 adet konut satışı, 5819 Sayılı Kanun ile Konut Alma hakkı bekleyenler için yapılacak. 23 Temmuz'da konut belirleme kurası çekilecek..

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar 315 konut ihalesi 8 Haziran'da!

TOKİ tarafından İzmir İli, Torbalı İlçesi, Ayrancılar Mahallesi'nde inşa edilecek olan 315 konut ihalesi 8 Haziran'da yapılacak.

TOKİ İzmir Ayrancılar 315 konut ihalesi 22 Mayıs'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından İzmir İli, Torbalı İlçesi, Ayrancılar Mahallesi'nde inşa edilecek olan 315 konut için ihale tarihi belirlendi.

TOKİ'den Torbalı Ayrancılar'a 350 yeni konut!

Kamu yatırımlarında Torbalı’nın önceliklerini görüşmek üzere İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ile birlikte üç gündür Ankara’da temaslarda bulunan Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’ den ilk müjdeli haber geldi.

İzmir Ayrancılar'a spor kompleksi geliyor!

İZmir Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Ayrancılar Mahallesi için projelendirilen gençlik merkezi ve spor kompleksinin inşaat ruhsatını imzaladı.

İzmir Ayrancılar Meydan projesinin ilk kazması vuruluyor!

İzmir Torbalı Belediyesi’nin “Her mahalleye bir meydan” projesinde sıra Ayrancılar’a geldi. İhale süreci tamamlanan proje için önümüzdeki günlerde ilk kazma vurulacak.

İzmir Ayrancılar'da konut fiyatları hızla artıyor!

İzmir Ayrancılar'da konut fiyatları hızla artmaya devam ediyor. Ayrancılar'ın en cazip yaşam alanlarından olan Yeni Pancar Yolu'nda eski dairelerin fiyatı da artan talebi yükseldi.

torbalı ayrancılar parkı nerede Haberi

torbalı ayrancılar parkı nerede


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Kurtuluş Savaşı burada başlamış, burada bitmiş. Böyle bir kente, ‘Sen bana muhtaçsın.’ diyemezsin. Anadolu’da bir laf var, 'Boğaz dokuz boğum, yutkuna yutkuna konuşacaksın' diye. Hele İzmir hakkında dokuz değil, on sekiz defa yutkunacaksın.” şeklinde konuştu. Torbalı Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ayrancılar Üçpınarlar Rekreasyon Alanı’nın açılış törenine katılan Kocaoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin dünyadaki kredisinin, Hazine’den 6 basamak yukarıda olduğunu iddia etti: “Bu iş konuşmakla, rant peşine koşmakla, arsa satmakla, yap-işlet-devret modeliyle, hısım akrabayı korumakla olmuyor. Çalışmakla, inanmakla, üretmekle, hemşehrilerimizle beraber omuz omuza vererek oluyor. Harama sokmadan, çalmadan, çırpmadan, kaynaklarınızı doğru kullanarak oluyor.”


Başkan Kocaoğlu, yeni bağlanacak ilçelerin hepsinin arıtma problemini çözüp çevre kirliliklerini ortadan kaldıracaklarını belirterek, “Arıtma için, kanalizasyon için, daha temiz bir çevre için, daha...