03 / 05 / 2024

torbalı Göztepe tesisleri son durum

torbalı Göztepe tesisleri son durum

Çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Göztepe Spor Kulübü tarafından Torbalı’nın Pancar Mahallesi’nde yapılacak spor akademisi ve tesislerine 7 milyon TL’lik maddi destek sağlayacak.

Göztepe Tesisleri'nin imar planı belediye meclisinde oylanmadı!

Göztepe (Göz-Göz) adına yapılması planlanan altyapı tesisi projesi İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oylanmadı. 

Göztepe'ye devredilen arsanın tahsisi iptal edildi!

Torbalı Belediye Başkanı Uygur, "Bu yer Göztepe Spor Kulübü'ne tahsis edilecekse, meclis uygun görürse bu hukuki ve sağlam temellerle yapılmalı ve belediyemiz de birtakım haklara sahip olmalı çünkü o alan köyün ortak kullandığı alan" dedi...

İzmir Büyükşehir'den Göztepe Spor Tesisleri'ne 7 milyonluk destek!

Çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Göztepe Spor Kulübü tarafından Torbalı’nın Pancar Mahallesi’nde yapılacak spor akademisi ve tesislerine 7 milyon TL’lik maddi destek sağlayacak.

Göztepe Stadı'nda ses denemesi yapıldı!

Gürsel Aksel Tesisleri'nin yerine inşa edilen 20 bin 35 kişi kapasiteli Göztepe Stadı'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Trübünlerin yükseldiği statta ses denemesi yapıldı.

Göztepe Torbalı Tesisleri'nin inşaatı başlıyor!

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, "Takımımızı daha iyi günlere taşıyacak altyapı tesislerini hayata geçirmek istiyoruz. Torbalı'da 100 dönümün üzerinde arazi tahsis edildi, bir ay içinde onun inşaatına başlayacağız." diye konuştu.

Göztepe Futbol Akademisi için 103 dönümlük arsa tahsis edildi!

Ege Ekonomik Forumu'nda konuşan Göztepe Kulübü Başkan Vekili Talat Papatya, "Torbalı Belediyesi tarafından 103 dönümlük bir arsa tahsis edildi. Gelecek ayın 3'ünde lansmanını da yapacağız. İçinde 8 tane saha olan futbol akademisi kurmak üzereyiz" dedi..

Göztepe Stadı'na ruhsat müjdesi!

Göztepe'de Gürsel Aksel Tesisleri'nin yerine yapılacak 20 bin 35 kişi kapasiteli yeni stadın ruhsatı çıktı.

Göztepe'den tesis atağı!

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, Gürsel Aksel Tesisleri'nin bulunduğu araziye inşa edilecek yeni stat için yıkım çalışmalarının başlamasıyla dışarıda kalan altyapı takımlarını Menderes'e götüreceklerini açıkladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Göztepe Stadı için muvafakat!

Göztepe Gürsel Aksel Stadı arazisi üzerinde 1406 metrekarelik hisseye sahip olan Büyükşehir Belediyesi, mevcut stat yerine yapılacak yeni stadyum ve otopark tesisleri inşaatının bir an önce başlayabilmesi için muvafakat verme konusunu Meclis gündeminde.

Office Park Göztepe iletişim!

Ön talep sürecinin başladığı Office Park Göztepe projesinde sadece office park tasarımı uygulandı. Mimarisinde Perkins Will firmasının yer aldığı projede satışlar yıl içinde başlayacak. İşte Office Park Göztepe iletişim bilgileri...

DKY İnşaat Göztepe Office Park'ta ön talep süreci başladı!

DKY İnşaat Göztepe Office Park projesi kapsamında ön talep süreci başladı. Bu yıl başlanacak olan DKY İnşaat Göztepe Office Park projesi sadece office park olarak tasarlandı.

Demirli Yapı My City Göztepe!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Demirli Yapı My City Göztepe projesinde yer alan konutlar 5 ay sonra satışa çıkacak.

Demirli Yapı My City Göztepe 5 ay sonra satışta!

Demirli Yapı'nın Göztepe'de inşa edeceği My City projesinde satışlar 5 ay sonra başlayacak. Projedeki daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

torbalı Göztepe tesisleri son durum Haberi

torbalı Göztepe tesisleri son durum


Kentteki çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 94. yaşını kutlamaya hazırlanan Göztepe Spor Kulübü tarafından Torbalı’da inşa edilecek olan spor akademisi ve tesislerin yapımına destek verecek. Büyükşehir Belediyesi ve Göztepe arasındaki protokol önümüzdeki ay içerisinde imzalanacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, 8 milyon 590 bin 400 liralık işin 7 milyon TL’sini Büyükşehir Belediyesi karşılayacak.

İzmir'in Süper Lig'deki tek temsilcisi Göztepe Spor Kulübü, Pancar Mahallesi’nde bulunan ve 30 yıl süreli üst kullanım hakkına sahip olduğu toplam 103 bin 271 metrekare büyüklüğe sahip alana 5 adet sentetik çim saha ve 1 adet doğal çim saha yapacak. Yatırım kapsamındaki drenaj sistemi, çevre hatıl ve çitleri, sulama sistemi, sentetik çim kaplanması, doğal çim saha kaplanması, elektrik direkleri ve LED saha...