29 / 04 / 2024

Torbalı okul projeleri

Torbalı okul projeleri

Torbalı'ya 4 yeni okul inşa edilecek. Ayrancılar Mahallesi'ne 1 adet 24 derslikli lise ve 1 adet 24 derslikli ilkokul, Torbalı Mahallesi'ne 1 adet 24 derslikli ilkokul ve Özbey Mahallesi'ne 1 adet 16 derslikli ortaokulun yapı ruhsatı düzenlendi.

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

TOKİ Adıyaman okul projeleri ihalesi bugün!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den İzmir Torbalı'ya 3 yeni okul!

İzmir İli Torbalı İlçesi(Ayrancılar 24 Derslikli Atatürk İlk ve Ortaokulu),Subaşı Mah(16 Derslikli Subaşı Mustafa Topalan Anadolu Lisesi),Selçuk İlçesi; Atatürk Mah(24 Derslikli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu)ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Eğitimde mekan tasarımının önemi!

Farklı ölçeklerdeki okul projeleri ile ulusal ve uluslararası çapta başarılar hayata geçiren Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, eğitimin daha sağlıklı ve kaliteli olması için mekan tasarımının öneminden bahsetti.

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

Adana'da 21 yeni okul inşa edilecek!

AB mali desteği ve Dünya Bankası aracılığıyla yürütülen Eğitim Altyapısının Güçlendirilmesi ile Kriz Zamanlarında Herkes için Eğitim projeleri kapsamında, Adana'da 21 okul inşa edilecek.

Gardenya Torbalı'nın 2. etabı başladı!

İzmir’deki ilk projeleri olan Gardenya Torbalı’nın ilk etabını geçen sene tamamlayan Manas Grup, 2. etaba da bu yıl başladı.

Torbalı'da kentsel dönüşümü müteahhitler yapıyor!

Hızla artan nüfus ve alınan göçlerle Torbalı'da gayrimenkul piyasasınde farklı yaklaşımlar yaşanıyor. Bölgedeki inşaat firmaları artan konut ihtiyacını karşılamak için boş ya da eski binaların olduğu arazilerde yeni projeleri değerlendiriyor.

Torbalı arsa yatırımcısının yeni gözdesi olacak!

A.H.K. Gayrimenkul ve inşaat Yatırım Danışmanlığı Genel Müdürü Ali Hakan Karahalil, Torbalı'nın cazibe merkezi olacağını ve projeleri anlattı. İşte o haber..

Aslan Yüksel İnşaat'tan Torbalı'da yeni proje!

İzmir Torbalı'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Aslan Yüksel İnşaat 17 yıldır sektörde önemli yatırımlara imza atıyor. Firmanın sahibi Aslan Yüksel, yaptıkları birçok projenin ardından devam eden projeleri olduğunu belirtti.

Dünya Bankası okul inşaat projelerini yönetiyor!

Dünya Bankası, Milli Eğitim Bakanlığı, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, AB ve Alman Kalkınma Bankası ile birlikte "Türkiye'deki Sığınmacılar Fonu Kapsamındaki Okul İnşaat Projeleri" projesini başlattı.

Beylikdüzü'ne iki yeni okul geliyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun geçtiğimiz aylarda Beylikdüzü’ne 2 yeni okul kazandıracaklarını müjdelediği Yakuplu ve Gürpınar’a yapılmaya başlanan okul projeleri hızla devam ediyor.

Torbalı'nın çehresi projelerle değişiyor!

Torbalı'da 6 ayrı mahalle için meydan projeleri hazırlanmıştı. Bazı mahallelerde meydan projeleri biterken diğer projeler halen devam ediyor.

Torbalı okul projeleri Haberi

Torbalı okul projeleri


İzmir Valiliği'nde yapılan eğitim zirvesi sonrası okul projeleri hayata geçiriliyor. İzmir Valiliği'ndeki eğitim zirvesinin ardından çalışmalarına hız veren Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne verdiği talimatla Ayrancılar Mahallesi'ne 1 adet 24 derslikli lise ve 1 adet 24 derslikli ilkokul, Torbalı Mahallesi'ne 1 adet 24 derslikli ilkokul ve Özbey Mahallesi'ne 1 adet 16 derslikli ortaokulun yapı ruhsatı düzenlendi.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez'in girişimleriyle bir araya gelen İlçe Kaymakamı Aydın Memük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, İzmir Valisi Mustafa Toprak'ı makamında ziyaret ederek Torbalı'nın artan nüfusuyla beraber ortaya çıkan okul ihtiyacı için görüşmelerde bulundu.


Hızla markalaşıyor

İlçenin eğitim alanındaki sorunlarını hızlı bir şekilde çözmek istediklerini belirten Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "Ülkemizin farklı bölgelerinden hızlı göç...