29 / 04 / 2024

torbalı yatırımları

torbalı yatırımları

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, ilçeyi 3 kat büyütecek 135 projeyi açıkladı. İşte Torbalı’yı uçuracak 135 proje..

İzmir Torbalı'nın konut ihtiyacı arttı!

Küçük Menderes Havzası üzerindeki verimli topraklara sahip Torbalı, 700'e yakın sanayi kuruluşunun yanı sıra İZBAN ulaşımı, otoyol bağlantısı, konut sayısının artması, kent merkezine yakın ama sakin bir ilçe olması nedenleriyle tercih nedeni oldu.

İnşaat, İzmir Torbalı'nın lokomotif sektörü!

Uzun yıllar boyunca marketçilik yapan Ali Yaman ve Eyüp Altunbağ, 14 yıllık ortaklıklarını bundan sonra emlak sektöründe sürdürecek. İkili Yağmur Emlak ile gayrimenkul sektöründe hizmet verecek.

Torbalı Devlet Hastanesi 2017'de tamam!

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Karayolları 2.Bölge Müdürü Abdülkadir Vuraloğlu ve Torbalı Devlet Hastanesi Başhekimi Şenol Topçu, inşaatı devam eden yeni devlet hastanesi civarında incelemelerde bulundu.

İzmir Torbalı'ya 20.5 milyon liralık yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZBAN seferleriyle kent merkezine ulaşımı kolaylaşan Torbalı’nın mahallelerinde kanal alt yapısını yeniliyor, kanalı olmayan bölgelere ise yeni hat döşüyor.

Torbalı 2016'da dev projelere imza atacak!

2015 yılında neredeyse bütün hedeflerine ulaştıklarını ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, 2016 yılında daha büyük işlere imza atacaklarını ifade etti.

Torbalı'da özel sektör kentsel dönüşüme katkı sağlıyor!

Konut sektöründe elde edilen pozitif ivmeyle birlikte inşaat sektöründeki özel firmalar, talepteki artışı da göz önünde bulundurarak en uygun yatırımları gerçekleştiriyor.

Fetrek Çayı Sultanlar Vadisi projesi hayata geçiyor!

Torbalı'da Cumhuriyet tarihinin en büyük çevre yatırımı ve sosyal yaşam kampusu kabul edilen 22 kilometre uzunluğundaki Fetrek Çayı Sultanlar Vadisi için 100 araçlık iş makinesi parkı kuruluyor.

İzmir’de arsa ve arazi yatırımları hız kesmiyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme’nin İzmir’de gerçekleştirdiği araştırmaya göre İzmir’de arsa ve arazi yatırımları gün geçtikçe artıyor. Arsa- arazi yatırımlarıyla dikkat çeken ilçeler ise Urla, Güzelbahçe, Karaburun, Kemalpaşa, Torbalı, Menemen ve Seferihisar şeklinde sıralanıyor.

İhracat Torbalı'da gayrimenkul yatırımlarını artırdı!

İzmir Torbalı ihracatta yaşanan artış gayrimenkul yatırımlarını da etkiledi. Gayrimenkul yatırımcıları 61 ili geride bırakan Torbalı'ya yöneldi.

Torbalı'da inşaat yatırımları hız kesmedi!

İzmir'de Torbalı Ticaret Odası'nın araştırması konut alım-satımında Torbalı'ya olan ilgiyi, 15 Temmuz darbe girişiminin bile etkilemediğini gösterdi. Torbalı'da inşaat sektöründe yatırımlar hız kesmedi.

Akkale İnşaat yeni yatırımlar için kolları sıvadı!

3 yıl önce Torbalı'ya gelen ve 37 daireden oluşan 5 blokluk yeni yaşam alanına sahip olan Ravza Konakları'nı inşa eden Akkale İnşaat, geçtiğimiz aylarda yeni ofisine taşındıktan sonra yeni yatırımlar için kolları sıvadı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı sona erdi!

AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği) AVM Yatırımları Konferansı’nın beşincisi AYD Başkanı Hulusi Belgü ve Yönetim Kurulu ev sahipliğinde 6-7 Mart 2013 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde yapıldı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı açılış konuşmaları ile başladı!

Organize Perakende Sektörünün bugünü ve geleceğini tüm yönleriyle ele almak üzere, Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından düzenlenen V. AVM Yatırımları Konferansı’nın ikinci günü açılış konuşmaları ile başladı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı sektör temsilcilerini buluşturdu!

AYD V. AVM Yatırımları Konferansı “Farklılaşmanın Anahtarı Rekabet” başlığı ile yerli ve yabancı sektör temsilcilerini beşinci kez buluşturuyor

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent İpek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

torbalı yatırımları Haberi

torbalı yatırımları


Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, ilçedeki bütün muhtarları, meslek odalarını ve Ak Parti Teşkilatını topladı. İlçeyi 3 kat büyütecek 135 projeyi açıkladı, tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi verdi.


Metropolis otelde muhtara, sivil toplum örgütlerine ve meslek odası temsilcilerine ilçenin 50 yıllık vizyon projelerini anlatan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, daha sonra Ak Parti teşkilatına geniş kapsamlı bir sunumda bulundu.


İlçelerin gelişmişlik kriterlerini ve yaşam kalitesi standartlarını açıklayan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, son istatistiklere göre ilçenin çok hızlı biçimde büyüdüğünü belirterek şunları söyledi:


Büyüme inşaat sektörüne yansıdı

"Torbalı son üç yılda kamu ve belediye yatırımlarında büyümede kentleşmede sosyal projelerde sağlık, eğitim, ulaşım, altyapı yatırımlarında ilçeye kazandırılan arsalarda, yeni yaşam alanlarında kültürel, sanatsal, bilimsel etkinliklerde üç kat büyüdü. Hedefimiz aynı hızla büyümek....