06 / 05 / 2024

torbalıda çıkan yangın

torbalıda çıkan yangın

İzmir'in Torbalı ilçesindeki bir fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı.

İzmir'deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangın sonrasında mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu! 

İki ay önce İzmir Narlıdere’deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangının ardından zararlarının karşılanmasını talep eden mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu. 

Son Dakika!... Hatay’da gece yarısı orman yangını çıktı

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde ormanda çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayıldı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ve Orman bölge Müdürlüğü ekipleri yangına müdahaleyi sürdürüyor.

Antalya ve Muğla'da çıkan yangında 2 bin 516 bağımsız birim ağır hasar aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Antalya ve Muğla'da çıkan yangında toplamda 2 bin 516 bağımsız birimin acil ağır hasarlı ve yıkık olduğunu söyledi.

İstanbul'da bir AVM'de çıkan yangın söndürüldü!

İstanbul'da bir alışveriş merkezinde (AVM) çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Polonezköy'de çıkan yangın kontrol altında!

İstanbul Beykoz'da, ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Akşam saatlerinde çıkan yangına, Beykoz, Kavacık ve Çavuşbaşı itfaiyesi ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, müdahale etti.

Torbalı'da kentsel dönüşüm hızlandırılmalı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Torbalı'da yapacağı kentsel dönüşüm için yapılan 438 konutluk projede yetkinin yerel yönetimlere devredilmesi talebine bir destek de İzmir Emlak Kulübü Başkanı Rıdvan Akgün'den geldi.

Torun Center'da yangın çıktı!

Mecidiyeköy'deki Torunlar İnşaat'a ait rezidans inşaatında, izolasyon malzemelerinin tutuşmasıyla çıkan yangın kısa sürede söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

Kütahya'da ev yangını!

Kütahya'da, kullanılmayan 2 katlı metruk evde çıkan yangın 1 saat süren çalışmayla söndürüldü. Bu sırada, tedbir amacıyla binanın yakınından geçen doğalgaz hattı kapatıldı, elektrik kesildi.

Fatih'te bir iş hanında yangın çıktı!

Fatih’te bir çantacıda çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. Yanan binada mahsur kalan Afrika uyruklu 2 kişi, alevlerden kaçmak için cama çıkarak yan binaya geçti.

Kastamonu'da ev yangını: 2 ölü

Kastamonu'nun Şenpazar ilçesinde iki katlı ahşap evde çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alınmasına karşın, Osman Yılmaz (83) ve Hacer Yılmaz (85) çifti hayatını kaybetti.

Bartın'da çıkan yangın nedeniyle 40 dönüm alan zarar gördü!

Bartın’da dün iki noktada çıkan orman yangınında yaklaşık 40 dönümlük alan zarar gördü.Bartın Orman İşletme Müdürü Yanık: "Yanan alanların yeniden ağaçlandırılması için hazırlık çalışmalarımıza başladık” dedi.

Bafra'da mera yangını!

Samsun'un Bafra ilçesindeki merada çıkan yangın, şiddetli rüzgar nedeniyle 800 dönümlük alanda etkili oluyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, arazözler ve 8 kepçeyle müdahalede bulunuyor.

Bartın'da mobilya imalathanesinde yangın çıktı!

Bartın'da mobilya imalathanesinde yangın çıktı. Gecen köyü mevkisindeki toptancılar sitesinde, Fatma Kılıç ve de Tamer Kaya' ya ait mobilya imalathanesinde çıkan yangın kısa sürede büyüdü.

torbalıda çıkan yangın Haberi

torbalıda çıkan yangın


Torbalı Kaymakamı Aydın Memük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bayındır yolu üzerinde 30 dönümlük alanda mobilya ve yatak üretimi yapılan fabrikada sabah 07.30 sıralarında çıkan yangının kısa sürede büyüdüğünü söyledi.


Güvenlik görevlilerince fark edilen yangına, itfaiye ve Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin karadan ve havadan müdahale ettiğini ifade eden Memük, "Mesai saati olmadığı için içeride kimse yoktu. Can kaybımız yok.Yangın kontrol altına alındı. Fabrikada ciddi hasar var. Güvenlik kamera kayıtları incelendikten sonra yangının çıkış nedeni belirlenecek" diye konuştu.


İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Fuat Barandır da yangını kontrol altına aldıklarını, soğutma çalışmalarına başladıklarını bildirdi. Bu arada mesai saatinde fabrikaya gelen işçiler, itfaiye ekibinin çalışmalarını...