29 / 04 / 2024

Torbalıda kaç tane okul var

Torbalıda kaç tane okul var

Torbalı'ya 4 yeni okul inşa edilecek. Ayrancılar Mahallesi'ne 1 adet 24 derslikli lise ve 1 adet 24 derslikli ilkokul, Torbalı Mahallesi'ne 1 adet 24 derslikli ilkokul ve Özbey Mahallesi'ne 1 adet 16 derslikli ortaokulun yapı ruhsatı düzenlendi.

Teknosa'dan Xiaomi Redmi Note 11 Pro'da kaçırılmayacak muhteşem indirim! Fiyatı aniden düşüverdi!

Teknosa'da kaçırılmayacak bir fırsat var! Xiaomi Redmi Note 11 Pro'da aniden muhteşem bir indirim başladı. Üstün performansı ve gelişmiş özellikleriyle dikkat çeken bu akıllı telefon, rekabetçi fiyatıyla şimdi daha uygun hale geldi. Bu fırsatı kaçırmayın!

Tuvalet kağıtlarında büyük indirim; Carrefour'da kağıt ürünlerinde süper fiyatlar

Carrefour'da kağıt ürünlerinde fiyatlar düştü. Tuvalet kağıdında yüzde 20'ye varan indirim oldu. İşte Carrefour tuvalet kağıdı fiyatları...

İstanbul’da kaç bina var? İstanbul'da kaç daire var? İstanbul konut sayısı 2023! Hemen bu rakamlara bakın!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrasında uzmanlar İstanbul depremine de dikkat çekti. Peki İstanbul’da kaç bina var? İstanbul'da kaç daire var? İşte İstanbul konut sayısı 2023...

8500 TL asgari ücret ile kaç gram altın, kaç tane çeyrek altın alınabilir? Eskiden ne kadar alınabiliyordu?

Asgari ücretle kaç tane çeyrek altın, kaç gram altın alınabilir merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı asgari ücretinin 8 bin 506 TL olduğunu açıkladı. Peki, 8500 TL asgari ücret ile kaç gram altın, kaç tane çeyrek altın alınabilir?

TOGG 1 yılda kaç tane üretilecek?

Türkiye'nin yerli otomobil TOGG artık hayal olmaktan çıkıyor. TOGG’un fabrikası 29 Ekim’de açılıyor. Bu aşamada da bazı sorular sıklıkla sorulmaya başlandı. İşte onlardan biri de “TOGG 1 yılda kaç tane üretilecek?” sorusunun yanıtı!

Sıvı yağda kaçırılmayacak fırsat! Yetişen 5 litrelik sıvı yağı kapıyor! İşte detaylar!

Sıvı yağ mutfakların vazgeçilmez ürünlerinden biridir. Her yemekte tüketilen sıvı yağ fiyatlarını vatandaşlar dikkatli bir şekilde takip ediyor. İşte sıvı yağda kaçırılmayacak fırsat!

Carrefoursa'da kağıt havlu ve tuvalet kağıdında yüzde 60'a varan indirim! İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi...

Carrefoursa Market "Carrefoursa Karta" özel kampanyalarına tam gaz devam ediyor. Bu hafta seçili kağıdı havlu ve tuvalet kağıdına indirim yaptı. Peki Carrefoursa'da hangi ürünler indirime girdi? Carrefoursa'da kağıt havlu ne kadar? Carrefoursa'da tuvalet kağıdı kaç TL? 26 Eylül 2022 fiyat listesi

TOKİ Burdur Tefenni'ye konut inşa edecek!

Türkiye'de merakla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu.  Peki, TOKİ Burdur'da kaç tane konut yapacak? TOKİ 2022 Burdur hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ Burdur Merkez'de 2+1 evler 2 bin 280 TL taksitle!

Türkiye'de merakla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı.  Peki, TOKİ Burdur'da kaç tane konut yapacak? TOKİ 2022 Burdur hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ İstanbul konut projeleri hangi ilçelerde 2022? İstanbul’da kaç tane sosyal konut yapılacak?

TOKİ İstanbul projeleri gündemde yer alan konular arasında bulunuyor. Vatandaşlar TOKİ İstanbul konut projeleri hangi ilçelerde 2022? sorusunun cevabını merak ediyor.

Carrefoursa'da kağıt havlu, tuvalet kağıdı ürünlerine hafta sonu indirimi! İşte 16 Nisan 2022 fiyat listesi!

Carrefoursa kağıt havlu ve tuvalet kağıdı ürünlerine yüzde 20 indirim yaptı. Peki Carrefoursa'da kağıt havlu, tuvalet kağıdı ürünlerinin fiyatı ne oldu? İşte 16 Nisan 2022 fiyat listesi...

İzmir Torbalı'da 14.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Torbalı Satış Memurluğu, İzmir Torbalı'da yer alan arsayı 14 milyon 669 bin 692 lira bedelle satışa çıkardı.

Bodrum'da kaçak yapı avı hız kesmiyor!

Çağdaş Holding İcra Kurulu üyesi Dağlarca Çağlar, tatilcilerin gözdesi olan Bodrum'da kaçak yapı avının hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Torbalıda kaç tane okul var Haberi

Torbalıda kaç tane okul var


İzmir Valiliği'nde yapılan eğitim zirvesi sonrası okul projeleri hayata geçiriliyor. İzmir Valiliği'ndeki eğitim zirvesinin ardından çalışmalarına hız veren Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne verdiği talimatla Ayrancılar Mahallesi'ne 1 adet 24 derslikli lise ve 1 adet 24 derslikli ilkokul, Torbalı Mahallesi'ne 1 adet 24 derslikli ilkokul ve Özbey Mahallesi'ne 1 adet 16 derslikli ortaokulun yapı ruhsatı düzenlendi.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez'in girişimleriyle bir araya gelen İlçe Kaymakamı Aydın Memük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, İzmir Valisi Mustafa Toprak'ı makamında ziyaret ederek Torbalı'nın artan nüfusuyla beraber ortaya çıkan okul ihtiyacı için görüşmelerde bulundu.


Hızla markalaşıyor

İlçenin eğitim alanındaki sorunlarını hızlı bir şekilde çözmek istediklerini belirten Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "Ülkemizin farklı bölgelerinden hızlı göç...