29 / 04 / 2024

Torkam İnşaat kime ait

Torkam İnşaat kime ait

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

Emlak Konut GYO Zekeriyaköy 3. Etap ihalesine 5 teklif!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi ihalesi tamamlandı. İhaleye en yüksek teklifi 315 milyon 100 bin TL ile Torkam İnşaat verdi. 

Türk müteahhite dünyanın her yerinde iş var!

Dünyanın her yerinde Türk müteahhite iş olduğunu söyleyen Torkam İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli yaptığı açıklamada “Türk müteahhit dünyaya açılarak hem iş hacmini genişletir hem de döviz getirir” diye konuştu.

Mahmut Dereli: Konut alıcıları yatırımlarından vazgeçmedi!

Torkam İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, koronavirüs salgının konut sektörüne etkisiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Konut kredisine yoğun talep!

Konut kredisi faizlerinin düşmesiyle tüketiciler bankalara akın etti. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Torkam İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli,  ''Özel bankalardan da faiz indirimi gelecek mi?'' sorusuna cevap verdi.

Faiz indirimi konut satışları artıracak!

Torkam İnşaat İcra Kurulu Başkanı Dereli, "Hem gayrimenkul geliştiricilerinin hem de konut alıcılarının beklediği faiz indirimi haberiyle satışlarda ciddi anlamda bir yükseliş bekliyoruz" dedi...

Müteahhidin aradığı taze kan yurt dışında!

Torkam İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Dereli, dünyada acil olarak 10 milyon konuta ihtiyaç olduğunu belirtti. Dereli, "Konuta ihtiyaç duyan 100’e yakın ülke var. Bunların 45’i bizim yakın çevremizde. Bunun maddi karşılığı 1 trilyon dolar. Türkiye buradan 250 milyar dolarlık pay alabilir" dedi...

Torkam E5 Açık Çarşı 21 Nisan'da satışa çıkıyor!

Torkam İnşaat tarafından Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) güvencesiyle hayata geçirilen Torkam E5 Açık Çarşı Projesi 21 Nisan'da satışa çıkıyor.

Mahmut Dereli: Türkiye hala fırsatlar ülkesi!

Torkam İnşaat İcra Kurulu Başkanı Dereli, "Satışlarda yaşanan düşüşün sektörün dinamiklerini sarsacak bir etkiye sahip olmadığını görüyoruz. Çünkü yabancıya satışta yüzde 92,1’lik bir artış gözleniyor. Buda gösteriyor ki yabancı yatırımcı için Türkiye hala fırsatlar ülkesi" dedi...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Torkam E5 Çarşı dükkanları çok yakında satışta!

Torkam İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, "TORKAM E5 projemizde rezidansların ve ofislerin yanı sıra çok yakında satışa çıkacak TORKAM E5 Çarşı Dükkanları gurbetçilerimizin ilgi odağındaydı" dedi...

Emlak Konut, Temaşehir Konya'dan 39,3 milyon TL'lik gayrimenkul aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Torkam İnşaat tarafından inşa edilen Temaşehir Konya projesindeki 64 bağımsız bölümü KDV dahil 39 milyon 279 bin 963 TL bedelle satın aldı...

Torkam E5'te 5 yıl 0 faizli ödeme avantajı!

Torkam İnşaat tarafından İstanbul’un can damarı E5 Otoyolunda hayata geçirilen Torkam E5’te lansman öncesi 5 yıl 0 faizli ödeme avantajı sunuluyor...

Konut sektörüne yeni kampanya önerisi!

Torkam İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, Türkiye'de hayata geçirilen projeleri ve Türkiye gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. Dereli, Türkiye'de 5 yıl içinde 10 milyon adet konut üretilmesi gerektiğini söyledi.

Torkam İnşaat kime ait Haberi

Torkam İnşaat kime ait

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, 25 yıldır İnşaat ve Yapı sektöründe faaliyet gösteriyor. Torkam İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Dereli'dir. 


Merkezinin İstanbul Bağcılar'da yer aldığı Torkam İnşaat sektörel faaliyetlerini şu şekilde özetliyor:


"Bugüne kadar grup şirketlerimiz nezdinde tamamlanmış ve devam etmekte olan Konutlar, Rezidans, Ticari Üniteler, Alışveriş Merkezleri, Okullar, Otel ve diğer projelerimiz 1.000.000 m² inşaat alanı ile toplam yatırım tutarı 1 milyar USD hacmine ulaşmıştır. 

Şirketimiz orta ve büyük ölçekli nitelikli ve markalı konut, rezidans projeleri ve butik çarşılar geliştirip, bu alanda yatırımlar yapmak suretiyle gayrimenkul sektöründe kontrollü ve istikrarlı büyüme hedefini benimsemiştir. 

Türkiye, Bulgaristan ve Cezayir yatırımlarımız bu hedeflerimizin birer göstergesidir. Yurt içinde ve yurt dışında teknolojik ve finansal gelişmeleri takip ederek, tüketici ihtiyaç ve beklentilerine uygun uluslararası standartlarda, ekonomik, güvenli ve...