17 / 05 / 2024

Torkim Kimya Arge adresi

Torkim Kimya Arge adresi

Torkim Kimya Arge Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Lokman Torun Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 11 Haziran'da Esenler, Çiftehavuzlar Mahallesi' nde kuruldu.

Hrz Biyoteknoloji Kimya İlaç Arge Üretim Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hrz Biyoteknoloji Kimya İlaç Arge Üretim Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ezgi Kural tarafından kuruldu.

Faradaygrup Kimya Arge Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faradaygrup Kimya Arge Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Erhan Kılıç ve Recep Kaş ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ky Konut İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ky Konut İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Kaya tarafından kuruldu.

Enbe Yapı Malzemeleri Kimya Plastik Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enbe Yapı Malzemeleri Kimya Plastik Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Çelik tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Kağıthane, Telsizler Mahallesi, Talatpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Burcan Organizasyon İnşaat Nakliyat ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burcan Organizasyon İnşaat Nakliyat ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Burak Ercan tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, 10.Sokak'ta kuruldu.

Çavuşoğlu Kimya Ve Kırtasiye Sanayii Ve Ticaret Anonim Şirketi A Şubesi açıldı!

Çavuşoğlu Kimya Ve Kırtasiye Sanayii Ve Ticaret Anonim Şirketi A Şubesi 150 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

İrtekin İnşaat Metal Elektirk Kimya Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İrtekin İnşaat Metal Elektirk Kimya Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Sancaktepe 'de kuruldu.

Frenk İnşaat Yapı Metal Elektrik Kimya Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Frenk İnşaat Yapı Metal Elektrik Kimya Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Avni Aras tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Mayıs'ta Ümraniye, Parseller Mahallesi, Orhangazi Caddesi'nde kuruldu.

Karacı İnşaat Elektrik Kimya Otomotiv ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karacı İnşaat Elektrik Kimya Otomotiv ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yüksel Küçüksolak tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Mayıs'ta Sancaktepe, Meclis Mahallesi'nde kuruldu.

CNR Arge Danışmanlık ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CNR Arge Danışmanlık ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özer Çınar, Cevat Yaman, Mahir Günal ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Esenler, Çiftehavuzlar Mahallesi, Eski Londra Asfaltı Caddesi'nde kuruldu.

Cantek Kimya İnşaat ve Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cantek Kimya İnşaat ve Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Kemahlı tarafından 200 bin TL sermaye ile 26 Nisan'da Beyoğlu, Halıcıoğlu Mahallesi, Taşçı Akif Sokak'ta kuruldu.

Nartem Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Endüstriyel Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nartem Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Endüstriyel Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Nart tarafından 20 bin TL sermaye ile 25 Nisan'da Bahçelievler, Kocasinan Mahallesi, 30 Ağustos Sokak'ta kuruldu.

Tem Mad Temizlik Kimya İnşaat Metal Organizasyon Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tem Mad Temizlik Kimya İnşaat Metal Organizasyon Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alper Aykıt tarafından 15 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Ümraniye, Cemil Meriç Mahallesi, 29 Ekim Caddesi'nde kuruldu.

Torkim Kimya Arge adresi Haberi

Torkim Kimya Arge adresi

Torkim Kimya Arge Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Lokman Torun Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 11 Haziran'da Esenler, Çiftehavuzlar Mahallesi'nde kuruldu. 


Torkim Kimya Arge Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1. Her türlü kimyevi maddelerle ve polimerik malzemelerle ilgili temel ve uygulamalı ArGe ve ürün geliştirmeve süreç geliştirme çalışmaları yapma 2. Her türlü kimyevi maddelerle ve polimerik malzemeler ve ürünleri ithali, ihracı, imali ve dâhili ticareti. Hertürlü kimya ham maddesi ve yardımcı malzemesi ithali, ihracı, imali ve dâhili ticareti. Her türlü boya,boya hammaddesi ithali, ihracı, imali ve dâhili ticareti. 3. Tarımsal alanda gıda alanında ve diğer alanlarda kullanılan her türlü kimyevi maddenin geliştirilmesi,üretimi, alımı satımı, ithali, ihracı ve...