02 / 05 / 2024

Toros Cumhur ERA Real Estate Türkiye

Toros Cumhur ERA Real Estate Türkiye

Gayrimenkul sektörünün etkili isimlerinden Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu...

Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu!

Gayrimenkul sektörünün etkili isimlerinden Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu...

ERA Gayrimenkul Mersin Ofisi açıldı!

ERA Gayrimenkul'ün güney kesimlerdeki 3. ofisi Mersin’de açıldı. Toros Belediye Başkanı Hamit Tuna ve ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan açılışı birlikte yaptı.

ERA IBC Türkiye 12-14 Nisan'da gerçekleştirilecek!

ERA Türkiye; Broker ve Gayrimenkul danışmanlarını bir araya getirecek dev bir organizasyona imza atıyor. Broker ve Gayrimenkul Danışmanları, 12-14 Nisan tarihlerinde Kıbrıs'ta gerçekleşecek olan 'ERA IBC Türkiye 2016'da buluşacak.

İmga Kurtköy projesi için ERA Sapphire Gayrimenkul ile anlaştı!

İMGA Group, Kurtköy‘de inşa edilen yeni karma projesinin satışları için, dünyanın gayrimenkul devlerinden biri olan ERA Türkiye bünyesindeki franchise ofisi, ERA Sapphire Gayrimenkul ile anlaştı

Ufuk Şevki, ERA Türkiye Gayrimenkul Direktörü oldu!

Dünyanın gayrimenkul danışmanlık devi ERA, sektörün deneyimli ismi Ufuk Şevki’yi transfer etti. Ufuk Şevki, bundan böyle ERA Türkiye Gayrimenkul Direktörü olarak görev yapacak.

Dünya Bankası uzmanları ERA H&B ofisini ziyaret etti!

Çözümün ertesi gününde Kıbrıs emlak sektörü nasıl bir yol izleyecek? Dünya Bankası yetkilileri, mülkiyet başlığını yerinde incelemek için KKTC'deydi. ERA H&B ofisini ziyaret eden uzmanlar, Hüseyin Sadeghi'den sektörle ilgili bilgi aldı.

ERA yeni nesil brokerlar yetiştirecek!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul yatırım danışmanı ERA Türkiye; atak yılı ilan ettiği 2016’da yeniliklerine hız kesmeden devam ediyor. ‘Başarılı Broker Programı’ ile bölgesinde en çok işlem yapan, yeni nesil broker’lar yetiştirilecek.

ERA, 3. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nin platin sponsoru oldu!

‘3. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’ 25 Şubat Perşembe günü Marriott Hotel Şişli’de gerçekleştirilecek. Kongrenin platin sponsoru ERA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu ise kongrede kentsel dönüşüme farklı bir bakış açısıyla yaklaşacak.

ERA, büyüme ivmesini yıl sonunda ikiye katlamayı hedefliyor!

ERA Türkiye; atak yılı ilan ettiği 2016’da insan kaynakları, tanıtım ve portföy yatırımlarının yanı sıra yeni işbirlikleriyle de büyüyor. En son 5 profesyonelin transferini yapan ERA, büyüme ivmesini yıl sonunda ikiye katlamayı hedefliyor.

ERA, dünyanın en çok kazandıran sektörünü anlattı!

ERA, kendi işinin patronu olmak isteyen girişimci adaylarına dünyanın en çok kazandıran sektörünü, gerçekleştirdiği seminer serisiyle anlattı. Üç ayrı seminerde gayrimenkul danışmanlığının avantajları masaya yatırıldı.

ERA’nın ücretsiz İstanbul seminerlerinin ilki 14 Ocak'ta!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul yatırım danışmanı ERA, kendi işinin patronu olmak isteyen girişimci adaylarına dünyanın en çok kazandıran sektörünü anlatacak.

Eraş Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eraş Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özcan Yıldız ve Oğuzhan Yıldız ortaklığıyla 80 bin TL sermaye ile 30 Aralık'ta Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi, Çavuşpaşa Caddesi, Öner Sokak'ta kuruldu.

ERA Gayrimenkul, 2015'i işbirlikleriyle kapatıyor!

ERA; eğitim, seminer gibi sosyal sorumluluk faaliyetlerinin yanı sıra altyapı ve teknoloji alanında gerçekleştirdiği atılımlarla da adından söz ettiriyor. ERA Türkiye, geçtiğimiz günlerde ‘Microsoft’ ve ‘Findeks’le devrim niteliğinde anlaşmalara imza attı

Toros Cumhur ERA Real Estate Türkiye Haberi

Toros Cumhur ERA Real Estate Türkiye

Gayrimenkul sektöründe önemli isimlerden olan Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiyenin marka direktörü oldu.  

Toros Cumhur, ERA Gayrimenkul ile çalışmaya başladığını ise şu şekilde açıkladı: 

"ERA Gayrimenkul ile 2 yıl sonra olacağımız nokta,  bugün dokunduğumuz insanlara ortaya koyduğumuz değere, bugün okuduğumuz kitaplara,  birlikte vakit geçirdiğimiz insanlara, inandığımız doğrulara ve aldığımız kararlara göre şekillenecek ve gelişecek."

Toros Cumhur, "Bu sevdanın ateşinin aydınlığında birlikte yürüyeceğimiz için gururluyum" dedi ve her şeyin daha yeni başladığını belirtti. 

Kasım 2018'de Era Gayrimenkul Türkiye & Kıbrıs'ı satın alan Coldwell Banker Türkiye Başkanı Gökhan Taş ise, Toros Cumhur'un marka sirektörü olmasına ilişkin konuştu. Taş, "Geçen 1,5 yılda sektör çok git gel yaşadı, şimdi hareketlenme zamanı" dedi.

Gökhan Taş, "Hem gayrimenkul danışmanlığını, hem marketing'i hem de digitech dünyayı bugüne kadar bir...