05 / 05 / 2024

toros günre arazisi

toros günre arazisi

Toros Gübre'ye ait 334 dönümlük arazinin Mersin Serbest Bölgesi'ne genişleme alanı olarak tahsisi için yürütülen çalışmalar ile ilgili sessizliğini bozan MESBAŞ yönetimi; "O araziyi istiyoruz!" mesajı verdi.

Mimar Şenol Gökner: Acilen 20 yeni şehir tasarlanmalı ve halka 330 metrekare ücretsiz müstakil ev arazisi dağıtılmalı!

Mimar Şenol Gökner, deprem dirençli ve güvenli şehirlerin geri gelmesi için acilen 20 yeni şehir tasarlanmasının ve halka 330 metrekare ücretsiz müstakil ev arazisi dağıtılmasının gerektiğini belirtti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Rezerv alan ilan edilmişti: Üsküdar 29 Mayıs Sitesi'nin arazisi için alınan tüm kararlar sorunlu iddiası!

Üsküdar Çengelköy'de yer alan 29 Mayıs Sitesi'nde rezerv alan tartışmaları devam ediyor. Site sakinleri karara itiraz ederken, sitenin arazisi için alınan tüm kararların sorunlu olduğu iddiası gündeme geldi. İşte detaylar...

14 bin hektarlık Vakıf Zeytinlikleri arazisi Meclis gündeminde! 1,5 ay önce üretim durmuştu! Araziye ne olacak? 

Edremit'teki 14 bin hektarlık Vakıf Zeytinlikleri arazisi Meclis gündemine taşındı. Vakıf Zeytinleri Genel Müdürlüğüne ait işletmede üretim 1,5 ay önce durdurulurken, buradaki arazinin ne olacağı merak ediliyor. 

TOROS ve İGSAŞ'tan gübre fiyat güncellemesi geldi! DAP ve NPK gübrelerin fiyatları arttı

Gübre piyasasında hareketli günler yaşanıyor. Ağustos ayına nazaran DAP ve NPK gübrelerinin maliyeti bir miktar tırmanışta. Üre gübresindeyse Eylül fiyatları şimdilik sabit görünüyor. Ancak küresel çapta gübre fiyatlarında hissedilen bu artış, yakın zamanda bu ürüne de zam olarak yansıyabilir.

Eczacıbaşı’nın Kartal’daki arazisi 1 milyar dolara Katarlılara mı satılıyor?

Eczacıbaşı Grubu’nun sahibi olduğu Kartal’daki 318 dönümlük arazisi ile ilgili satış haberi emlak sektörüne bomba gibi düştü. İddiaya göre denize sıfır arazi Katarlılara 1 milyar dolara satılıyor.

2023 model Renault Toros satışa çıkıyor! Fiyatını duyunca şoke olacaksınız!...

Bir döneme damgasını vurmuş, halen daha Anadolu'nun pek çok yerinde kullanılmaya devam eden Renault'un efsane otomobili Toros yeniden üretilmeye başlandı. Peki 2023 model Renault Toros'lar ne kadara satılıyor? İşte son dakika bilgisine göre sizi oldukça şaşırtacak 2023 model Renault Toros fiyatı...

Elektrikli Renault Toros fiyatı ile büyüleyecek! Renault Toros göz doldurmaya geliyor!

Renault bir zamanlara damgasını vuran Toros modelini elektrikli hale getiriyor hala da araçlara yatırımlar devam ediyor. İşte son gelişmeler!

Çiftçiler dikkat! Gübre firmalarından 1 günlük indirim! Gübre fiyatları kaç lira? 21 Ekim 2022 fiyat listesi...

Gemlik Gübre, İGSAŞ ve TOROS, gübre fiyatlarında 1 günlük indirime gitti. İndirimli kampanya kapsamında bayilere satılan gübre fiyatlarında yüzde 10 ile 20 arasında indirim uygulandı. Peki gübre fiyatları kaç lira? 21 Ekim 2022 fiyat listesi...

Çiftçilere şok! Gübre fiyatlarına yine zam geldi! Hangi gübre ne kadar? 27 Haziran 2022 fiyat listesi...

Milyonlarca çiftçi son dakika gübre fiyatlarını araştırıyor. Sektörün öncü şirketlerinden olan TOROS, İGSAŞ, BAĞFAŞ'ın ardından GÜBRETAŞ’ta gübre fiyatlarını yükseltti. Peki gübre fiyatları bugün kaç lira oldu? Hangi gübreye ne kadar zam geldi? İşte 27 Haziran 2022 fiyat listesi...

Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya arazisi açıklaması: Kısa sürede açıklanacak!

Galatasaray Kulübünün divan kurulu toplantısı yapıldı, Galatasaray Lisesi'nde basına kapalı şekilde yapılan toplantıda Florya arazisi gündeme geldi! Eşref Hamamcıoğlu Florya'daki araziyle ilgili projelerini de kısa sürede duyuracaklarını söyledi.

2022'de 20 milyon metrekarelik Hazine arazisi kiraya verilecek!

2022'de kiralaması yapılacak Hazine arazileri tespit edildi. Buna göre; 2022 senesinde 20 milyon metrekarelik hazine arazisi için ilan verilecek.

Türkiye'de 2 milyon 113 bin 81 tarım arazisi ipotekli!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafıncan açıklanan Ocak 2022 verilerine göre, Türkiye'de 2 milyon 113 bin 81 tarım arazisi sahibinin yaklaşık 4 milyon hektarlık verimli tarım arazisini bankalara ipotek ettirdiği belirlendi. İpotek tutarı 3 trilyon TL olarak açıklandı.

Berat Albayrak'ın Kanal İstanbul güzergahındaki arazisi imara açıldı iddiası!

Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak’ın tartışmalı proje Kanal İstanbul güzergahındaki ‘tarla’ vasfına sahip arazinin, proje planlarına onay verilmesiyle beraber kesin olarak imara açıldığı ileri sürüldü.

toros günre arazisi Haberi

toros günre arazisi

Mersin’de Toros Gübre’ye ait 334 dönüm arazinin Mersin Serbest Bölgesi’ne genişleme alanı olarak kazandırılması için kent dinamikleri adeta ayağa kalkarken, bölge yönetimi sessizliğini bozdu. 


“BÜYÜKŞEHİR’E İKİ KEZ BAŞVURDUK”

Mersin Serbest Bölge Kullanıcıları A.Ş. (MESBAŞ) Genel Müdürü Edvar Mum, söz konusu arazinin bölgeye kazandırılması için konuyu iki kez Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne taşıdıklarını açıkladı. Büyükşehir Meclisi’nin yapacağı imar planı düzenlemesi ile ellerini güçlendirmeye çalıştıklarını söyleyen Mum, tüm platformlarda arazinin Serbest Bölge’ye verilmesi için çabaladıklarını aktardı. 


YÖNETİM KURULU TOPLANIYOR

MESBAŞ yönetim kurulunun konuyu bu hafta yapacağı yönetim kurulu toplantısı ile gelin son süreci değerlendireceğini açıklayan Genel Müdür Mum, “Bu toplantıda son gelişmeleri değerlendirerek, yapılması gerekenler ve izlenecek yol haritası görüşülecek. Ayrıca önümüzdeki günlerde kamuoyunu gelişmelerle ilgili bilgilendirmeye yönelik çalışmalarımız olacak” dedi. 


BÖLGE DOLDU! YENİ YATIRIMCI ALINAMIYOR!

Türkiye’nin ilk...