05 / 05 / 2024

toros spor koleji Termo Teknik Evomax

toros spor koleji Termo Teknik Evomax

Mersin Toros Koleji Spor Merkezi farklı alanları ısıtma esnekliği nedeniyle EVOMAX kazanları tercih etti Mersin’ in en prestijli projelerinden Toros Koleji Spor Merkezi‘nin ısıtmasında da Termo Teknik EVOMAX duvar tipi yoğuşmalı kazanlar tercih edildi.

Konak Toros Sosyal Tesisi'nin inşaatı tam gaz!

Konak Belediyesi’nin temelini bu yıl attığı yatırımlar arasında bulunan Gültepe Spor Salonu ile Toros Sosyal Tesisi’nin yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

İzmir Gültepe Toros Spor Merkezi açıldı!

Vatandaşın beden ve ruh sağlığını güçlendirmek adına çalışmalarını sürdüren Konak Belediyesi, mahallelerde açtığı spor merkezlerine bir yenisini daha ekledi. Gültepe Semti’ne bağlı Mehmet Akif Mahallesi’nde faaliyet gösterecek olan ‘Toros Spor Merkezi’ düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Toros Koleji Spor Merkezi’nin tercihi Termo Teknik Evomax!

Mersin Toros Koleji Spor Merkezi farklı alanları ısıtma esnekliği nedeniyle EVOMAX kazanları tercih etti Mersin’ in en prestijli projelerinden Toros Koleji Spor Merkezi‘nin ısıtmasında da Termo Teknik EVOMAX duvar tipi yoğuşmalı kazanlar tercih edildi.

İzmir Gültepe'ye modern spor merkezi!

Konak Belediyesi’nin Gültepe Semti’nde inşa edeceği yeni spor merkezinin projesi hazırlandı. Toros Mezarlığı’nın hemen karşısında yer alan 5 bin 86 metrekarelik alanda inşa edilecek kompleks, modern ve çok yönlü mimarisiyle bölgeye yeni bir soluk getirecek.

İzmir Gültepe'ye modern spor kompleksi geliyor!

Konak Belediyesi’nin Gültepe Semti’nde inşa edeceği yeni spor salonu için ilk adım atıldı. Toros Mezarlığı’nın hemen karşısında yer alan 5 bin 86 metrekarelik alanda temeli atılacak tesisin yapım çalışmalarına arsa üzerindeki eski ekmek fabrikasının yıkımıyla başlanıldı.

Antalya'ya Türkiye'nin ilk spor koleji geliyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Türkiye'nin ilk spor kolejini Antalya'da açacaklarını bildirdi.

Toros Koleji'nin plan tadilatı iptalini yargı onaydı!

Toros Koleji'nin plan tadilatı iptalini yargı onadı. Antalya 1. İdare Mahkemesi okula yapılan tahsisi ve satışı iptal etti.

Kestel'e Sınav Koleji Doğu Kampüsü inşa ediliyor!

Bursa Kestel Kavşağında yapılan Sınav Koleji Doğu Kampüsü’nde artık sona geldi. 20 dönüm kapalı alan üzerine kurulacak kampusta, havuz, spor salonları, kütüphaneler olacak..

Fenerbahçe, Fenerbahçe Koleji arazisini 70 milyon TL'ye aldı!

Fenerbahçe, kiracısı olduğu ve Fenerbahçe Koleji'nin de içinde bulunduğu 26.5 dönümlük araziyi Maliye Bakanlığı Milli Emlak'ın ihalesinde 70 milyon TL'ye aldı. Fenerbahçe Spor Kulübü, arazide 2003'ten beri kiracıydı...

Toros Bilim Merkezi açılıyor!

Antalya'da hizmet veren Toros Eğitim Kurumları, Toros Akdeniz Koleji’nde bilim merkezi kuruyor. Yaklaşık 150 stanttan oluşacak bilim stantlarında fizik, kimya, uzay, psikoloji ve matematik branşları yer alacak...

Umut Durbakayım: Uçaksavar'a spor salonu ve restoran yapacağız! Teknik Yapı, spor ve restoran işine

39 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Teknik Yapı, spor merkezi, otopark ve restoran işletmeciliğine soyundu. Et restoranı markası oluşturacaklarını söyleyen Teknik Yapı Holding Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, "İddialı geliyoruz" ded

Suat Kılıç Samsun'u turizm, spor ve sanayi kenti yapacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Samsunun özel sektör ve devlet yatırımları ile bir taraftan sağlık, turizm, spor kenti olmanın yanısıra 5 organize sanayi bölgeli bir sanayi kenti kimliğini kazanacağını söyledi

Saray Spor Tesisleri, ajan akademisi olacak!

Türkiye'nin ilk 'Ajan Akademisi' oldu! Ankara Büyükşehir Belediyesi, Saray Spor Tesisleri'ni MİT'e vermeyi uygun buldu. Futbol sahaları ve kondisyon salonları, artık birer casus okulu!

toros spor koleji Termo Teknik Evomax Haberi

toros spor koleji Termo Teknik Evomax



Toplam 3000 m2 net alan üzerine kurulu Mersin’ in en prestijli projelerinden birisi olan  Toros Koleji Spor Merkezi’nin radyatör, havuz, zemin ve hamam  ısıtmasında Termo Teknik EVOMAX duvar tipi yoğuşmalı kazanlar kullanıldı.

Toros Koleji’ne Özel Sistem Tasarımı


Farklı ısıtma ihtiyaçlarına sahip Toros Koleji Spor Merkezi’nin tüm ısıtma zonları, çatı katında bulunan kazan dairesi üzerinden ısıtılacak şekilde projelendirildi. Projede binanın  ısıtılması radyatör ile sağlanırken; havuz çevresi ve hamam ise iki ayrı karışım vanası ile zeminden farklı sıcaklıklarda  ısıtılacak şekilde planlandı. Kullanım için gerekli olan sıcak su, iki adet boylerden tedarik ediliyor. Tesiste bulunan 600 m3 su kapasiteli yüzme havuzu ve nem alma santrali de EVOMAX kazanlar ile besleniyor.

Termo Teknik’in Mersin bayisi ASAL Mühendislik ile birlikte uygulanan projede kazan dairesinden tasarruf etmek adına...