04 / 07 / 2024

toroslar gayrimenkul ihaleleri

toroslar gayrimenkul ihaleleri

Mersin 6.İcra Dairesi, Mersin'in Yenişehir ve Toroslar ilçelerinde bulunan gayrimenkulleri satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam bedeli 2 milyon 829 bin 181 TL olarak belirlendi.

İki şehirde bin TL'den başlayan bedellerle kiralık 17 gayrimenkul! Tarihler tek tek açıklandı!

Eskişehir ve Aydın'da yer alan 17 gayrimenkul kiraya verilecek. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 25 Haziran ve 4 Temmuz'da yapılacak.

İki şehirde belediyelerden satılık 7 gayrimenkul! Arsa, konut, iş yeri...

Konya ve Düzce'de yer alan toplamda 7 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Söz konusu satış ihaleleri 25 Haziran ve 27 Haziran'da yapılacak.

İki şehirde kiralık 31 gayrimenkul! Konut, iş yeri, ATM yeri, kafeterya...

Eskişehir Odunpazarı ve Denizli Pamukkale'de yer alan 31 gayrimenkul kiraya verilecek. Kiralama ihaleleri 26 Haziran ve 28 Haziran'da yapılacak.

54 bin TL'ye arazi alabilirsiniz! Milli Emlak, iki şehirde yüzde 20 indirimle 42 gayrimenkul satıyor! Milli Emlak satış!

Milli Emlak, Ankara ve Manisa'da yüzde 20 indirim fırsatıyla 42 adet gayrimenkul satıyor. Peki iki şehirdeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

İzmir ve bir şehirde daha satılık gayrimenkul! Tarihler tek tek açıklandı!

İzmir ve Van'da yer alan iki adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 23 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek.

İki şehirde kiralık 11 gayrimenkul! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Trabzon ve Ordu'da yer alan toplamda 11 gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenleniyor. Söz konusu gayrimenkullerin kiralama ihaleleri 24 Nisan ve 29 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

İki şehirde 29 gayrimenkul satılacak! Yatırımcılar bu tarihlere dikkat!

Afyonkarahisar ve Hatay'da yer alan 29 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihaleleri 26 Mart ve 29 Mart'ta yapılacak.

Esenler ve Ataşehir'de 6 adet gayrimenkul kiraya veriliyor: Konut ve iş yerleri de var!

Esenler Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi gayrimenkul kiralama ihaleleri düzenliyor. Kiraya verilecek gayrimenkuller ile ilgili detaylar tek tek açıklandı. İşte o bilgiler...

2 ildeki 12 adet konut satılıyor, 16 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! İhale tarihleri bir bir açıklandı!

Bandırma Belediyesi ve İzmit Belediyesi gayrimenkul satış ve kiralama ihalelerini peş peşe yayımladı. Arsalar ve iş yerleri kiralanıyor; konutlar satılıyor. İşte 2 ildeki satış ve kiralama ihaleleri ile ilgili detaylar...

İki şehirde 3 gayrimenkul satılıyor! 

Hatay ve Adana'da yer alan 3 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 20 Şubat ve 22 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Ankara ve Şanlıurfa'da 45 adet gayrimenkul satılıyor! Konut, arsa, iş yeri sahibi olmak isteyenlere müjde!

Ankara Polatlı Belediyesi ve Şanlıurfa Birecik Belediyesi tarafından toplam 45 adet gayrimenkul satılıyor. Söz konusu gayrimenkullerin arasında konut, arsa ve iş yerleri yer alıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Ankara ve bir şehirde daha 25 gayrimenkul satılacak!

Ankara ve Diyarbakır'da yer alan 25 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 6 Şubat ve 8 Şubat tarihlerinde yapılacak.

İki şehirde satılık 10 gayrimenkul!

Manisa ve Niğde'de yer alan 10 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 30 Ocak ve 7 Şubat'ta yapılacak.

toroslar gayrimenkul ihaleleri Haberi

toroslar gayrimenkul ihaleleri

T.C. MERSİN 6. İCRA DAİRESİ 


2015/55 ESAS



TAŞINMAZIN AÇİK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :


1 NO'LU TAŞINMAZIN

Özellikleri : Mersin İl. Yenişehir İlçe, 1189 Ada No. I Parsel No, Bahçe /-— Mahalle/Mevkii. B / 6 / 11 Bağımsız Bölüm Taşınmaz Timur sitesi A.B.C blok olarak B.A karkas tarzda projelendirilmiş olup. A ve B blok B+Z+15 katlıdır, her katta 2 daire mevcut, giriş kapıları çift asansörlü giriş kapıları otomatik. Sitenin peyzaş ve çevre düzenlemesi yapılı, havuzu, kamelyası, baskentbol sahası ve çocuk oyun parkı mevcut. Site girişinde danışma binası mevcut, çevre duvarı yapılı, site 2.çevre yoluna yakın mesafede, yolun güneyinde-alt kısmındadır. Bulunduğu mevkii forum A.V.M.ne, okullara, semt pazarına yürüme mesafesindedir. Ulaşımı kolay. Belediyenin tüm alt yapı hizmetlerinden faydalanmaktadır....