21 / 05 / 2024

torun center Çuhadaroğlu

torun center Çuhadaroğlu

Çuhadaroğlu, İstanbul’un en merkezi lokasyonlarından birinde yer alan Ali Sami Yen arsası üzerinde hayata geçirilen Torun Center’da da tercih edildi. Torun Center’daki alüminyum sistemleri Çuhadaroğlu ile hayata geçiriliyor...

Torun Center'ın imar planlarının yürütmesi durdu mu?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Torun Center'ın imar planlarının yürütmesi hakkında açıklamalar yapıldı.

Torun Center'ın imar planlarının yürütmesi durduruldu!

Mecidiyeköy’deki eski Ali Sami Yen Stadı’nın yerinde yükselen Torun Center projesinin imar planlarının yürütmesi durduruldu.

Torun Center Mecidiyeköy fiyatlar!

Torun Center Mecidiyeköy fiyatları 675 bin dolardan başlayarak değişiyor. Torun Center'da teslimler hemen yapılıyor...

Torun Center Rezidans ödeme kampanyası!

Torun Center Rezidans ödeme kampanyası kapsamında 0,70 vade ile 120 ay taksit imkanı sunuluyor. Torun Center'ın rezidans ve ofisleri hemen teslim ediliyor...

Torun Center Mecidiyeköy'de 0,70 faizle 120 ay taksit!

Torun Center Mecidiyeköy projesinde 0,70 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Torun Center projesinde daireler hemen teslim ediliyor...

Çuhadaroğlu, 3. havalimanı ihalesi kazanamadı!

Çuhadaroğlu Metal Sanayi ve Pazarlama 3. havalimanının tümüne ilişkin, bu tüm büyüklük içinde açılan yaklaşık 87 bin 230 metrekarelik yaklaşık ilk etap ihalesine 1 Nisan 2016 tarihinde teklif verilmişti. Verilen teklif olumsuz sonuçlandı.

13. Çuhadaroğlu Mimari proje yarışması başladı!

Alüminyum sektörünün önemli kuruluşlarından Çuhadaroğlu’nun, geleneksel hale getirdiği öğrenci proje yarışmasının başvuruları başladı.

Business İstanbul'un dış cephesi Çuhadaroğlu'na emanet!

Türkiye'nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul'un dış cephe kaplama sistemleri, fark yaratan ileri teknolojik modelleri mimari uygulamalara taşıyan Çuhadaroğlu Alüminyum tarafından gerçekleştirilecek.

Çuhadaroğlu’nun yüzde 26’sı halka açıldı!

Çuhadaroğlu, 10-12 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen halka arzın ardından düzenlenen gong töreninde, 142.5 milyon lira piyasa değeriyle Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı.

Çuhadaroğlu halka arzla 48,8 milyon lira talep topladı!

Çuhadaroğlu halka arzda 48,8 milyon lira talep toplarken, Yurt İçi Bireysel Yatırımcılar’dan gelen talebin yaklaşık yüzde 75’i karşılandı. Payların tamamının yurt içi yatırımcılara satıldığı arzda 2 bin 148 başvuru karşılandı.

Çuhadaroğlu'nun halka arzında talep toplanıyor!

60 yılı aşan bilgi, kalite ve güvenirliliği ile külçe alüminyumdan profil üretimi ve cephe sistemleri uygulamasına kadar tam entegrasyona sahip Çuhadaroğlu halka arzında talep toplama bugün başladı.

Çuhadaroğlu Metal'in halka arz büyüklüğü 37 milyon TL olarak belirlendi!

Alüminyum doğrama pazarının önemli firmalarından Çuhadaroğlu Metal halka arz edilecek. Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Çuhadaroğlu, yeni yatırımlarla Avrupa'nın ardından ABD'ye de girmek için adım atacaklarını söylüyor...

Çuhadaroğlu Alüminyum Avrupa ve ABD pazarlarına açılıyor!

Bölgedeki siyasi risklere rağmen halka arz kararı alan Çuhadaroğlu Alüminyum, Avrupa ve ABD pazarlarına açılıyor. 62 yıllık firma, ABD'ye nitelikli ürün ihracatı yapmak için iki şirketle ortaklık görüşmesi yapıyor

torun center Çuhadaroğlu Haberi

torun center Çuhadaroğlu

Mecidiyeköy Büyükdere Caddesi'nde yükselen Torun Center'da yaklaşık 37 bin metrekare cephe alanı üzerinde Çuhadaroğlu sistemleri uygulanacak. İnşasına 2013 yılının Temmuz ayında başlanan ve 2014 yılının 31 Ekim’inde tamamlanması planlanan Torun Center projesinin; düşey ve yatay ofis binası giydirme cephe işleri, Çuhadaroğlu Grup şirketlerinden Çuhadaroğlu Alüminyum Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından tamamlanacak. 


Torun Center, Türkiye’nin en önemli mimarlarından Mimar Emre Arolat tarafından konut, ofis ve ticari alanların yer alacağı meydanı ile bir karma kullanım projesi olarak tasarlandı. Bina kısmı, 2 kat boyunca bodrum katlarında yer alan 'Yatay Ofis Bloğu' olarak adlandırılan kısım ile 38 kattan oluşan 159 metre yüksekliğindeki 'Düşey Ofis Bloğu’ndan oluşuyor. Yatay ofisler çubuk cepheler ve kompoze levha kaplamalardan, düşey ofisler ise panel cephelerden oluşuyor. 


Tamamı yerli mühendislik ve üretimle...