05 / 05 / 2024

torunlar başkentgaz gyo

torunlar başkentgaz gyo

Torunlar, Başkent Doğalgaz’ı Altyapı GYO’ya dönüştürüp, Kurumlar Vergisi ödemeyecek. Şirketi halka da açacak. Aziz Torun Başkent Doğalgaz’ı halka arza hazırlamak istediklerini söyledi..

Torunlar GYO 2023 sonu için 2,5 milyar TL kira geliri hedefliyor! 

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, konut sektörü ve şirketin finansal görünümü ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Aziz Torun'un o açıklamaları...

Torunlar GYO Başakşehir parselinin değeri belli oldu!

Torunlar GYO, Başakşehir parseline ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Torunlar GYO Başakşehir parselinin değeri ne kadar oldu?

Mehmet Torun'un Torunlar GYO'daki sermayesinin borsada işlem görmesine SPK'dan onay!

Torunlar GYO Kurucu Ortaklarından ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Torun tarafından Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermayesinin yüzde 12.50'sini temsil eden C Grubu 125 milyon TL nominal değerli payların satılmasını SPK onayladı...

Aziz Torun'un Torunlar GYO'daki sermayesinin borsada işlem görmesine SPK'dan onay!

Torunlar GYO Kurucu Ortaklarından ve Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun tarafından Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermayesinin yüzde 12.50'sini temsil eden C Grubu 125 milyon TL nominal değerli payların satılmasına SPK'dan onay verildi...

Torunlar GYO 3 yılda 1.7 milyar TL yatırım yapacak!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, 2024 yılına kadar öncelikli hedeflerinin portföydeki projeleri tamamlamak olduğunu söyledi.

Torunlar GYO 2021 yılı için bağımsız denetim denetim şirketini seçti!

Torunlar GYO, PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş arasında 2021 yılını kapsayan bağımsız denetim sözleşmesi imzalanmasına karar verildi. 

Torunlar GYO 2020 yılı 4.dönem kurumlar geçici vergi beyannamesi!

Torunlar GYO'nun 1 Ocak 2020 - 31 Aralık 2020 dönemi gelir tablosu 2020 yılı IV. dönem kurumlar geçici vergi beyannamesi eki olarak bağlı bulunduğu Anadolu Kurumlar Vergi Dairesi'ne sunuldu.

Torunlar GYO Başakşehir parseli 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Başakşehir parseli 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Torunlar GYO'dan 'Hilton Mall of İstanbul Oteli' açıklaması!

Mall of İstanbul bünyesinde yer alan Hilton Mall of İstanbul bugün itibariyle misafirlerini ağırlamaya başladı. Torunlar GYO, yeni oteli hakkında açıklama yaptı...

Torunlar GYO Esas Sözleşmesi'nin 8. maddesini güncelledi!

Torunlar GYO'nun esas sözleşmesinin Sermaye ve Paylar Başlıklı 8. Maddesinin tadili için SPK'dan onayı alındı, tescili yapıldı. Şirket genel bilgi formu ise güncellendi.

Torunlar GYO esas sözleşmesinin 8. maddesinin tadilini güncelledi!

Torunlar GYO, esas sözleşmesinin Sermaye ve Paylar Başlıklı 8. maddesinin bilgi formunu yeniden güncelledi.

Torunlar GYO'nun 2020 yılı 1. dönem Geçici Vergi Beyannamesi!

Torunlar GYO'nun 01.01.2020 - 31.03.2020 dönemi gelir tablosu 2020 yılı 1. dönem kurumlar geçici vergi beyannamesi eki olarak bağlı bulunduğu anadolu kurumlar vergi dairesi müdürlüğü'ne sunuldu.

Torunlar GYO 2019 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Torunlar GYO, bağımsız denetçi denetiminden geçmiş olan Finansal Tablolarına göre, 2019 yılı faaliyetlerinden 865 bin 790 TL dönem karı, Vergi Usul Kanunu hükümlerine uygun olarak tutulan yasal kayıtlara göre 7 bin 495 TL dönem karı gerçekleşti.

torunlar başkentgaz gyo Haberi

torunlar başkentgaz gyo

Torunlar, Türkiye’de bir ilke imza atarak Başkent Doğalgaz’ı Altyapı GYO modeline çevirip, Kurumlar Vergisi’nden muaf yapacak. Torunlar Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Başkent Doğalgaz Yönetim Kurulu Üyesi Aziz Torun, şirketi ‘Altyapı GYO’ya dönüştürülmesi için Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) başvuruda bulunduklarını belirterek, bu sayede Başkent Doğalgaz’ı halka arza hazırlamak istediklerini söyledi. 

‘Güzel imkanları var’

Torun, şunları kaydetti: “Şirketin Altyapı GYO’ya dönüştürülmesi için SPK’ya  müracaatımız var. Türkiye’de daha önce örneği olmayan bir model. Altyapı projeleri, köprüler, doğalgaz ve elektrik dağıtım gibi büyük yatırımların halka arzını sağlamak için SPK’nın öngördüğü yeni bir model. ‘Altyapı GYO’ modeli halka arz için daha güzel imkanlar sunuyor. Bu nedenle şirketi Altyapı GYO modeline uygun hale getirerek halka arza hazır hale getirmek istiyoruz.” Torun, Başkent Doğalgaz’da halka arzın zamanlamasına...