04 / 05 / 2024

Torunlar GYO AVM yönetiminden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlham İnan Dündar

Torunlar GYO AVM yönetiminden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlham İnan Dündar

Torunlar GYO AVM yönetiminden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlham İnan Dündar kimdir? İşte 2001 yılında 12 saatte 12 bin 972 kişiyle tokalaşarak ilginç rekorun sahibi olan İlham İnan Dündar...

Torunlar GYO'dan dev kira sözleşmesi! O yerleri 2 yıllığına kiraya verdi!

Türkiye’nin en büyük yerli AVM yatırımcısı Torunlar GYO ve Biletinial etkinlik salonlarının işletmesi için anlaşma yaptı.

Torunlar GYO Zafer Plaza AVM'nin değeri belli oldu!

Torunlar GYO tarafından, Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Şehreküstü Mahallesi, Cemal Nadir Caddesi üzerinde yer alan 6002 ada, 91 parsel bünyesindeki 181 nolu Zafer Plaza Alışveriş Merkezi'nin değerleme raporu yayınlandı.

Torunlar GYO Deepo ve Mall of Antalya AVM yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar GYO, Deepo ve Mall of Antalya 2019 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Torunlar GYO Mall of İstanbul AVM değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Mall of İstanbul AVM projesinin 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Torunlar GYO Bulvar Samsun AVM değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Bulvar Samsun AVM projesinin 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Torunlar GYO Zafer Plaza AVM değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Zafer Plaza AVM projesinin 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Torunlar GYO Torium AVM değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Torium AVM projesinin 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Torunlar GYO Korupark AVM değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Korupark AVM projesinin 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Torunlar GYO 5 yıl vadeli 800 milyon TL'lik kredi kullandı!

Torunlar GYO, İş Bankası'ndan 5 yıl vadeli 800 milyon TL tutarında kredi kullandı. Kredinin teminatını oluşturmak üzere şirketinin maliki bulunduğu Mall of İstanbul AVM isimli taşınmazı ipotek ettirdi.

Torunlar GYO ile TRN AVM birleşme bildirimini yayınladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile TRN Alışveriş Merkezleri Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi birleşti. Torunlar GYO ile TRN AVM birleşme bildirimini yayınladı.

Torunlar GYO ile TRN AVM birleşme sözleşmesini imzaladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile TRN Alışveriş Merkezleri Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi birleşti.Torunlar GYO - TRN AVM birleşme sözleşmesini imzaladı.

Torunlar GYO Depo AVM ve Mall Of Antalya AVM değerleme raporunu yayınladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Torunlar GYO Depo AVM ve Mall Of Antalya AVM değerleme raporunu yayınladı.

Torunlar GYO, TRN AVM A.Ş. ile birleşiyor!

Torunlar GYO, "TRN Alışveriş Merkezleri Yatırım ve Yönetim A.Ş." ile bütün aktif ve pasifi ile birlikte "devir alan" sıfatı ile birleştirilmesi işlemine ilişkin olarak bugün SPK'ya başvuru yaptı.

Torunlar GYO AVM yönetiminden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlham İnan Dündar Haberi

Torunlar GYO AVM yönetiminden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlham İnan Dündar

İlham İnan Dündar kimdir?

İlham İnan Dündar, 1960 yılında Eskişehir doğumlu. 1984 yılında Anadolu Üniversitesi İktisadi İdari İlimler Fakültesi Kütahya İdari Bilimler Yüksek Okulundan mezun olan İlham İnan Dündar kimdir, 1985 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadi Enstitüsü’nden İşletmecilik İhtisas Sertifikasını aldı.


Torunlar Grup bünyesinde 2007 yılında Torun AVM Yatırım Yönetim A.Ş.’de genel koordinatör olarak başladığı görevini 2008 yılından bu yana Torunlar GYO'da AVM yönetiminden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak devam ettirmektedir. Dündar bugün, Torunlar GYO'da İcra Kurulu Üyesi. 


İlham İnan Dündar, 1987-1989 yılları arasında Tekfen Holding Tefken İmalat ve Mühendislik A.Ş’de Mali İşler şefi olarak çalıştı. 


Tefken İmalat ve Mühendislik San. A.Ş., Halk Reasurans A.Ş., Veb Ofset A.Ş. şirketlerinde mali işler ve pazarlama bölümlerinde çalıştıktan sonra, 1991 yılında Şevket Demirel Holding Dempa A.Ş...