05 / 05 / 2024

Torunlar GYO karaköy proje

Torunlar GYO karaköy proje

Torunlar GYO Kemankeş Caddesi'ndeki bin 501 metrekare arsa üzerine 3 bin 900 metrekarelik metruk binayı kentsel dönüşüm çerçevesinde portföyüne katmıştı. Bu bina yıkılarak butik otel yapılacak.

Torunlar GYO, Torun Tower'ı Denizbank'a satıyor! 

Gayrimenkul devinden yılın ilk çeyreği için ilk satış haberi geldi. Torunlar GYO, 2014 yılından beri Denizbank genel müdürlük binası olarak kullanılan Torun Tower'ı satıyor. Torun Tower, Denizbank tarafından milyonlarca dolar bedelle alınacak...

Torunlar GYO'dan dev kira sözleşmesi! O yerleri 2 yıllığına kiraya verdi!

Türkiye’nin en büyük yerli AVM yatırımcısı Torunlar GYO ve Biletinial etkinlik salonlarının işletmesi için anlaşma yaptı.

Torunlar GYO'dan 2023'te 622.5 milyon TL'lik satış!

Torunlar GYO 2023 yılında yapılan kiralama ve satış işlemlerini açıkladı. İşte açıklanan o rakamlar...

Halk GYO'nun Karaköy binası 1 yılda 178 milyon TL değerlendi!

Halk GYO İstanbul Karaköy binasının değerini açıkladı. 2022 yılında KDV dahil 236 milyon TL değeri olan bina 2023 yılında değeri 414 milyon TL oldu.

Halk GYO Karaköy binasının 2022 değeri açıklandı! 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Karaköy binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO Karaköy binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Karaköy binası ile ilgili ayrıntılar ve değeri...

Torunlar GYO'dan Karaköy'e butik otel!

Torunlar GYO Kemankeş Caddesi'ndeki bin 501 metrekare arsa üzerine 3 bin 900 metrekarelik metruk binayı kentsel dönüşüm çerçevesinde portföyüne katmıştı. Bu bina yıkılarak butik otel yapılacak.

Deniz GYO Karaköy binasının değeri belli oldu!

Deniz GYO Karaköy binasının KDV hariç kira değeri 254 bin TL olarak belirlenirken, KDV hariç toplam değeri 75 milyon TL oldu. Gayrimenkulün toplam değeri KDV dahil 88 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Alarko GYO Karaköy Binası'nın değeri ne kadar?

Alarko GYO'nun Karaköy Binası'nın KDV hariç 19 milyon 775 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil 23 milyon 334 bin 500 TL olarak belirlendi. 

Torunlar GYO'nun Paşabahçe arazisindeki ipotek kaldırıldı!

Torunlar GYO portföyünde yer alan Paşabahçe arazisinde Akbank T. A.Ş. lehine 5 Temmuz 2013 tarihinde 375 milyon USD tutarında ipotek tesis edildi. Bahse konu ipotek 5 Kasım 2021 tarihinde fek edildi.

Halk GYO Karaköy Binası'nın değeri ne kadar?

Halk GYO'nun portföyünde yer alan İstanbul merkezli Karaköy Binası'nın değeri 51 milyon TL olarak belirlendi. Binanın kira değeri ise 234 bin TL / ay şeklinde açıklandı. 

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine ise Metin Karakoç atandı. 

Torunlar GYO yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu, 8 Haziran 2021 tarih ve 2021/20 sayılı toplantısında, yönetim kurulu komiteleri üyelerini seçti. 

Torunlar GYO 2020 yılı için kar payı dağıtmayacak!

Torunlar GYO, 2020 yılı faaliyetleri Vergi Usul Kanunu (VUK) hükümlerine uygun olarak tutulan yasal kayıtlarına göre oluşan zarar nedeni ile kar payı dağıtmayacak.

Torunlar GYO karaköy proje Haberi

Torunlar GYO karaköy proje

Torunlar Gayrimenkul Karaköy'de butik otel yapmak için çalışmalarına başladı.  Para Dergisi'nin haberine göre, İstanbul Karaköy, İstanbul'un en eski yerleşim yerlerinden biri. Asırlardan beri ticaretin kalbinin attığı bölgelerden biri. Bir dönem Borsa İstanbul ve İstanbul Altın Borsası'na ev sahipliği yaptı. Son senelerde İstanbul'un yüzük taşı projelerinden biri olan Galataport ile birlikte bölgenin çehresi değişmeye başladı.

Bir dönem geçmeye korkulan arka sokakları bile, cıvıl cıvıl  mekanlarla doldu. Dünyanın en pahalı oteli olan Peninsula da Galataport Projesi ile birlikte Karaköy'de inşa edilecek. Peki Torunlar Gayrimenkul butik oteli ne zaman inşa edecek? İşte detaylar...

Galataport'ta yeme içme mekanları açılmaya başladı. Otelin de açılışı yakındır. Fakat bölgedeki dönüşüm bununla sınırlı değil. Birçok butik otel projesi yer alıyor. Bunlardan biri de gayrimenkul sektörünün önemli firmalarından...