08 / 05 / 2024

Torunlar GYO yönetimi

Torunlar GYO yönetimi

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yayınlanan bilgiye göre Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 14 Şubat 2014 günü yani bugün yapılan toplantıda yönetim kurulu komitelerine atama yaptı...

Torunlar GYO'dan dev kira sözleşmesi! O yerleri 2 yıllığına kiraya verdi!

Türkiye’nin en büyük yerli AVM yatırımcısı Torunlar GYO ve Biletinial etkinlik salonlarının işletmesi için anlaşma yaptı.

Torunlar GYO'dan Karaköy'e butik otel!

Torunlar GYO Kemankeş Caddesi'ndeki bin 501 metrekare arsa üzerine 3 bin 900 metrekarelik metruk binayı kentsel dönüşüm çerçevesinde portföyüne katmıştı. Bu bina yıkılarak butik otel yapılacak.

Torunlar GYO 750 milyon TL'lik kredi kullanacak!

Torunlar GYO Yönetim kurulu tarafından T. Halk Bankası A.Ş.'den 750 milyon TL'lik kredi kullanılmasına ve kredinin teminatı için şirketin maliki olduğu Torun Tower isimli taşınmazın üzerinde T. Halk Bankası A.Ş. lehine 2.dereceden 2 milyar TL ipotek tesis edilmesine karar verildi.

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine ise Metin Karakoç atandı. 

Torunlar GYO yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu, 8 Haziran 2021 tarih ve 2021/20 sayılı toplantısında, yönetim kurulu komiteleri üyelerini seçti. 

Torunlar GYO 2020 yılı için kar payı dağıtmayacak!

Torunlar GYO, 2020 yılı faaliyetleri Vergi Usul Kanunu (VUK) hükümlerine uygun olarak tutulan yasal kayıtlarına göre oluşan zarar nedeni ile kar payı dağıtmayacak.

Torunlar GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Torunlar GYO'nun 20 Mayıs 2021 tarihli Olağan Genel Kurul toplantısında Yönetim Kurulu Üyeliklerine aday gösterilecek kişilere ilişkin bilgi yayınlandı.  

Torunlar GYO'nun sermayesinin yüzde 10'u borsada işlem görecek!

Torunlar GYO'nun sermayesinin yüzde 10'unu aşan borsada işlem gören nitelikte olmayan payların borsada işlem gören niteliğe dönüştürülebilmesi için hazırlanan Pay Satış Bilgi formu Kurul onayına sunuldu.

Torunlar GYO 3 yılda 1.7 milyar TL yatırım yapacak!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, 2024 yılına kadar öncelikli hedeflerinin portföydeki projeleri tamamlamak olduğunu söyledi.

Torunlar GYO 2021 yılı için bağımsız denetim denetim şirketini seçti!

Torunlar GYO, PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş arasında 2021 yılını kapsayan bağımsız denetim sözleşmesi imzalanmasına karar verildi. 

Torunlar GYO 2020 yılı 4.dönem kurumlar geçici vergi beyannamesi!

Torunlar GYO'nun 1 Ocak 2020 - 31 Aralık 2020 dönemi gelir tablosu 2020 yılı IV. dönem kurumlar geçici vergi beyannamesi eki olarak bağlı bulunduğu Anadolu Kurumlar Vergi Dairesi'ne sunuldu.

Torunlar GYO'dan 2020 yılında 517.2 milyon TL'lik satış! 

Torunlar GYO'nun portföyünde yer alan taşınmazlara ilişkin olarak 2020 yılı içerisinde yıllık kira bedeli toplam 31 milyon 732 bin 164 TL kiralama, 517 milyon 239 bin 611 TL satış işlemi gerçekleşti.

Torunlar GYO Kemankeş 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar GYO, Kemankeş 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Torunlar GYO yönetimi Haberi

Torunlar GYO yönetimi

Torunlar GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Yönetim Kurulumuzun14.02.2014 Tarih ve 2014/08 Sayılı toplantısında, 


1- Sermaye Piyasası Kurulu'nun 3 Ocak 2014 Tarihli Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren II-17.1 Sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 11. Maddesi uyarınca, Yatırımcılar ile ortaklık arasında yapılan yazışmalar ile diğer bilgi ve belgelere ilişkin kayıtların sağlıklı, güvenli ve güncel olarak tutulmasını sağlamak, Ortaklık pay sahiplerinin ortaklık ile ilgili yazılı bilgi taleplerini yanıtlamak, Genel kurul toplantısı ile ilgili olarak pay sahiplerinin bilgi ve incelemesine sunulması gereken dokümanları hazırlamak ve genel kurul toplantısının ilgili mevzuata, esas sözleşmeye ve diğer ortaklık içi düzenlemelere uygun olarak yapılmasını sağlayacak tedbirleri almak, Kurumsal yönetim ve kamuyu aydınlatma ile ilgili her türlü husus da dahil olmak üzere sermaye piyasası mevzuatından kaynaklanan yükümlülüklerin yerine getirilmesini gözetmek ve...