05 / 05 / 2024

tosçelik faaliyetleri

tosçelik faaliyetleri

Başarıdan başarıya koşan ve Tosyalı Holding bünyesindeki Tosçelik, Ekonomist Dergisi tarafından yapılan “ Anadolu ’nun En Büyük 500 Şirketi” araştırmasında zirveye yerleşti.

Arçelik’ten güneş paneli üretimi konusunda dev adım!

Sürdürülebilirlik faaliyetleri ile sektöründe lokomotif görevi gören Arçelik, yenilenebilir enerji sektöründe önemli bir yatırımı uygulamaya koyarak güneş paneli üretimine başlıyor. İstanbul Beylikdüzü’nde kurulan tesiste, yapay zekâ desteğinde yüksek kaliteli güneş paneli üretilecek.

Arçelik'in üçüncü çeyrek bilançosu açıklandı. TL'deki değer kaybı ve enflasyon nasıl etkiledi?

Borsa şirketlerinin bilançoları açıklanmaya devam ediyor. Beyaz eşya sektörünün amiral gemilerinden biri olan Arçelik yurt içi ve yurt dışı faaliyetleri ve finansal sonuçlar hakkında bilgi verdi. İşte detaylar

Tosçelik Anadolu 500’deki ikinci sırasını korudu!

Tosyalı Holding'in lokomotif şirketi Tosçelik, sektör için 2015 yılı zor geçse de Anadolu 500'de ikinciliğini korumayı başardı. Holding, devasa bir büyüklüğe ulaşan Tosçelik'i daha dinamik yönetmek için bir karar aldı.

Switch İnşaat Demir Çelik Spor Faaliyetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Switch İnşaat Demir Çelik Spor Faaliyetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Akdeniz tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Kartal, Kordonboyu Mahallesi, İpekböceği Sokak'ta kuruldu.

Tosçelik Anadolu 500’de ikinci sırada!

Demir-çelik devi Tosyalı Holding, 2014’te 3 milyar dolarlık ciroyu aşarken bunun en büyük kaynağı Tosçelik oldu. Grubun cirosunun 2,6 milyar TL’lik kısmım Tosçelik yaptı.

SANKO Holding, Anadolu'nun en büyük 500 şirketi araştırmasında ödül aldı!

"Anadolu'nun En Büyük 500 Şirketi-Anadolu Kaplanları" araştırmasının 2014 yılı sonuçlarına göre, Anadolu'nun en büyük şirketi Tosçelik oldu.Tiryaki Agro Gıda, Erbakır, Kroman Çelik ve Sarkuysan Elektrolitik Bakır takip etti.

Tosçelik, Anadolu'nun En Büyük 500 Şirketi arasında!

Başarıdan başarıya koşan ve Tosyalı Holding bünyesindeki Tosçelik, Ekonomist Dergisi tarafından yapılan “ Anadolu ’nun En Büyük 500 Şirketi” araştırmasında zirveye yerleşti.

Tanap projesi yerli boruyla yapılacak!

Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi (TANAP) ana boru hattı alım sözleşmesi imza töreni dün yapıldı. İhalede yüzde 80 payı Tosçelik, Borusan Mannesmann, Erciyas Boru, Emek, Ümran ve Noksel alırken yüzde 20 pay da Çinli Baosteel'in oldu.

İşte TANAP ihalesinin ayrıntıları!

TANAP’ın boru ihalesini kazanan şirketler Çinli Baosteel Europe GmbH, Borusan-Noksel-Erciyas konsorsiyumu, Tosçelik AŞ, Ümran Çelik-Emek Boru AŞ konsorsiyumu oldu. İşte TANAP ihalesinin ayrıntıları haberimizde yer alıyor...

TANAP'ın yüzde 80'i, 6 Türk firmasına emanet!

TANAP ana hatları boru alım sözleşmeleri imzalandı. Yaklaşık 1800 kilometrelik ana hat borusu için açılan ihalenin yüzde 80'ini Tosçelik, Borusan Mannesmann, Erciyas Boru, Emek, Umran ve Noksel kazandı

Tosçelik, liman, enerji ve filmaşin yatırımına odaklandı!

Yılda 500 bin ton çelik yapı profilleri üretimi yaptıklarının altını çizen Tosyalı, bu tesiste ulusal ve uluslararası standartlarda İPE profilleri, NPU profilleri, NPI profilleri, eşit kenar ve çeşit kenar köşebent üretimleri yapıldığını anlattı.

Grevdeki İsdemir'de demir çelik üretimi durduruldu!

Ereğli Demir ve Çelik' in bağlı ortaklığı olan İskenderun Demir ve Çelik A.Ş' de demir ve çelik üretim faaliyetleri 15 Temmuz' da başlayan grev sebebiyle durduruldu...

Tosçelik, Karadağ'da fabrika satın aldı!

Eski Yugoslavya'nın en önemli çelik üreticilerinden biri olan Karadağ'daki 'Zeljezara Niksic' şirketini Türk firması Tosçelik satın aldı. Karadağ'ın Vijesti gazetesinde yer alan haberde, düzenlenen açık artırmada, Zeljezara Niksic'in, Tosçelik tarafından

tosçelik faaliyetleri Haberi

tosçelik faaliyetleri

Türkiye’nin lider yassı çelik ve çelik boru üreticisi Tosyalı Holding, yurtiçi ve yurtdışında gerçekleştirdiği yatırım ataklarının yanı sıra büyüyen üretim gücüyle de adından söz ettiriyor. Başarıdan başarıya koşan holdingin iştiraklerinden Tosçelik Profil ve Sac Endüstrisi A.Ş, son olarak Ekonomist Dergisi tarafından yapılan “Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi” araştırmasında birinciliğe yerleşti.


Bu yıl 11’inci kez, 16 Şubat 2015 akşamı İstanbul Conrad Otel’de düzenlenen “Anadolu Kaplanları Ödül Töreni”nde ödülünü alan Tosçelik İcra Kurulu Üyesi Şerif Tosyalı; “Hayalimiz, yüksek teknolojili çelik ürünlerde Türkiye’nin dışa bağımlılığını ortadan kaldırmak ve hatta ülkemizi bu sektörde dünyada önemli bir güce dönüştürmek. Bu ödül, bizim hayalimize ne kadar yaklaştığımızı gösterdiğinden büyük önem taşıyor” diye konuştu.



“BU BAŞARI TESADÜF DEĞİL”

Bundan 63 yıl önce teneke soba boru üretimi ve ticareti yapmak...