02 / 05 / 2024

Toskana Orizzonte satış ofisi iletişim

Toskana Orizzonte satış ofisi iletişim

Büyükçekmece Toskana Orizzonte adres bilgilerine göre proje, G 84 Bulvarı Göl Vadisi'nde hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin 1. etapta bu yıl eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Toskana Orizzonte Büyükçekmece villa fiyatları!

Toskana Orizzonte Büyükçekmece villa fiyatları konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre uzaklıkta inşa edilen projede 187 villa ve 16 mağaza bulunuyor.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte nerede?

Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı işbirliğinde inşa edilen Toskana Orizzonte Evleri satışları devam ediyor. Proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Arıkan Yapı Toskana Orizzonte nerede?

Toskana Orizzonte güncel fiyatlar!

İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de inşa edilen Toskana Orizzonte Villaları 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. İşte Toskana Orizzonte güncel fiyatlar...

Toskana Orizzonte satış ofisi iletişim!

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanında yükselen projenin ilk etabı bu yıl Eylül ayında teslim edilecek. Toskana Orizzonte satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte fiyatları!

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte fiyatları vilaların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre uzaklıkta olan proje Toskana Vadisi'nin 3. fazı olarak yükseliyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte nerede?

Arıkan Yapı ve Emaar ortaklığında hayata geçirilen Toskana Orizzonte'de teslimlerin bu yıl Eylül ayında yapılması planlanıyor. Proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Büyükçekmece Toskana Orizzonte nerede?

Toskana Orizzonte nerede?

Arıkan Yapı ve Emaar imzası taşıyan Toskana Orizzonte'de 3 ile 7 oda arasında değişen villa seçenekleri bulunuyor. Proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Toskana Orizzonte nerede?

Büyükçekmece Toskana Orizzonte satılık!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte satılık villa büyüklükleri 179 metrekareden başlıyor. Arıkan Yapı ve Emaar imzası ile inşa edilen proje 8 farklı tipte dizayn edilen villalardan oluşuyor.

Toskana Orizzonte'de 3.2 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Karaağaç Mahallesi, Sırtköy Bulvarı'nda yer alan Toskana Orizzonte projesinde yer alan villa icradan satışa çıkarıldı. Toskana Orizzonte'de yer alan villa için 3 milyon 642 bin TL bedel isteniyor. 

Toskana Orizzonte'de 4.2 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Karaağaç Mahalle/Köy, Sırtköy Çiftliği Mevkii'nde yer alan Toskana Orizzonte'deki villa icradan satışa çıkarıldı. 

Toskana Orizzonte'de TL fiyat kampanyası!

Toskana Orizzonte'de kısa bir süreliğine satışlar dolar değil, TL üzerinden yapılıyor. Toskana Orizzonte Büyükçekmece'de 36 ay vadeli ödeme imkanı sunuluyor...

Toskana Orizzonte 3. Etap'ta yüzde 8 indirim!

Büyükçekmece Göl Vadisi’nde bulunan Toskana Vadisi içinde Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen Toskana Orizzonte’nin üçüncü ve son etabı satışa sunuldu.

Toskana Orizzonte Villaları satış fiyatları!

Toskana Orizzonte Villaları satış fiyatları 650 bin dolardan başlayarak değişiyor. Toskana Orizzonte Büyükçekmece projesinde ikinci etap bu yıl haziran ayında teslim ediliyor...

Toskana Orizzonte projesinin toplantısı 29 Aralık'ta!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı tarafından hayata geçen Toskana Orizzonte Projesi’nin toplantısı 29 Aralık 2015 günü 10:00 ile 12:00 saatleri arasında Büyükçekmece'de gerçekleşecek.

Toskana Orizzonte'de banka kredili ödemelerle! 650 bin dolara!

İstanbul Büyükçekmece'de inşa edilen Toskana Orizzonte'de villalar hemen teslim ediliyor. 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanına sahip projede fiyatlar 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Toskana Orizzonte'de hemen teslim villalar!

1 milyon 68 bin metrekare arsa alanına yayılan Toskana Orizzonte'de Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı imzası bulunuyor. Projede fiyatlar 650 bin dolardan başlıyor.

Toskana Orizzonte'de hemen teslim! 650 bin dolara!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı tarafından inşa edilen Toskana Orizzonte projesi 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Projede villa fiyatları 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Toskana Orizzonte'de teslimler 30 Eylül'de başlıyor!

Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 144 birimlik Park Village'ı tamamlayarak sahiplerine teslim eden Arıkan Yapı, Toskana Orizzonte projesinde tek katlı villa satışlarını hız kesmeden sürdürüyor.

Toskana Orizzonte'de 109 villanın yüzde 60'ı satıldı!

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan, satışları devam eden Toskana Orizzonte projesinin lansmanından bu yana ilk iki etapta yer alan 109 villanın yüzde 60'ının satışını gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Toskana Orizzonte projesinde tek katlı villa satışları devam ediyor!

İstanbul Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 144 birimlik Park Village'ı tamamlayarak sahiplerine teslim eden Arıkan Yapı'nın Toskana Orizzonte projesinde tek katlı villa satışları hız kesmeden devam ediyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villa fiyatları!

Toplam 187 adet villanın yer aldığı Toskana Orizzonte Villaları Emaar Türkiye Yapı ve Arıkan Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villaları fiyatları nedir?

Toskana Orizzonte satış ofisi iletişim Haberi

Toskana Orizzonte satış ofisi iletişim

Toskana Orizzonte Konutları İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde hayata geçiriliyor. Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı işbirliğinde inşa edilen projede satışlar devam ediyor.


Büyükçekmece Toskana Orizzonte adres bilgisi kapsamında projenin TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre uzaklıkta yer aldığını söyleyebiliriz. 


Toskana Orizzonte ödeme seçenekleri arasında; yüzde 25 peşinatta, kalan konut bedeli için banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanma imkanı sunuluyor.


Toskana Orizzonte Büyükçekmece'de fiyatlar 650 bin dolardan başlıyor. Toplam arsa alanı 1 milyon 68 bin metrekare olarak belirlenen projede 187 adet villa bulunuyor. 


Emaar Toskana Orizzonte'nin sosyal alanları Sağlık Kulübü, kids gym, açık tenis ve yürüyüş alanları, yarı basketbol ve voleybol sahaları, olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, SPA ve güzellik merkezi, squash ve padel kortlarından oluşuyor. 


Büyükçekmece Toskana Orizzonte...