21 / 05 / 2024

Toskana Orrizzontede 2. etap teslimleri ne zaman

Toskana Orrizzontede 2. etap teslimleri ne zaman

Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı işbirliğinde inşa edilen Toskana Orizzonte Evleri satışları devam ediyor. Proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Toskana Orrizzonte'de 2. etap teslimleri ne zaman?

Toskana Orizzonte'de 3.2 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Karaağaç Mahallesi, Sırtköy Bulvarı'nda yer alan Toskana Orizzonte projesinde yer alan villa icradan satışa çıkarıldı. Toskana Orizzonte'de yer alan villa için 3 milyon 642 bin TL bedel isteniyor. 

Toskana Orizzonte'de 4.2 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Karaağaç Mahalle/Köy, Sırtköy Çiftliği Mevkii'nde yer alan Toskana Orizzonte'deki villa icradan satışa çıkarıldı. 

Toskana Orizzonte Büyükçekmece'de lüks villalar 650 bin dolardan!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı imzasını taşıyan Toskana Orizzonte projesinde fiyatlar 650 bin dolardan başlıyor. Toskana Orizzonte projesinde ilk etapta teslimler başlarken, 2. etap Haziran'da teslim ediliyor...

Toskana Orizzonte'de 2'nci etap Haziran 2016'da teslim!

Arıkan Yapı ve Emaar Türkiye ortaklığıyla Toskana Vadisi içinde inşa edilen Toskana Orizzonte hayata geçiyor. Projenin ilk etabında yaklaşık yüzde 85 doluluğa ulaşıldığı ifade edildi.

Toskana Orizzonte'de 650 bin dolara villalar!

Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre mesafede yer alan projede toplamda 187 adet daire yer alıyor. Toskana Orizzonte'de fiyatlar 650 bin dolar ile 2 milyon 750 bin dolar arasında değişiyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte'de 2.etap teslimleri Haziran 2016'da!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı imzası taşıyan Toskana Orizzonte projesinda villa fiyatları 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Hemen teslim projelerde ikinci etap teslimleri 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte'de 2.etap 2016'da teslim!

1 milyon 68 bin metrekare arsa alanına sahip Toskana Orizzonte projesinde Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı imzası bulunuyor. Proje konum olarak İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.

Toskana Orizzonte Büyükçekmece satılık villa!

Toskana Orizzonte Büyükçekmece satılık villa fiyatları 650 bin dolardan başlıyor. TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta hayata geçirilen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte satılık konut!

Toplam 450 bin metrekare inşaat alanı üzerinde bulunan proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Arıkan Yapı Toskana Orizzonte satılık konut tipleri 3 ile 7 oda arasında değişiyor.

Emaar Toskana Orizzonte satış ofisi!

Emaar Toskana Orizzonte satış ofisi ile 0212 850 83 00 telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz. Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabilen proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Toskana Orrizzonte'de 2. etap teslimleri ne zaman?

Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı işbirliğinde inşa edilen Toskana Orizzonte Evleri satışları devam ediyor. Proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Toskana Orrizzonte'de 2. etap teslimleri ne zaman?

Toskana Orizzonte Villaları ulaşım!

Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen projede ilk etap teslimleri bu yılın Eylül ayında yapılması planlanıyor. Toskana Orizzonte Villaları ulaşım bilgisi kapsamında TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Toskana Orizzonte Emaar satış ofisi!

Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Toskana Orizzonte Emaar satış ofisi telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi.

Toskana Orrizzontede 2. etap teslimleri ne zaman Haberi

Toskana Orrizzontede 2. etap teslimleri ne zaman

Toskana Orizzonte Büyükçekmece Evleri konum olarak Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


Toskana Orrizzonte'de 2. etap teslimleri ne zaman?

Toskana Orizzonte Konutları'nın ilk etap teslimlerinin bu yıl  30 eylül 2015'te , 2. etap teslimleri 30 Haziran 2016 'da gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje 450 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor. 


Arıkan Yapı Toskana Orizzonte Villaları 3 oda ve 7 odalı şekilde tasarlandığı projede konut fiyatları 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor.


Toskana Orizzonte Villaları Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Toplam 187 tane villa ve 16 tane mağazadan oluşan proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanına sahip.


Büyükçekmece Toskana Orizzonte'nin sosyal donatı alanları içerisinde; kids gym, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu,...