07 / 05 / 2024

Tosya Huzurevi tamamlandı mı

Tosya Huzurevi tamamlandı mı

Kastamonu'nun Tosya ilkesinde yapımı tamamlanan Huzurevi son kontrollerden sonra hizmete açılmayı bekliyor. Tosya Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Demeği Başkanı Fazıl Ateş binada inceleme yaptı.

Fatsa Huzurevi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına devredilen Fatsa Huzurevini ziyaret etti. 

Fatsa Huzurevi'nin yüzde 99'u tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yaptığı açıklamada Fatsa Huzurevi'nin yüzde 99'unun tamamlandığını söyledi.

Kepez Şefkat ve Huzurevi yılbaşında açılıyor!

Kepez Belediyesi'nin yaptırdığı 50 yataklı şefkat ve huzurevi, yılbaşında hizmete giriyor. Kütükçü Mahallesi'nde yapılan huzurevi inşaatı tamamlandı.

Tosya Huzurevi açılmayı bekliyor!

Tosya Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Tosya Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fazıl Ateş iç tefrişatı tamamlanan Tosya Huzurevi’nde incelemelerde bulundu.

Tosya Huzurevi açılışa gün sayıyor!

Kastamonu'nun Tosya ilkesinde yapımı tamamlanan Huzurevi son kontrollerden sonra hizmete açılmayı bekliyor. Tosya Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Demeği Başkanı Fazıl Ateş binada inceleme yaptı.

Kastamonu Tosya Huzurevi ne zaman açılacak?

Tosya Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş iç tefrişatı tamamlanan Tosya Huzurevi'nde incelemelerde bulundu. Tosya'da yapımı tamamlanan Huzurevi son kontrollerden sonra hizmete açılmayı bekliyor.

Kastamonu Tosya Huzurevi açılışa gün sayıyor!

Kastamonu’nun Tosya ilçesine yapımı tamamlanan Huzurevi son konrollerden sonra hizmete açılmayı bekliyor. İç donanımı tamamlanan Tosya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi açılışa için gün sayıyor.

Denizli Bekilli Huzurevi'nin inşaatı durdu!

Bekilli Huzurevi'nin inşaatı maddi kaynakların yetersizliğinden dolayı durdu. Bugüne kadar inşaatın yüzde 30'lunun tamamlandığını söyleyen Bekilli Huzurevi Yaptırma Derneği Başkan Yardımcısı Mahmut Divarcı, 'inşaata destek şart' dedi.

Kepez Şefkat ve Huzurevi inşaatı tamamlanıyor!

Kepez Belediyesi’nin, mimarisi darülaceze’den esinlenerek hazırladığı Şefkat ve Huzurevi’nin karkas inşasının yüzde 60’lık kısmı tamamlandı.

Tosya yeni SGK binasının inşaatı tamamlandı!

Tosya'da Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından yapılan hizmet binasının inşaatı tamamlandı. SGK hizmet binası bir ay içerisinde tamamlanarak yeni yerinde hizmet verecek..

Tosya Huzurevi, Avrupa standartlarında yapılıyor!

Kastamonu Tosya Belediye Başkan Yardımcısı ve Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fazıl Ateş, yapımı devam eden huzurevi inşaatında incelemelerde bulundu. Ateş, huzurevinin Avrupa standartlarında inşa edildiğini söyledi...

Çınarcık'a bungalov tipi huzurevi yapılıyor!

Yalova Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'ne bağlı Çınarcık Huzurevi'nde ana bina çalışmaları tamamlandı. Türkiye'de ilk kez uygulanan bir sistemle yapılan huzurevi bünyesinde yaşlıların kalabileceği 22 adet ahşap bungalov ev inşa ediliyor...

Minitolia'da satışlar tamamlandı!

Pendik Kurtköy'de yer alan ve 102 konuttan oluşan Minitolia'da konut satışları tamamlandı...

Tosya Huzurevi tamamlandı mı Haberi

Tosya Huzurevi tamamlandı mı

Kastamonu'nun Tosya ilkesinde yapımı tamamlanan Huzurevi son kontrollerden sonra hizmete açılmayı bekliyor. Tosya Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Tosya Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Demeği Başkanı Fazıl Ateş iç tefiişatı tamamlanan Tosya Huzurevi'nde incelemelerde bulundu. 


Tosya Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fazıl Ateş inşaat çalışmalarının hemen anlından Tosya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin iç donanımının tamamlandığını ve açılması için gün saydığım ifade etti. Kuaför, teızi, diyetisyen, doktor, hemşire, fizyo terapist ve psikoloğun görev yapacağı huzurevinde aynı zamanda 4 güvenlik görevlisi, 8 temizlik görevlisi ve 16 hasta bakım elemanı bulunacak. İş uğraş atölyesinden hobi bahçesine, okuma salonundan özel dinlenme odalarına varana kadar tüm detayların düşünüldüğü Tosya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi 44'ü rehabilitasyon olmak üzere 82 kişi...