28 / 07 / 2024

Total Türkiye istasyonları

Total Türkiye istasyonları

Demirören Holding, Total bayileri ve çalışanlarıyla yeni döneme ilişkin hedeflerini paylaştı. Total Türkiye, 452 istasyonluk dağıtım ağını 2017 yılı sonuna kadar 550’ye çıkarmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

bp Türkiye istasyonları kadınların el emeği ürünleriyle renkleniyor!

bp Türkiye ile Kadın Emeğini Destekleme Vakfı (KEDV) tarafından gerçekleştirilen iş birliği çerçevesinde kadınların el emeği ürünleri bp istasyonlarında satılmaya başlandı.

Türkiye'de 2030'a kadar 200 bin şarj istasyonu hedefleniyor! 40 milyon TL yatırım yapıldı!

Elektrikli araçlar için şarj istasyonlarına yapılan yatırımlar arttı. İşletme ruhsatı alan firma sayısı 30'a ulaşırken, Türkiye'de 4 bin olan şarj istasyonu sayısının 2030 yılına kadar 200 bine ulaşması bekleniyor. Sektör, ihracat açılımını da başlattı.

Yollarda elektrikli şarj istasyonu kuracak 5 firma belli oldu! Türkiye'de bir ilk olacak

Benzinli ve dizel otomobillerin yollardan çekilmesine kısa bir süre kaldı. Artık yollarda benzin ya da mazot almak için benzin istasyonlarına uğrama dönemi sona erecek. Yollar şarj istasyonlarıyla donatılacak. Türkiye'de şarj istasyonu kuracak ilk 5 firma açıklandı.

Bayburt'a 300 milyon dolarlık reaktör yatırımı! Türkiye'de ilk kez kurulacak

Türkiye'de ilk kez Bayburt'a şarj istasyonu reaktörü fabrikası kurulacak. İlk etapta 250-300 kişiye istihdam sağlaması planlanan fabrika dünyadaki tüm şarj istasyonlarına reaktör üretecek.

Total Türkiye'de 550 istasyona ulaşmayı hedefliyor!

Demirören Holding, Total bayileri ve çalışanlarıyla yeni döneme ilişkin hedeflerini paylaştı. Total Türkiye, 452 istasyonluk dağıtım ağını 2017 yılı sonuna kadar 550’ye çıkarmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Demirören Holding, Total Oil Türkiye'yi satın aldı!

Demirören Holding tarafından yapılan açıklamaya göre, Holding ile Total Oil Türkiye AŞ arasında Nisan 2015'ten bu yana devam eden satış süreci tamamlandı.

Aytemiz Akaryakıt, Total Türkiye'ye talip oldu!

Aytemiz Akaryakıt Dağıtım A.Ş tarafından Total Oil Türkiye A.Ş'nin tamamının satın alınması için bağlayıcı teklif verildi. Doğan Şirketler Gurubu teklifi Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Nasa, Türkiye'de analiz istasyonları kuracak!

Depremlerin önceden tespit edilmesi için NASA'nın başlattığı proje kapsamında Türkiye'de de analiz istasyonları kurulacak. Tüm veriler İzmir'de kurulacak merkezde toplanacak.

Corio Türkiye Tekira AVM'nin yeni sahibi oldu

Corio Türkiye, Tekirdağ'da bulunan Tekira Alışveriş Merkezinin (AVM) yüzde 100 hissesini satın aldığını duyurdu.

Türkiye Finans'ta konut kredi faizi yüzde 0.67'ye düştü

Türkiye Finans, konut, iş yeri, arsa ve taşıt sahibi olmak isteyenler için 12 ay vadeli kredi kar oranlarını yüzde 1'in altına indirdi

Kempinski Türkiye'de 5. tesisini işletmeye başlıyor

Kempinski'nin Türkiye'de, Kempinski Residences Astoria Istanbul'dan sonra beşinci, rezidans olarak işleteceği ikinci tesisi Bellevue Residences İstanbul Levent'te dün hizmete girdi

Ruslar Türkiye'ye ev sahibi olmaya geliyor

Türkiye'de turist olarak görmeye alıştığımız Ruslar, krizde konut fiyatları yüzde 30-35 ucuzlayınca Antalya'da ev sahibi olmaya karar verdi.

DHL Express Amerika'yı Türkiye'ye getiriyor

DHL Express, Easy Shop adını verdiği yeni ürünü ile Türkiye'deki müşterilerinin Amerika'da alışveriş yapmasına olanak sağlıyor

 

Total Türkiye istasyonları Haberi

Total Türkiye istasyonları

Total’in Türkiye’deki akaryakıt operasyonlarını devralan Demirören Holding, Total bayileri ve çalışanlarıyla yeni döneme ilişkin hedeflerini paylaştı. Yıldırım Demirören, ülke ekonomisine duydukları güvenle Total’i aldıklarını söyledi.

Dünyanın 5’inci büyük petrol şirketi olan Total’in Türkiye’deki akaryakıt istasyonlarının yanı sıra ticari satış, tedarik ve lojistik varlıklarının tamamını satın alan Demirören Holding, satış sürecinin tamamlanmasının ardından ilk kez bayiler ve Total çalışanlarıyla bir araya geldi. 

Demirören Ailesi ve Demirören Holding yöneticilerinin, Total bayileriyle bir araya geldiği tanışma toplantısı, 3 Haziran’da İstanbul Ceylan Intercontinental Oteli’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yıldırım Demirören, Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Meltem Demirören Oktay bizzat katıldı. 

‘Prensiplerden şaşmadık’

Demirören Holding Başkan Yardımcısı Yıldırım Demirören, yaptığı konuşmada grubun devam etmekte olan faaliyetleri ve...