06 / 05 / 2024

Tower İletişim Enerji Danışmanlık İnşaat adres 

Tower İletişim Enerji Danışmanlık İnşaat adres 

Tower İletişim Enerji Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Gündüz tarafından kuruldu.

Meta Gelişim Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Meta Gelişim Enerji Anonim Şirketi Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Birtan Yavaşcı tarafından kuruldu.

Tower İletişim Enerji Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tower İletişim Enerji Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Gündüz tarafından kuruldu.

Özgazi Enerji Ve İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgazi Enerji Ve İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullatif Özbek ve Okan Gazi tarafından kuruldu.

İzmir Biva Tower iletişim!

İzmir Biva Tower iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Biva Mimarlık tarafından İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen projede 1+1 ile 4+1 arasında daireler değişiyor. 

Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hüseyin Demirten tarafından 20 bin TL sermaye ile 19 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Tecem Elektrik Enerji İnşaat Lojistik İletişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Tecem Elektrik Enerji İnşaat Lojistik İletişim Hizmetleri Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Kenan Uzunhasan ve Temel Eryıldız imasıyla kuruldu.

Babacan Holding'in PR ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu!

İletişim danışmanlığı sektörünün uzman markası Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı; inşaat, turizm ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Babacan Holding ile el sıkıştı.

Meva Mühendislik Bilişim Enerji İnşaat İletişim Turizm Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Mühendislik Bilişim Enerji İnşaat İletişim Turizm Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi'nde kuruldu.

Marel Bilişim Mühendislik Enerji İnşaat İletişim Turizm Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marel Bilişim Mühendislik Enerji İnşaat İletişim Turizm Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi'nde kuruldu.

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi kuruldu!

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi, Fuat Terzi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 8 Mart'ta Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi, Eski Çırpıcı Yolu Sokak'ta kuruldu.

Aris Grand Tower iletişim!

Aris Grand Tower iletişim için satış ofisiyle 444 2320 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Vade farksız 36 ay taksit uygulanan projede 310 konut ve 18 ticari birim yer alıyor.

Şenol İletişim İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şenol İletişim İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Adnan Şenol tarafından 100 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Başakşehir, Şahintepe Mahallesi, Eski İstanbul Caddesi'nde kuruldu.

AC Yapı'nın PR ajansı Contactplus İletişim Hizmetleri oldu!

Demir-çelik sektörünün önde gelen üretici ve ihracatçıları arasında yer alan Coşkun Group çatısı altında faaliyetlerini sürdüren AC Yapı’nın iletişim danışmanı Contactplus İletişim Hizmetleri oldu.

Tower İletişim Enerji Danışmanlık İnşaat adres  Haberi

Tower İletişim Enerji Danışmanlık İnşaat adres 

Tower İletişim Enerji Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Gündüz tarafından kuruldu.

Tower İletişim Enerji Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
ELEKTRİK MALZEMELERİ a. Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre devre elemanları, mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alım, satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak. b. Elektrik ve elektronik donanımlı pano, makine, elektrikli küçük el aletlerinin üretimini yapabilir, bunları yurtiçi ve yurtdışına satabilir. c. Sabit ve değişken dirençler, sabit ve değişken kondansatörler,selfler, zayıf akım transformatörleri, elektron tüpleri, diyotlar, transistörlerin alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. d. Her türlü elektrik malzemeleri ile bilumum elektrik motorları, bobinaj, tevzi panosu, uzaktan kumandalı otomasyon tesisleri,...