07 / 05 / 2024

tower park

tower park

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Bursa Bakım Onarım, Ulaşım, Toplu Taşım İşletmeciliği (BURBAK), şehirdeki otopark sorununu tower parklarla çözmeyi hedefliyor. BURBAK ile otoparklara köklü çözümler üretiliyor...

Aris Grand Tower lansmanı 2 Mart'ta!

Beylikdüzü’nde inşa ettiği Aris Park projesinin ardından, Aris markalı ikinci projesini Esenyurt’ta hayata geçiren Zerka İnşaat, Kaymakçı İnşaat, Nihal İnşaat ve Gürdoğan İnşaat Ortak Girişimi, Aris Grand Tower’ı lanse ediyor.

Aris Grand Tower lansmanı 3 Mart'ta!

Beylikdüzü’nde inşa ettiği Aris Park projesinin ardından, Aris markalı ikinci projesini Esenyurt’ta hayata geçiren Zerka İnşaat, Kaymakçı İnşaat, Nihal İnşaat ve Gürdoğan İnşaat Ortak Girişimi, Aris Grand Tower’ı lanse ediyor.

Aris Grand Tower satışa çıktı!

Daha önce Beylikdüzü'nde Aris Park Residence projesini hayata geçiren Aris Yapı'nın yeni projesi olan ve Esenyurt'ta yükselen Aris Grand Tower satışa açıldı.

Referans Tower'ın imar planı iptal edildi mi?

İller Bankası’na ait Kartal’daki park alanı imara açıldı. Mahkeme, arazi için yapılan tüm plan değişikliklerini iptal etti. Ancak Kiler GYO'nun Referans Tower inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

Nurol Park Güneşli Rezidans satış ofisi!

Toplam 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşan projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Nurol Park Güneşli Rezidans satış ofisi telefon numarası 444 6496 olarak belirlendi.

Güneşli Nurol Park Rezidans adres!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşuyor. Güneşli Nurol Park Rezidans adres bilgileri kapsamında İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de yükseliyor.

Nurol Park Güneşli Rezidans satılık!

84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşan proje İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de inşa ediliyor. Nurol Park Güneşli Rezidans satılık daireler 50 aya vade sağlıyor.

Nurol Park Basın Ekspres satış ofisi telefon!

İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de yükselen projede toplam 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daire bulunuyor. Nurol Park Basın Ekspres satış ofisi telefon numarası 444 6496 olarak belirlendi.

Güneşli Nurol Park Rezidans teslimleri ne zaman?

84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşan projede 50 aya varan vade sağlanıyor. Peki Güneşli Nurol Park Rezidans teslimleri ne zaman?

Nurol Park Bağcılar satılık ev!

84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşan projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Nurol Park Bağcılar satılık ev teslimleri 2016 yılı Şubat ayı içerisinde yapılacak.

Nurol Park Güneşli iletişim bilgileri telefon!

84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşan projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Nurol Park Güneşli iletişim bilgileri telefon numarası 444 6496 olarak belirlendi.

Güneşli Nurol Park adres bilgileri!

9 blok şeklinde yükselen proje toplam 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşuyor. Güneşli Nurol Park adres bilgileri kapsamında İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de yükseliyor.

Basın Ekspres Nurol Park satılık!

84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşan proje 9 blok şeklinde yükseliyor. Basın Ekspres Nurol Park satılık daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

tower park Haberi

tower park

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Bursa Bakım Onarım, Ulaşım, Toplu Taşım İşletmeciliği (BURBAK), şehirdeki otopark sorununu tower parklarla çözmeyi hedefliyor. Şehir içinde kısa süreli park etmeye teşvik etmek ve uzun süreli park etmeyi ana arterlerden alıp daha az yoğun olan bölgelere aktarmak için çalışmalar yürüttüklerini söyleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'da ulaşım sorununun çözümü için hava, deniz ve karayolu yatırımlarının yanında, BURBAK ile otoparklara köklü çözümler ürettiklerini kaydetti. Son olarak Güzelyalı Feribot İskelesi araç otoparkının kapasitesini mekanik otoparklarla artırdıkları bilgisini veren Altepe, iki kadı mekanik otoparklarla donatılan otoparkta kapasiteyi iki katına çıkardıklarım aktardı. Araçlarını iskelede bırakıp, İstanbul'a giden vatandaşlar için artık otopark konusunun sıkıntı olmadığını belirten Altepe, Bursa'nın sanayi altyapısındaki birikimi tüm kent hizmederine yansıtmaya çalıştıklarını vurguladı....