02 / 05 / 2024

Tower Plaza sorunu kentsel dönüşüm

Tower Plaza sorunu kentsel dönüşüm

Osmangazi Belediye Meclisi’nde Tower Plaza ve stadyum tartışması yaşandı. Başkan Mustafa Dündar, Tower Plaza’nın 20 yıldır Bursa’nın kanayan yarası olduğunu ve bu meselenin kentsel dönüşümle çözüleceğini söyledi.

Flash TV binasının yıkımı durduruldu!

Bursa’da Flash TV binası olarak kullanılan ‘Tower Plaza’nın yıkımı için mahkeme kararını verdi. 18 katlı bina için yıkım durduruldu.

Bursa Tower Plaza’nın iki katı yıkıldı!

20 yıldır yıkılması gündeme gelen Bursa Tower Plaza’da yıkım süreci devam ediyor. Çatıdaki iş makineleriyle iki katın yıkımını tamamlandı.

Bursa Tower Plaza yıkılıyor!

Bursa'da, ruhsat sorunu nedeniyle yirmi yılı aşkın süredir boş duran ve yıkılma riski olduğu belirlenen Tower Plaza'nın tıraşlama yöntemi ile yıkım çalışmaları gerçekleştirilmeye başlandı.Yıkımı üstlenen yüklenici firma görevlileri, bina içindeki asma tavanlar, kapı, pencere gibi sistemleri yıktı...

Bursa Tower Plaza'da yıkım başladı!

Bursa'da, Altıparmak Mahallesi Stadyum Caddesi'nde 20 yıldır boş duran ve riskli olduğu belirlenen Tower Plaza'da yıkım için çalışmalara başlandı...

Bursa Tower Plaza’da tahliye süreci başladı!

Bursa’da Altıparmak Mahallesi Stadyum Caddesi üzerindeki Tower Plaza’da yıkım için tahliye süreci başladı. 

Regnum Sky Tower İş Merkezi'nde teslimler başladı!

Günün büyük bölümünü geçirdiğimiz ofislerde nefes almanın olanaksız olduğu kasvetli ortamlar, gün boyu yüklenen stres, çalışan kadar işverenlerin de sorunu. Regnum Sky Tower, yeni nesil ofislerde iş performansını artıracak yeniliklere, “stressiz iş” kurgusuyla yeni boyut kazandırdı.

Osmangazi Tower Plaza sorunu dönüşümle çözülecek!

Osmangazi Belediye Meclisi’nde Tower Plaza ve stadyum tartışması yaşandı. Başkan Mustafa Dündar, Tower Plaza’nın 20 yıldır Bursa’nın kanayan yarası olduğunu ve bu meselenin kentsel dönüşümle çözüleceğini söyledi.

Bursa'da kaderine terk edilmiş inşaatlar!

Bursa’da, inşaatına 20 yıl önce başlanan devasa binalar, hukuki sorunlar ya da ticari kaygılar sebebiyle adeta çürümeye terk edildi. Stadyum Caddesi’nde Tower Plaza, Nilüfer’de Emniyet Müdürlüğü binası, Çelik Palas ek binası..

Spine Tower projesinde bir ilk!

Amerika’daki Trump World Tower, Çin’deki Central Plaza, Tayland’daki Taipei101, Bahrey’deki Burj Al Khalifa gibi dünyanın en yüksek en dayanıklı yapılarında kullanılan “Yüksek Dayanımlı C80 Beton”Türkiye’de ilk kez Spine Tower’da kullanıldı.

Sky Tower ile yeni nesil ofisler geliyor!

Aylık giderleri yüksek rakamlara ulaşan sektör temsilcilerinin, iş merkezlerindeki ofislerde yer alma konusunda kafasını karıştıran aidat sorunu, Başkent’i iş ve yaşam merkezi konseptiyle tanıştıran Ankara Sky Tower’la çözüme kavuşuyor...

DH Danışmanlık Otel ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

DH Danışmanlık Otel ve Turizm Limited Şirketi, Selin Dağlaroğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Şubat'ta Bomonti, Merkez Mahallesi, Akar Caddesi, No:3 İTower Plaza'da kuruldu.

Windowist Tower Plaza'nın havadan yeni videosu!

Akdağ Turizm İnşaat tarafından hayata geçirilen Windowist Tower projesi İstanbul Avrupa yakasında Maslak'ta yer alıyor. Windowist Tower Plaza projesi 31 Ekim 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından havadan görüntülendi

MaslakNo1 Ofis Plaza'da metrekaresi 35 dolara kiralık ofis!

MaslakNo1 Ofis Plaza ile yeni bir dönem başlıyor. İş dünyasının 1 numaralı firmaları, şehrin merkezi olan Maslak’ta, trafik ve ulaşım sorunu yaşamayacakları, yeşille iç içe ofisler kiralayarak, iş ve yaşam kalitelerini yükseltiyor...

Tower Plaza sorunu kentsel dönüşüm Haberi

Tower Plaza sorunu kentsel dönüşüm

Osmangazi Belediye Meclisi’nin mayıs ayı olağan toplantısı Mustafa Dündar başkanlığında yapıldı. Toplantıda konuşan MHP Grup Sözcüsü Cemil Aydın, “6 yılı değerlendirme toplantısında, Stadyum Meydanı yapılırken keşke Tower Plaza da yıkılsaydı demişsiniz. Osmangazi ilçesinde yapılan bütün plan ve bütçeler belediye meclisinde tartışılıp karar verilmeli. Büyükşehir Meclisi’nde de dik duruş sergilenmeli. Stadyum ve Tower Plaza konusunda gerekli kararları Osmangazi Meclisi almalı” dedi.

CHP Grup Sözcüsü Cevat Asa ise, stadyum çevresi olan alanın Bursa’nın elinden alınmak istendiğini ifade ederek, “Yeni bir Doğanbey faciası görmek istemiyoruz. Atatürk Stadyumu cumhuriyetimizin kurucusunun adını taşıyor. Biz Atatürk Stadyumu’nun ilk yapıldığı haliyle kalması, burada şenliklerin olmasını talep ediyoruz” diye konuştu.


“TOWER PLAZA KENTSEL DÖNÜŞÜM İLE ÇÖZÜLECEK”


Stadyum ve Tower Plaza ile ilgili eleştirilere cevap veren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar...