24 / 05 / 2024

Tower Yapı adres

Tower Yapı adres

Tower Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Yılmaz tarafından 150 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Tuzla, Orta Mahallesi, Preveze Caddesi 'nde kuruldu.

Kordon İstanbul Ege Yapı adres!

Kordon İstanbul Evleri Ege Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. Projede daire satış fiyatları 568 bin TL'den başlıyor...

Soyak Yapı Soyak Konforia adres!

40 bloktan meydana gelecek olan proje toplam 5 bin adet daireden oluşacak. Soyak Konforia Soyak Yapı adres bilgilerine göre Deliklikaya Organize Sanayi Bölgesi'nde yükseliyor.

Tower Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tower Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Yılmaz tarafından 150 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Tuzla, Orta Mahallesi, Preveze Caddesi 'nde kuruldu.

Soyak Konforia Soyak Yapı adres!

Toplam 271 adet daireden meydana gelen projede 1+1 daireler 178 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Soyak Konforia Soyak Yapı adres bilgileri kapsamında Bahçeşehir göletten 7-8 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Concord İstanbul Teknik Yapı adres!

Toplam 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede 1.175 adet daire yer alıyor. Concord İstanbul Teknik Yapı adres bilgileri kapsamında proje İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de bulunuyor.

Metropark Teknik Yapı adres!

7 blok halinde yükselen Metropark projesi Tenknik Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.Metropark Teknik Yapı adres bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

İstwest Fer Yapı adres bilgileri!

Toplam 988 adet daireden meydana gelen projede dairelerin fiyatları 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. İstwest Fer Yapı adres bilgileri kapsamında proje Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Regnum Sky Tower'ın lansmanı yapıldı!

Uzaltaş ve Öztürk Holding işbirliğinde kurulan OP Grup'un Canpa ile hayata geçirdiği Regnum Sky Tower'ın lansmanı yapıldı. Regnum Sky Tower'da anahtar teslimleri Mayıs 2016'da yapılacak.

Regnum Sky Tower'ın lansmanı Ankara'da yapıldı!

Uzaltaş ve Öztürk Holding işbirliğinde kurulan OP Grup'un Canpa ile hayata geçirdiği Regnum Sky Tower'ın lansmanı yapıldı. JW Marriott Hotel'de düzenlenen lansmana, Ankara iş dünyasının tanınmış isimleri katıldı.

Regnum Sky Tower’ın lansmanı yapıldı!

İş ve yaşam merkezi” kurgusuyla çalışma hayatını sosyal yaşamla birleştiren Regnum Sky Tower’ın lansmanı yapıldı.50-1000 metrekare arasında değişen büyüklüklerde 161 ofis ve 9 ticaret alanından oluşuyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul 2. Etap adres!

Concord İstanbul projesinde daireler 338 bin 900 TL ile 1 milyon TL arasında değişen geniş fiyat seçenekleriyle satış sürecine devam ediyor. İşte Teknik Yapı Concord İstanbul 2. Etap adres bilgileri...

Sur Yapı Vitrin satış ofisi adres!

İstanbul Avrupa Yakası Sultangazi 'de inşa edilen Sur Yapı Vitrin, Sur Yapı imzası taşıyor. Sur Yapı Vitrin satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Sultanbeyli Sur Yapı İdilia adres!

Sultanbeyli Sur Yapı İdilia adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutları büyüklükleri minimum 58 metrekare, maksimum ise 231 metrekare şeklinde dizayn edildi.

Tower Yapı adres Haberi

Tower Yapı adres

Tower Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Yılmaz tarafından 150 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Tuzla, Orta Mahallesi, Preveze Caddesi'nde kuruldu.  


Tower Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu şunlardır:  1-Her türlü inşaat ve inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatları yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt, montaj işleri yapmak, her türlü ihalelere katılmak, müteahhitlik  ve taşeron hizmetleri vermek, hafriyat kazmak, nakletmek, müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, baraj, demiryolları ve karayolları  gölet, park, bahçe düzenlemeleri, hastane, okul, otel ve benzeri, turistik...