18 / 05 / 2024

Tower Yapı nerede

Tower Yapı nerede

Tower Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Yılmaz tarafından 150 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Tuzla, Orta Mahallesi, Preveze Caddesi 'nde kuruldu.

View Tower evleri nerede? View Tower teslimler ne zaman?

Tekgül Yapı tarafından hayata geçirilen View Tower projesinde satışlar devam ediyor. View Tower konut projesi hakkında tüm detaylar belli oldu. İşte View Tower projesine ilişkin tüm detaylar...

Adozer Maslak Tower nerede?

Adozer Tower projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Adozer Tower  projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Biva Tower nerede?

Biva Tower projesi Türkiye'nin en yüksek çelik yapılı binası olarak yükseliyor. Peki Biva Tower nerede? İşte detaylar...

G Hub Mar Yapı nerede?

1+0, 1+1 ve 2+1 şeklindeki dairelerden meydana gelen G Hub Mar Yapı projesinde ön talep toplanıyor. Peki G Hub Mar Yapı nerede?

Realist Tuzla Gelecek Yapı nerede?

Gelecek Yapı imzasıyla inşa edilen Realist Tuzla projesinde toplamda 134 daire ve 4 adet ticari birim yer alıyor. Peki Realist Tuzla Gelecek Yapı nerede?

Bilim Tower Evleri nerede?

Bilim Yatırım imzası taşıyan Bilim Tower projesi, 136 daire ve 6 dükkandan oluşuyor. Peki, Bilim Tower Evleri nerede?

Ankara Veb Tower nerede?

36 katlı bir kule ve 2 katlı bir yapı şeklinde yükselen İncek Veb Tower projesi Vebtaş Mühendislik İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Ankara Veb Tower nerede?

Şehir Konakları Sur Yapı nerede?

Şehir Konakları, Sur Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Ümraniye ilçesinde yer alan Şehir Konakları'nda daire ve ticari birimler yer alıyor..

İstanbul Tower Levent nerede?

Metal Yapı Konut ve Yeşil İnşaat tarafından hayata geçirilen İstanbul Tower Levent Rezidans 52 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Peki İstanbul Tower Levent nerede?

Yooistanbul Say Yapı nerede?

Daire alanlarının 116 metrekareden başladığı Yooistanbul projesinde teslimler 2016 yılı Aralık ayında yapılması planıyor. Proje Say Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Peki Yooistanbul Say Yapı nerede?

Tower Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tower Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Yılmaz tarafından 150 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Tuzla, Orta Mahallesi, Preveze Caddesi 'nde kuruldu.

Ümraniye Çakmak Evleri Sinpaş Yapı nerede?

Toplam 88 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan proje Sinpaş Yapı imzasıyla inşa edilecek. Projede fiyat listesi henüz belirlenmedi. Peki Ümraniye Çakmak Evleri Sinpaş Yapı nerede?

Koşuyolu Projesi Sur Yapı nerede?

Ön talep sürecinin başladığı proje içerisinde konut, home ofis ve ticaret alanları yer alıyor. Projenin batı cephesi Tarihi Yarım Ada manzarasına sahip. Peki Koşuyolu Projesi Sur Yapı nerede?

Tower Yapı nerede Haberi

Tower Yapı nerede

Tower Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Yılmaz tarafından 150 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Tuzla, Orta Mahallesi, Preveze Caddesi'nde kuruldu.  


Tower Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu şunlardır:  1-Her türlü inşaat ve inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatları yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt, montaj işleri yapmak, her türlü ihalelere katılmak, müteahhitlik  ve taşeron hizmetleri vermek, hafriyat kazmak, nakletmek, müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, baraj, demiryolları ve karayolları  gölet, park, bahçe düzenlemeleri, hastane, okul, otel ve benzeri, turistik...