24 / 05 / 2024

Tower Yapı

Tower Yapı

Tower Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Yılmaz tarafından 150 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Tuzla, Orta Mahallesi, Preveze Caddesi 'nde kuruldu.

Dünyanın en ince gökdeleninin inşaatı sona erdi! İşte New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler

ABD'nin New York kentinde, "dünyanın en ince gökdeleni" olacak şekilde inşa edilmeye başlanan binanın yapımı tamamlandı. New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler dikkat çekti. İşte detaylar...

Divan Mar Yapı G Tower fiyatları!

195 milyon lira yatırım değeriyle inşa edilen Divan Mar Yapı G Tower projesi 430 adet daireden meydana geliyor. İşte Divan Mar Yapı G Tower fiyatları...

G Tower Mar Yapı fiyatları!

İstanbul Güneşli'de Basın Ekspres bölgesinde yükselen G Tower Mar Yapı fiyatları 370 bin liradan başlıyor. Projede toplam 432 daireye yer veriliyor.

Kumko Yapı Varyant Tower fiyat!

Kumko Yapı Varyant Tower projesinde daireler 2017 yılı sonunda teslim ediliyor. Varyant Tower projesinde 166 konut yer alıyor...

Tower Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tower Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Yılmaz tarafından 150 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Tuzla, Orta Mahallesi, Preveze Caddesi 'nde kuruldu.

Nanda Yapı NND 100 Tower satılık!

Toplam 220 adet daireden meydana gelen projede iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 380 80 01 olarak belirlendi. Nanda Yapı NND 100 Tower satılık daireler İstanbul Kartal'da bulunuyor.

Nanda Yapı NND 100 Tower Evleri iletişim bilgileri!

Nanda Yapı tarafından hayata geçirilen NND 100 Tower Evleri İstanbul Kartal'da bulunuyor. İşte Nanda Yapı NND 100 Tower Evleri iletişim bilgileri...

Nanda Yapı NND 100 Tower Evleri!

Toplam 220 adet dairenin yer aldığı proje İstanbul Kartal'da bulunuyor. Proje toplam 37 bin 595 metrekare alanda yükseliyor. Nanda Yapı NND 100 Tower Evleri Nanda Yapı tarafından inşa ediliyor.

Nanda Yapı NND 100 Tower satış ofisi!

Nanda Yapı NND 100 Tower satış ofisi telefon numarası 0216 380 80 01 olarak belirlendi. İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen proje 37 bin 595 metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Nanda Yapı'dan NND 100 Tower ve York Houses projeleri!

Nanda Yapı, NND 100 Tower ve York Houses projelerini hayata geçiriyor. NND 100 Tower projesi Kartal'da, York Houses projesi ise Bağcılar'da bulunuyor.

Regnum Sky Tower'ın lansmanı yapıldı!

Uzaltaş ve Öztürk Holding işbirliğinde kurulan OP Grup'un Canpa ile hayata geçirdiği Regnum Sky Tower'ın lansmanı yapıldı. Regnum Sky Tower'da anahtar teslimleri Mayıs 2016'da yapılacak.

Regnum Sky Tower'ın lansmanı Ankara'da yapıldı!

Uzaltaş ve Öztürk Holding işbirliğinde kurulan OP Grup'un Canpa ile hayata geçirdiği Regnum Sky Tower'ın lansmanı yapıldı. JW Marriott Hotel'de düzenlenen lansmana, Ankara iş dünyasının tanınmış isimleri katıldı.

Regnum Sky Tower’ın lansmanı yapıldı!

İş ve yaşam merkezi” kurgusuyla çalışma hayatını sosyal yaşamla birleştiren Regnum Sky Tower’ın lansmanı yapıldı.50-1000 metrekare arasında değişen büyüklüklerde 161 ofis ve 9 ticaret alanından oluşuyor.

Tower Yapı Haberi

Tower Yapı

Tower Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Yılmaz tarafından 150 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Tuzla, Orta Mahallesi, Preveze Caddesi'nde kuruldu.  


Tower Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu şunlardır:  1-Her türlü inşaat ve inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatları yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt, montaj işleri yapmak, her türlü ihalelere katılmak, müteahhitlik  ve taşeron hizmetleri vermek, hafriyat kazmak, nakletmek, müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, baraj, demiryolları ve karayolları  gölet, park, bahçe düzenlemeleri, hastane, okul, otel ve benzeri, turistik...