28 / 04 / 2024

Towers Gayrimenkul adres

Towers Gayrimenkul adres

Towers Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Temizlik İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Kseniya Akyüz tarafından kuruldu. 

Two Towers Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Two Towers Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alfaadhel,A.A.M. ve Alfoheed,K.I.A. ortaklığında kuruldu.

Towers Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Temizlik İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Towers Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Temizlik İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Kseniya Akyüz tarafından kuruldu. 

Mina Towers Fikirtepe adres bilgileri!

24 katlı altı blok şeklinde dizayn edilen Mina Towers Fikirtepe projesi 1.500 daire ve 95 ticari üniteden meydana geliyor. Mina Towers Fikirtepe adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Kuyumcukent GYO, Adres Gayrimenkul Değerleme ile anlaştı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortakluğı aktifinde bulunan tüm gayrimenkullerin değerlemesi için teklifte bulunan değerleme şirketlerinden, Adres Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. anlaştı.

Türkiye gayrimenkul yatırımı için doğru adres!

Dubai’de Türk inşaat şirketleri ile Körfez yatırımcısı bir araya geldi. Hürriyet ve GYODER işbirliği ile gerçekleşen panelde Türkiye’nin gayrimenkul yatırımı için doğru adres olduğu belirtildi.

Bayraklı Folkart Towers adres bilgileri!

Bayraklı Folkart Towers adres bilgileri kapsamında proje İzmir Bayraklı'da Adalet Mahallesi, Manas Bulvarı'nda yer alıyor. Teslimleri hemen yapılan proje 2 blok halinde yükseliyor.

İş Gayrimenkul Manzara Adalar adres!

Daire teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanan Manzara Adalar toplam 975 adet daireden meydana geliyor. İş Gayrimenkul Manzara Adalar adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Cirit Gayrimenkul Folkart Towers'ta açıldı!

Fol kart ta hizmete devam İzmir'de Cirit Turizm ve gayrimenkul sektörünün lider markalarından Cirit Gayrimenkul, Folkart Towers'ta hizmet vermeye başladı...

Twin Towers Samsun adres!

BMG2 Yapı imzası ile Samsun Atakum'da inşa edilen Twin Towers Samsun daire fiyatları 570 bin TL'den başlıyor. Twin Towers Samsun adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Deniz Gayrimenkul şirket adres değişikliğini yayınladı!

Deniz Gayrimenkul şirket adres değişikliğini yayınladı. Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul şirket adres değişikliğini yayınladı.

Güneşli Balance adres bilgileri!

Dairelerin teslimlerinin 2015 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Balance Güneşli Evleri projesi, Balance Gayrimenkul tarafından İstanbul Güneşli'de yaşama geçiriliyor. Güneşli Balance adres bilgileri şu şekilde...

Valancia Gayrimenkul ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Valancia Gayrimenkul ve İthalat İhracat Limited Şirketi, Baraa Kojak, Saeed Albaroodi, Mohamed Ali Kojak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de Trump Towers'ta kuruldu.

Eroğlu Gayrimenkul'de bayramın tadını 10 bin TL'lik indirimle çıkarın!

Eroğlu Gayrimenkul'den bayrama özel 10 TL'lik indirim fırsatı. Firma; İstanbul Lounge, İstanbul Lounge 2, Yenimoda ve Harmony Towers projelerinde geçerli bu indirim bayramın 3. ve 4. gününe özel olarak tasarlandı...

Towers Gayrimenkul adres Haberi

Towers Gayrimenkul adres

Towers Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Temizlik İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Kseniya Akyüz tarafından kuruldu. 

Towers Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Temizlik İthalat İhracat Limited Şirketi konusu:
Gayrimenkul Acentelerinin Faaliyetleri (Gayrimenkulün Ücret Veya Sözleşme Temeline Dayalı Olarak Satın Alınması, Satılması Ve Kiralanmasında Aracılık, Vb.) Ve Ana Sözleşmesinde Yazılı Olan Diğer İşler,

Towers Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Temizlik İthalat İhracat Limited Şirketi adres: Akevler Mah.1069.Sok.N Towers Sit.F Bl.No.24 C/16...