06 / 05 / 2024

Toya Moda konut fiyatları

Toya Moda konut fiyatları

Toya Moda daire fiyatları ,dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon gibi daire tipleri yer alıyor.

Toya Yapı Toya Moda satılık!

Toya Yapı Toya Moda satılık konut fiyatları 215 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Bakırköy’e 5 dakika, Atatürk Havaalanı’na 3 dakika ve İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

Toya Moda konut fiyatları!

Toya Yapı imzası ile hayata geçirilen Küçükçekmece Toya Moda Evleri 'nde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer veriliyor. İşte Toya Moda konut fiyatları...

Toya Moda Küçükçekmece ödeme seçenekleri 2017!

Toya Grup imzası taşıyan Toya Moda projesi 426 konut ile 36 ticari üniteden meydana geliyor. Proje Atatürk Havaalanı’na 3 dakika uzaklıkta yükseliyor. İşte Toya Moda Küçükçekmece ödeme seçenekleri 2017...

Toya Moda fiyat listesi!

Toya Grubu'nun 426 konut ve 36 dükkan olarak hayata geçirdiği Toya Moda projesinde uygun fiyatlar ve çeşitli ödeme seçenekleri sunuluyor.

Toya Moda Sefaköy ödeme kampanyası!

Toya Moda Sefaköy ödeme kampanyası kapsamında konut teslimlerine kadar kredi taksitleri Toya Yapı tarafından karşılanıyor. Toya Moda projesi bu yıl Temmuz ayında teslim edilecek...

Toya Moda'da ev sahibi olmamak için bahane kalmadı!

"Toya Moda'da ev sahibi olmamak için bahane kalmadı" sloganıyla yükselen proje 426 konut ve 36 mağazadan oluşuyor. Proje Atatürk Havaalanı’na 3 dakikalık yakınlıkta bulunuyor.

Toya Moda'da teslime kadar ödemesiz konut fırsatı!

Toya Yapı tarafından Toya Moda projesi için başlatılan Aralık 2016 teslimat garantili kampanya kapsamında teslime kadar olan taksitler Toya Yapı tarafından ödeniyor.

Toya Moda'da teslime kadar ödemesiz konut fırsatı!

Aralık 2016 teslimat garantili cazip kampanyanın devam ettiği Toya Moda projesinde teslime kadar olan taksitler Toya Yapı tarafından ödenirken yüzde 5 peşinat ve yüzde 10 indirimli seçenekler sunuluyor..

Toya Moda'da ödemeler 15 ay ertelendi!

Toya Yapı Basın Ekspress'te inşa ettiği Toya Moda için yeni bir kampanya başlattı. Buna göre projeden konut alanlar bankadan kredi çekseler bile teslime kadar ödeme yapmayacak.

Sefaköy Toya Moda Evleri teslim tarihi!

Toplam 426 konut ve 36 mağazadan oluşan Toya Moda projesi Toya Grubu imzası taşıyor. Sefaköy Toya Moda Evleri teslim tarihi 2016 olarak belirlendi.

Herkesi ev sahibi yapacak fırsatlar Toya Moda'da!

"Herkesi ev sahibi yapacak fırsatlar Toya Moda'da" sloganıyla tanıtılan proje İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de inşa ediliyor. Projede 50 ay 0 faiz avantajı ile konut sahibi olunabiliyor.

Toya Moda yeni bir kampanya düzenledi!

Banka faiz oranlarını düşüren TOYA Moda, 50 ay vade farksız ödeme imkanı sunmasının yanı sıra , % 5 peşinat ve teslimde % 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı da sunuyor.

Toya Moda'da faiz düştü!

Banka faiz oranlarını düşüren TOYA MODA, 50 ay vade farksız ödeme imkanı sunmasının yanı sıra , % 5 peşinat ve teslimde % 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı da sunuyor.

Toya Moda’da faiz düştü vade uzadı!

Yüksek faiz artışları ve kur dalgalanmaları sürerken kredi faiz oranlarını düşüren Toya Moda, hazırladığı kampanyada pek çok seçenek de sunuyor. Proje toplam 426 daireden oluşuyor.

Toya Moda Evleri'nde 50 ay vade farksız taksit imkanı!

Yüksek faiz artışları ve kur dalgalanmalarının yaşandığı bugünlerde, ev sahibi olmak için büyük fırsat. TOYA MODA vade farksız ödemeden fırsatı ve kredi faiz oranlarında kaydadeğer düşük oranlarıyla konut sahibi olmak isteyenlere nefes aldırıyor.

Toya Moda konut fiyatları Haberi

Toya Moda konut fiyatları


Toya Grup Toya Moda projesi İstanbul- Sefaköy’ de 21 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.  Toya Grup imzası taşıyan projede daire tipleri ; stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3 +1 olarak tasarlandı.


Küçükçekmece Toya Moda projesindeki evlerin büyüklükleri 37 metrekare ile 151 metrekare arasında değişiyor.


Atatürk Havaalanı’na 3 dakika, Yeşilköy’e 5 dakika, Bakırköy’e 5 dakika, İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika uzaklıkta bulunan Toya Moda Sefaköy projesi 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek.

Toya Moda daire fiyatları ;

Stüdyo daireler 215 bin TL'den başlıyor.

1 oda 1 salonlar 299 bin TL'den başlıyor.

2 oda 1 salonlar 454 bin TL'den başlıyor.

3 oda 1 salonlar 613 bin TL'den başlıyor.

Toya Moda ulaşım

Adres: Tevfik Bey Mahallesi, 20 Temmuz Cad. No: 33 34295 Sefaköy - Küçükçekmece /  İstanbul


Toya Moda iletişim bilgileri

Telefon:...