01 / 05 / 2024

Toya Moda konutları

Toya Moda konutları

Toya Grup tarafından hayata geçirilen Toya Moda projesi Sefaköy ‘de yükseliyor. Toya Grup Toya Moda ulaşım bilgileri kapsamında proje İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Toya Moda'da fiyatlar 185 bin liradan başlıyor!

Toya Grubu tarafından inşa edilen Toya Moda projesi 2015 yılının Aralık ayında teslim edilmesi hedefleniyor. 21 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde konumlandırılan Toya Moda projesinde fiyatlar 185 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Toya Moda'da fiyatlar 185 bin TL'den başlıyor! 36 ay 0 faiz!

Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Toya Moda projesinde fiyatlar 185 bin TL'den başlıyor. Ayrıca projede yüzde 5 peşinat sonrasında kalanı için 36 ay 0 faiz ile vadelendirme yapılabiliyor.

Toya Moda'da lansmana özel fiyatlar! 185 bin TL!

Toya Yapı tarafından hayata geçirilen Toya Moda projesinde 486 adet daire yer alıyor. Projede lansmana özel olarak fiyatlar 185 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toya Moda 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinden meydana geliyor.

Toya Moda'da 185 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Toya Yapı tarafından hayata geçirilen Toya Moda projesinde toplamda 486 adet konut yer alıyor. 2016 yılının Aralık ayında teslim edilmesi beklenen Toya Moda'da fiyatlar 185 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Toya Moda tercihini Hans Grohe'den yana kullandı!

Batarya ve duş markasının anlaşmasını tamamlayan Toya Moda’da konutlar %100 Alman kalitesi; yekpare dökümlü ve tasarım ödüllü ürünlerle yüzyıllık deneyimi yansıtan Alman markası HansGrohe imzası taşıyor.

Toya Moda projesi Hans Grohe kalitesini evinize taşıyor!

Batarya ve duş markasının anlaşmasını tamamlayan Toya Moda’da konutlar %100 Alman kalitesi; yekpare dökümlü ve tasarım ödüllü ürünlerle yüzyıllık deneyimi yansıtan Alman markası HansGrohe imzası taşıyor.

Toya Moda'da kampanya!

Toya Grubu tarafından Sefaköy'de yapılan Toya Moda projesinde ev sahibi olmak isteyenlere fırsatlar sunuluyor. İşte, Toya Moda'da kampanya!

Toya Moda krediniz bizden kampanyası!

Toya Moda krediniz bizden kampanyası kapsamında Toya Moda’dadan, bugün 120 ay vade ile ev alanların, teslim tarihine kadar olan 15 aylık taksitlerini Toya Yapı ödüyor.

Toya Moda Küçükçekmece ödeme planı!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa edilen projede teslimler Aralık 2016 yapılması planlanıyor. Toya Moda Küçükçekmece ödeme planı kapsamında 120 aya varan vade imkanı sunuluyor.

Toya Moda'da banka kredisi 15 ay Toya Yapı'dan!

İstanbul’un en gözde bölgesi Basın Ekspress’te, moda konseptine uygun şık mimarisi ile dikkat çeken, Toya Moda’dan, bugün 120 ay vade ile ev alanların, teslim tarihine kadar olan 15 aylık taksitlerini Toya Yapı ödeyecek.

Toya Moda yeni bir kampanya düzenledi!

Banka faiz oranlarını düşüren TOYA Moda, 50 ay vade farksız ödeme imkanı sunmasının yanı sıra , % 5 peşinat ve teslimde % 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı da sunuyor.

Toya Moda'da faiz düştü!

Banka faiz oranlarını düşüren TOYA MODA, 50 ay vade farksız ödeme imkanı sunmasının yanı sıra , % 5 peşinat ve teslimde % 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı da sunuyor.

Toya Moda’da faiz düştü vade uzadı!

Yüksek faiz artışları ve kur dalgalanmaları sürerken kredi faiz oranlarını düşüren Toya Moda, hazırladığı kampanyada pek çok seçenek de sunuyor. Proje toplam 426 daireden oluşuyor.

Toya Moda Evleri'nde 50 ay vade farksız taksit imkanı!

Yüksek faiz artışları ve kur dalgalanmalarının yaşandığı bugünlerde, ev sahibi olmak için büyük fırsat. TOYA MODA vade farksız ödemeden fırsatı ve kredi faiz oranlarında kaydadeğer düşük oranlarıyla konut sahibi olmak isteyenlere nefes aldırıyor.

Toya Moda kredi faizlerini düşürdü!

Yüksek faiz artışları ve kur dalgalanmalarının yaşandığı günlerde TOYA MODA, kredi faizlerini düşürerek yatırımcılara nefes aldırıyor. TOYA MODA, yüzde 5 peşinat ve teslimde yüzde 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı sunuyor.

Küçükçekmece Toya Moda kredi faizlerini düşürdü!

Yüksek faiz artışlarının yaşandığı günlerde TOYA MODA, kredi faizlerini düşürerek yatırımcılara nefes aldırıyor. TOYA MODA, yüzde 5 peşinat ve teslimde yüzde 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı sunuyor.

Toya Moda'da kredi faiz oranı yüzde 1’in altına düştü!

TOYA Yapı tarafından Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Toya Moda, yüzde 5 peşinat karşılığında 60 aya yüzde 0.79, 120 aya yüzde 0.88 kredi oranı sunuyor.

Toya Moda konutları Haberi

Toya Moda konutları


Toya Grup tarafından hayata geçirilen Toya Moda projesi Sefaköy ‘de 21 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Daire tiplerinin stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandığı Toya Grup Sefaköy Toya Moda Projesi ‘nde toplam 439 konut yer alıyor.


Toya Moda Toya Grup Sefaköy Projesi 'nde  daire büyüklükleri 37 metrekare ile 151 metrekare arasında, home officeler büyüklükleri ise 37 metrekare ile 74 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Toya Moda projesinde sosyal yaşam alanları arasında fitness center, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, masa tenisi, yüzme havuzu, spor alanları ve çocuk havuzu bulunuyor.


Toya Grup Toya Moda ulaşım bilgileri kapsamında proje Atatürk Havaalanı’na 3 dakika, Yeşilköy’e 5 dakika, Bakırköy’e 5 dakika ve İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika uzaklıkta...