05 / 05 / 2024

toya vista ev fiyatları

toya vista ev fiyatları

Dairelerin büyüklükleri minimum 99 metrekare, maksimum ise 162 metrekare olarak dizayn edilen Toya Vista'da konut teslimleri hemen yapılıyor. İşte Toya Vista güncel fiyat listesi...

Toya Vista ev fiyatları!

Toya Vista'da 2+1 dairelerin fiyatları 283 bin TL'den başlıyor. Yüzde 1 peşinat ile konut sahibi olunabilen Toya Vista Evleri'nde çeşitli ödeme seçenekleri sunuluyor...

Kartal Propa Vista ev fiyatları!

Propa Vista projesi Propa İnşaat tarafından Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. Kartal Propa Vista ev fiyatları 380 bin TL'den başlıyor.

Toya Vista'daki okul neden yapılmadı?

Toya Yapı'nın Avcılar'da hayata geçirdiği Toya Vista projesi yaklaşık 2 yıl önce tamamlandı ve yaşam başladı. Proje planında dairelerin dışında bir de okul bulunuyordu ancak okul hala yapılmadı.

Propa Vista'dan ev alanlara Paris seyahati!

Kartal’da hayata geçirilen Propa Vista projesinden 8-15 Aralık 2017 tarihleri arasında ev satın alan 5 aile, Ocak ayında muhteşem bir Paris seyahatini kazanma şansı yakalıyor. 

Kartal Propa Vista satılık ev fiyatları!

Kartal Propa Vista satılık ev fiyatları 380 bin TL'den başlıyor. 2018 yılının sonunda konut teslimleri yapılacak olan projenin yüzde 65'i ön satış döneminde satıldı...

Küçükçekmece Toya Moda ev fiyatları 2017!

Toya Yapı tarafından İstanbul Küçükçekmece Sefaköy'de inşa edilen Toya Moda Evleri'nde yaşam başladı. Küçükçekmece Toya Moda ev fiyatları 2017...

Propa Vista Kartal'da ön lansman avantajı!

Markalı konut sektörünün güçlü markası Propa, Vista projesinde ön lansman yaptı. Projede 246 ev ve 13 mağaza yer alıyor. Projede 3 farklı tipte 1+1 seçeneği ve 6 farklı farklı tipte 2+1 seçeneği tüketicinin beğenisine sunuluyor.

Toya Next'te aylık 1.960 TL'den başlayan taksitlerle!

Toya Next’te 120 ay vade ve %0,70 faiz oranıyla aylık 1.960 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi yapıyor. 2019 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek olan projede peşinatlar, teslim döneminde ödenmeye başlıyor.

Toya Downtown Şişli ev fiyatları!

İstanbul Şişli'de yükselen Toya Downtown projesi 2018 yılı sonu Aralık ayında teslim edilecek. Toya Downtown projesi 35 home ofisten oluşuyor...

Toya Moda'dan Babalar Günü kampanyası!

Toya Moda, babalar gününe özel bir kampanya başlattı. Banka Kredili ödemelerde yüzde 0,69 kredi oranı ve yüzde 1 peşinat veya firma bünyesinde 36 ay vadeli taksitlerle ev sahibi olabilmek için babalara yeni bir fırsat sunuyor.

Basın Ekspres Toya Moda projesinden kaçırılmaz 30 fırsat!

Toya Moda’da yaşam bu yıl başlıyor. Toya Moda sadece 30 daire için, çok avantajlı bir kampanya başlattı. Toya Moda’da yüzde 1 peşinat, yüzde 0,69 kredi faizi, yüzde 0 KDV ve kira öder gibi ev sahibi olabilmek için son gün 30 Haziran 2016.

Basın Ekspres'e gayrimenkul yatırımı yapan kazanır!

Toya Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ceyla Koray, Basın Ekspres hakkında iddialı konuştu. Koray, Toya Gayrimenkul'ün Toya Moda Evleri ortalama yüzde 70, Toya Vista Evleri ise yüzde 110 değerlendiğini söyledi.

Toya Moda Evleri'nde 3 bin 900 TL peşinatla ev!

İstanbul Sefaköy'de yer alan Toya Moda Evleri'nde 3 bin 900 TL'den başlayan peşinatlarla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Toya Moda projesi bu yıl Aralık ayında teslim edilecek...

Toya Moda'dan ev sahipleri için kaçınılmaz bir fırsat!

Teslimine 9 ay kala çok cazip kampanyalarla ev satın almak isteyenlerin gözdesi olan Toya Moda, Basın Ekspres bölgesindeki eşsiz konumu ile yatırımını kira geliri olarak değerlendirmek isteyen ev sahipleri için kaçınılmaz bir fırsat.

toya vista ev fiyatları Haberi

toya vista ev fiyatları

Toya Vista güncel fiyat listesi haberimizin devamında bulunuyor. Toya Yapı tarafından inşa edilen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelere yer veriliyor.


Banka kredisi ile ödeme yapılabilen Toya Vista'da yüzde 5 peşinat ödemesi ile daire sahibi olunabiliyor. Proje 6 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.


İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da yükselen Toya Vista Evleri 132 tane konuttan oluşuyor. Proje dinlenme alanları, açık havuz ile spor alanları ve fitness center gibi sosyal imkanlara sahip.


Avcılar Toya Vista konum olarak  İstanbul  Atatürk Havalimanı'na 10 dakika, Avcılar İDO iskelesine 5 dakika, E-5 ve metrobüse yürüme mesafesinde yer alıyor. 


Toya Vista güncel fiyat listesi!

2 oda 1 salon daireler 396 bin TL,

3 oda 1 salon daireler 540 bin TL'den başlıyor. 


Toya Yapı Toya Vista...