11 / 05 / 2024

toya vista istanbul

toya vista istanbul

Toya Vista İstanbul projesinde satışı devam eden 2+1 dairelerin fiyatları 299 bin liradan başlıyor. Projede taksit ödemeleri 1 yıl sonra yapılıyor...

Wanda Vista İstanbul, Çin basınında heyecan yarattı!

Çinli Wanda Group'un, yurt dışında açtığı ilk oteli Wanda Vista İstanbul, Çin basınında heyecana neden oldu. Wanda Hotels - Resorts'un Çin'deki en güçlü turizm girişimi Wanda Vista'nın ilk yurt dışı projesi otel endüstrisinin geleceğine de umut oldu.

Wanda Vista İstanbul açıldı!

Wanda Hotels - Resorts'un ilk yurt dışı yönetim oteli olan Wanda Vista İstanbul'un rezidansları 7 Ağustos tarihinde açıldı. Wanda Vista'nın ilk açık deniz yönetim projesi olan Wanda Vista İstanbul, aynı zamanda Batı dünyasına "Pure Oriental Delight" konseptini getiren ilk proje olma özelliğinde.

Toya Vista'daki okul neden yapılmadı?

Toya Yapı'nın Avcılar'da hayata geçirdiği Toya Vista projesi yaklaşık 2 yıl önce tamamlandı ve yaşam başladı. Proje planında dairelerin dışında bir de okul bulunuyordu ancak okul hala yapılmadı.

Güneşli Wanda Vista İstanbul 2018'de açılacak!

“G Yoo Inspired By Starck” projesi, tüm iç mimarisi Starck tarafından tasarlanan 432 daireden meydana geliyor. Dairelerin teslimatına haziran ayında başlanacak. Proje kapsamındaki 150 odalı “Wanda Vista İstanbul” oteli ise 2018’de açılacak.

Wanda Vista İstanbul'un lansmanı yarın!

Mar Yapı ve Çinli Wanda Group tarafından inşa edilecek Wanda Vista İstanbul projesinin lansmanı gerçekleşecek. Proje yarın basına tanıtılacak.

Wanda Vista İstanbul'un lansmanı 22 Mayıs'ta!

Mar Yapı ve Çinli Wanda Group tarafından inşa edilecek Wanda Vista İstanbul projesi basına tanıtılacak. Proje, 22 Mayıs 2017 Pazartesi günü satışa çıkacak.

Mar Yapı ve Wanda Grup'tan Wanda Vista İstanbul Otel projesi!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı olan Murat Muratoğlu, bugünkü yazısında Mar Yapı ile Çin'in gayrimenkul devi Wanda Grup'un işbirliğinden bahsetti. 2 firma tarafından Güneşli'ye Wanda Vista İstanbul Otel geliyor.

Basın Ekspres'e gayrimenkul yatırımı yapan kazanır!

Toya Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ceyla Koray, Basın Ekspres hakkında iddialı konuştu. Koray, Toya Gayrimenkul'ün Toya Moda Evleri ortalama yüzde 70, Toya Vista Evleri ise yüzde 110 değerlendiğini söyledi.

Toya Vista'dan Temmuz'da ev alana 2 yıllık aidat hediye!

Toya Yapı’nın Avcılar’ın merkezinde inşa ettiği modern mimariye sahip Toya Vista’dan Temmuz ayı süresince ev sahibi olanlar, iki yıl süresince aidat ödemeden tüm Toya Vista konforundan ve ayrıcalıklarından yararlanabilecekler.

Avcılar Toya Vista’da yüzde 1 KDV avantajı!

Toya Yapı’nın Avcılar’ın merkezinde inşa ettiği Toya Vista’dan Temmuz ayı süresince ev sahibi olanlar, iki yıl aidat ödemeden tüm Toya Vista ayrıcalıklarından yararlanabilecekler.

Toya Vista Evleri daire fiyatları 416 bin TL'den başlıyor!

Toya Yapı’nın Avcılar’ın merkezinde inşa ettiği Toya Vista’dan Temmuz ayı süresince ev sahibi olanlar, iki yıl aidat ödemeden tüm Toya Vista ayrıcalıklarından yararlanabilecekler.

Toya Vista'dan Temmuz'da ev alana 2 aidat hediye!

TOYA Yapı'nın Avcılar'ın merkezinde insa ettiği Toya Vista'dan Temmuz ayı süresince ev sahibi olanlar iki yıl aidat ödemeden tüm Toya Vista ayrıcalıklarından yararlanabilecekler.

Avcılar Toya Vista'da fiyatlar 416 bin TL'den başlıyor!

Toya Yapı’nın Avcılar’ın merkezinde inşa ettiği modern mimariye sahip Toya Vista’dan Temmuz ayı süresince ev sahibi olanlar, iki yıl süresince aidat ödemeden tüm ToyaVista konforundan ve ayrıcalıklarından yararlanabilecekler.

toya vista istanbul Haberi

toya vista istanbul

Toya Yapı'nın İstanbul Avcılar'da hayata geçirdiği projesi Toya Vista'da 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor. Satış sürecinin devam ettiği projede daire teslimler 2014 yılının Ağustos ayında gerçekleşecek.


Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Avcılar Toya Vista projesinde daire sahibi olmak isteyenler için avantajlı ödeme planları oluşturuldu.


Toya Vista ödeme planı;


-Toplam bakiyenin yüzde 5'i peşinat olarak ödendiğinde, Aralık 2013 ve Haziran 2014 tarihinde ara ödeme yapılıyor. Kalan bakiye ise 1 yıl sonra 108 ay boyunca eşit taksitlerle ödeniyor.

-Toplam bakiyenin yüzde 15'lik kısmı peşinat olarak ödeniyor. Aralık 2013 ve Haziran 2014 tarihilerinde ara ödeme yapılıyor. Kalan bakiye için ise ödemeler 1 yıl sonra başlıyor, 108 ay boyunca eşit taksitlerle ödeniyor.


Toya Vista Avcılar projesinde yer alan 105 metrekare 2+1 dairelerin satış fiyatı 299 bin TL'den...