05 / 05 / 2024

toya vista son durum

toya vista son durum

Dairelerin büyüklükleri minimum 99 metrekare, maksimum ise 162 metrekare olarak dizayn edilen Toya Vista'da konut teslimleri hemen yapılıyor. İşte Toya Vista güncel fiyat listesi...

Toya Vista Konutları havadan en yeni görüntüleri!

Toya Vista Konutları www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi...

Toya Vista Avcılar projesinin havadan yeni görüntüleri!

Toya Vista projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından 25 Aralık 2012 tarihinde görüntülendi.

Propa Vista'da son 50 daire için yüzde 15 indirim fırsatı!

Kartal'da hayata geçirilen Propa Vista projesinde satışı devam eden son 50 daire için yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor.

Toya Vista'daki okul neden yapılmadı?

Toya Yapı'nın Avcılar'da hayata geçirdiği Toya Vista projesi yaklaşık 2 yıl önce tamamlandı ve yaşam başladı. Proje planında dairelerin dışında bir de okul bulunuyordu ancak okul hala yapılmadı.

Kartal’ın gözdesi Propa Vista olacak!

Son projesi “Propa Vista” için lokasyon olarak Kartal'ı seçen Propa, Kartal'ın İstanbul'un en hızlı dönüşen ve dönüşmeye devam eden ilçesi olmayı başardığını savunuyor. İşte Kartal ile ilgili emlak gerçekleri:

Basın Ekspres Toya Moda projesinden kaçırılmaz 30 fırsat!

Toya Moda’da yaşam bu yıl başlıyor. Toya Moda sadece 30 daire için, çok avantajlı bir kampanya başlattı. Toya Moda’da yüzde 1 peşinat, yüzde 0,69 kredi faizi, yüzde 0 KDV ve kira öder gibi ev sahibi olabilmek için son gün 30 Haziran 2016.

Basın Ekspres'e gayrimenkul yatırımı yapan kazanır!

Toya Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ceyla Koray, Basın Ekspres hakkında iddialı konuştu. Koray, Toya Gayrimenkul'ün Toya Moda Evleri ortalama yüzde 70, Toya Vista Evleri ise yüzde 110 değerlendiğini söyledi.

Toya Moda ödeme kampanyasında 24 Nisan son gün!

Toya Moda ödeme kampanyası ile teslime kadar aylık taksit ödemesi yapılmıyor. 24 Nisan'da sona erecek olan kampanyada fiyatlar 294 bin liradan başlayarak değişiyor...

Toya Moda'da Ekim Kampanyası için son fırsatlar!

Toya Grubu Toya Moda'da Ekim Kampanyası için son fırsatlar devam ediyor. Ekim kampanyasında son gün 16 Kasım.

Toya Vista'dan Temmuz'da ev alana 2 yıllık aidat hediye!

Toya Yapı’nın Avcılar’ın merkezinde inşa ettiği modern mimariye sahip Toya Vista’dan Temmuz ayı süresince ev sahibi olanlar, iki yıl süresince aidat ödemeden tüm Toya Vista konforundan ve ayrıcalıklarından yararlanabilecekler.

Avcılar Toya Vista’da yüzde 1 KDV avantajı!

Toya Yapı’nın Avcılar’ın merkezinde inşa ettiği Toya Vista’dan Temmuz ayı süresince ev sahibi olanlar, iki yıl aidat ödemeden tüm Toya Vista ayrıcalıklarından yararlanabilecekler.

Toya Vista Evleri daire fiyatları 416 bin TL'den başlıyor!

Toya Yapı’nın Avcılar’ın merkezinde inşa ettiği Toya Vista’dan Temmuz ayı süresince ev sahibi olanlar, iki yıl aidat ödemeden tüm Toya Vista ayrıcalıklarından yararlanabilecekler.

Toya Vista'dan Temmuz'da ev alana 2 aidat hediye!

TOYA Yapı'nın Avcılar'ın merkezinde insa ettiği Toya Vista'dan Temmuz ayı süresince ev sahibi olanlar iki yıl aidat ödemeden tüm Toya Vista ayrıcalıklarından yararlanabilecekler.

Avcılar Toya Vista'da fiyatlar 416 bin TL'den başlıyor!

Toya Yapı’nın Avcılar’ın merkezinde inşa ettiği modern mimariye sahip Toya Vista’dan Temmuz ayı süresince ev sahibi olanlar, iki yıl süresince aidat ödemeden tüm ToyaVista konforundan ve ayrıcalıklarından yararlanabilecekler.

Toya Vista Avcılar'da Temmuz'da ev alanlara 2 yıllık aidat hediye!

Toya Yapı’nın Avcılar’ın merkezinde inşa ettiği modern mimariye sahip Toya Vista’dan Temmuz ayı süresince ev sahibi olanlar, iki yıl süresince aidat ödemeden tüm Toya Vista konforundan ve ayrıcalıklarından yararlanabilecekler.

toya vista son durum Haberi

toya vista son durum

Toya Vista güncel fiyat listesi haberimizin devamında bulunuyor. Toya Yapı tarafından inşa edilen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelere yer veriliyor.


Banka kredisi ile ödeme yapılabilen Toya Vista'da yüzde 5 peşinat ödemesi ile daire sahibi olunabiliyor. Proje 6 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.


İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da yükselen Toya Vista Evleri 132 tane konuttan oluşuyor. Proje dinlenme alanları, açık havuz ile spor alanları ve fitness center gibi sosyal imkanlara sahip.


Avcılar Toya Vista konum olarak  İstanbul  Atatürk Havalimanı'na 10 dakika, Avcılar İDO iskelesine 5 dakika, E-5 ve metrobüse yürüme mesafesinde yer alıyor. 


Toya Vista güncel fiyat listesi!

2 oda 1 salon daireler 396 bin TL,

3 oda 1 salon daireler 540 bin TL'den başlıyor. 


Toya Yapı Toya Vista...