11 / 05 / 2024

Tozkoparan bilgilendirme ofisi

Tozkoparan bilgilendirme ofisi

Tozkoparan'a kentsel dönüşüm bilgilendirme ofisi açıldı. Güngören Belediyesi, Tozkoparan'da kentsel dönüşüm konusunda halkı bilgilendirmek amacı ile Güngören Tozkoparan Bilgilendirme Ofisi'ni ( TOBİM ) hizmete açtı.

Gazze Hükümet Bilgilendirme Ofisi: Konut kulelerinin hedef alınması savaş suçudur!

Gazze Şeridi'ndeki Hükümet Bilgilendirme Ofisi, konut kulelerinin bombalanması ve sivillere karşı işgal güçlerinin işlediği suçların devam ettirilmesine ilişkin açıklama yaptı. Ofisten yapılan açıklamada ,"Konut kulelerinin hedef alınması savaş suçudur" denildi.

Ataşehir'de iki mahalle için İmar Bilgilendirme Ofisi açıldı!

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin 1/5000’lik Nazım İmar Planı hakkında vatandaşların bilgi sahibi olmaları için İmar Planı Bilgilendirme Ofisi açıldı...

'Esenler'deki Kentsel Dönüşüm Örneği' bilgilendirme toplantısı yarın!

Esenler Belediyesi tarafından yarın saat 10:00'da Esenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Ofisi'nde "Esenler'deki Kentsel Dönüşüm Örneği'' konulu bilgilendirme toplantısı düzenlenecek.

Güngören Tozkoparan'da kentsel dönüşüm tepkisi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 20 Eylül tarihinde, Güngören’in Tozkoparan Mahallesi’nde kentsel dönüşüm uygulamasını ihaleye açtı. Tozkoparan halkı,Tozkoparan Bilgilendirme Ofisi önünde basın açıklaması yaptı.

Antakya'da kentsel dönüşüm son aşamada!

Antakya Belediyesi’nce Emek ve Aksaray Mahallesi’ne yönelik yapılan Kentsel Dönüşüm hizmeti kapsamında Bilgilendirme Ofisi’ne ziyarette bulunan Başkan Kimyeci şu görüşlere yer verdi;

Kepez-Santral'deki dönüşüm Haziran'da başlayacak!

Menderes Türel, Kepez Santral Mahalleri Kentsel Dönüşüm Projesi Bilgilendirme Ofisi’nde vatandaşlarla buluştu. Proje için ilk imzalar atıldı. Türel, Haziran'da projeye ilk kazmanın vurulacağını söyledi.

–Altındağ'da kentsel dönüşüm bilgilendirme ofisi kurulacak!

Örnek Mahallesi sakinleri, proje hakkında bilgi sahibi olmayan vatandaşların bilgilendirilmesi ve imzaların hızlı toplanması için bir bilgilendirme bürosu kurulmasını istedi.

UKOM bilgilendirme toplantısı gerçekleşti!

Ukra City Komşuları Derneği üyeleri bugün, Ukra satış ofisi önünde saat 13:00'de bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. İşte, toplantıda UKOM’un yaptığı açıklama…

UKOM yarın bilgilendirme toplantısı yapacak!

Yarın öğlen Ukra satış ofisi Önünde bilgilendirme toplantısı yapacak olan UKOM tüm üyelerini saat 13:00'de gerçekleşecek olan toplantıya davet etti, İşte UKOM'un yaptığı o açıklama...

Fikirtepe'de Kentsel Dönüşümü hızlandırmak için ofis açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kentsel dönüşümün uzun süredir devam ettiği Fikirtepe bölgesinde bilgilendirme ofisi açmak için düğmeye bastı. İBB bölgede yavaş seyreden dönüşüm çalışmalarını hızlandırmaya çalışacak.

İBB Fikirtepe'de bilgilendirme ofisi açıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde Ak Parti Kadıköy İlçe Başkanı Avukat İsa Mesih Şahin'in talep ve ricası ile imar bilgilendirme ofisi açma kararı aldı...

Kuştepe kentsel dönüşümde son durum ne?

Şişli Belediyesi'nin gerçekleştirdiği atakla Kuştepe'yle ilgili yeni bir çalışma yapılıyor, yaptıkları çalışmayı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne sunacak olan Şişli Belediyesi Kuştepe'ye önümüzdeki günlerde bilgilendirme ofisi kuracak...

Soğanlı kentsel dönüşüm bilgilendirme ofisi açıldı!

Kentsel dönüşüm alanında somut adımlan tek tek atan Osmangazi Belediyesi, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etap ihalesinin yapılmasının ardından, vatandaşlara proje hakkında daha çok bilgi verebilmek adına bölgede bir irtibat ofisi açtı.

Tozkoparan bilgilendirme ofisi Haberi

Tozkoparan bilgilendirme ofisi

Kentsel dönüşüm çalışmalarına devem eden Güngören Belediyesi, Tozkoparan Bilgilendirme Ofisi'ni (TOBİM) hizmete açtı. Bilgilendirme ofisi bünyesinde şehir plancıları, mimarlar, halkla ilişkiler uzmanları ve sosyologlar görev yapıyor. Hafta içi her gün ofisi ziyaret edebilen vatandaşlar birincil ve yetkili kişilerden kentsel dönüşümle ilgili sorularına cevap alabiliyor. Dağıtılan anket formu aracılığıyla vatandaşların istek ve şikayetleri de değerlendiriliyor. 


Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Ofisi hakkında bilgi veren Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, dönüşüm uygulamalarının, ilçeyi çarpık yapıdan kurtaracağını, insanlara daha sağlıklı koşullarda yaşama fırsatı sunacağını söyledi. Karaman, "Geçmişte hızlı kentleşme sonucu oluşan niteliksiz ve sağlıksız alanların yeniden yapı tandırı İması, deprem riski altındaki alanların dönüştürülmesi bugün kaçınılmaz bir hal almıştır. Şehirlerin yaşanabilir noktaya gelebilmesi için'"K&ntsel Dönüşüm" olmazsa olmaz bir sosyal sorumluluk projesi haline dönüşmüştür" dedi. 


"Mahkeme...