05 / 05 / 2024

Trabzon Akçabat kaçak yapı

Trabzon Akçabat kaçak yapı

Trabzon Akçabat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri bölgede kaçak yapılaşmaya izin vermiyor. Ekipler, denetimlere başladı.

Trabzon Akçaabat'a Sera Lake Center Hotel geliyor!

Detay-1 İnş. San. Ve Tic. Ltd.Şti, Akçaabat Belediye Başkanlığı’na ait olan taşınmaz üzerinde "Sera Lake Center Hotel" projesini hayata geçirmek için düğmeye bastı.

Karadeniz'de 37 gayrimenkul 40 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! İhalesi 10 Ekim'de!

Maçka Belediye Başkanlığı, Trabzon ili, Maçka ilçesinde yer alan 37 adet arsa ve araziyi 40 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. Peki Trabzon Maçka'da yer alan gayrimenkullerin büyüklükleri kaç metrekare? İşte detaylar...

Milli Emlak'tan arsa sahibi olma fırsatı! 55 bin TL'ye Trabzon Akçaabat'ta arsa alabilirsiniz!

Milli Emlak arsa sahibi olmak isteyenler için Trabzon'un Akçaabat ilçesindeki iki arsanın fiyatlarını açıkladı. Birinci arsa için fiyat 55 bin 310 TL, ikinci arsa için ise 106 bin 920 TL olarak belirlendi. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Taksitli ödeme taleplerinde ise en az dör

Trabzon set fiyatlarında yüzde 22'ye varan indirim başladı! Trabzon set fiyatları kaç TL? Elizi 5 Mart fiyat listesi

Elizi'de Trabzon set fiyatlarında yüzde 22'ye varan indirim başladı. ''Ben de Trabzon set almak istiyorum'' diyorsanız hemen bakın! Trabzon set fiyatları kaç TL? Elizi 5 Mart 2023 fiyat listesi.

Taşlı Trabzon set fiyatları ne kadar? Taşlı Trabzon set fiyatı kaç TL? Elizi 22 Kasım 2022 fiyat listesi

Trabzon hasır setler geçmişten bu güne beğenerek taktığı en özel setler arasında yer alıyor. Görenleri adeta kendine büyüleyen taşlı Trabzon hasır setlerin fiyatları merak ediliyor. Peki Trabzon hasır set fiyatları ne kadar? Elizi 22 Kasım 2022 fiyat listesi.

Ölümcül tehlike nedeniyle kapalı olan Sümela Manastırı ziyarete açıldı! İşte açık olduğu saatler

Trabzon'un Maçka ilçesindeki dünyaca ünlü Sümela Manastırı yeniden ziyarete açıldı. Uzun süredir restorasyon ve bakım çalışması yapılan manastır Ramazan Bayramı'nın ilk gününde kapılarını ziyaretçilere açacak.

Trabzon'da 26 afet konutu inşa edilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Akçaabat'ta 26 yeni adet konutu inşa edecek. Projenin ihalesi 22 Mart 2022 tarihinde yapılacak.

TOKİ Trabzon Akçaabat'ta 59 yeni konut inşa edecek!

Yatırımlarını sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.

TOKİ'den Trabzon Akçaabat'a 59 yeni lojman!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat ilçesinde 59 yeni lojman hayata geçirecek.

TOKİ'den Trabzon Akçaabat'a 59 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat'ta 59 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ Trabzon 144 konut ihalesi bugün!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden TOKİ, Trabzon İli Maçka İlçesi Esiroğlu Mahallesi 2. Etap 144 Adet Konut ve 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Maçka'da 144 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon İli Maçka İlçesi Esiroğlu Mahallesi 2. Etap 144 Adet Konut ve 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Trabzon'da tünel inşaatında akıma kapılan işçi yaşamını yitirdi!

Trabzon Maçka'da tünel inşaatında çalışırken elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti...

Trabzon Akçabat kaçak yapı Haberi

Trabzon Akçabat kaçak yapı

Trabzon Akçabat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri ilçedeki kaçak yapılaşmanın önüne geçmek için denetimlere başladı. İzinsiz yapılar hakkında yasal işlem başlatılacağını belirten ekipler, kaçak ve gayri nizami yapılaşmayla mücadeleyi sürdürecek.


Mere ve yaylalarda kaçak yapılaşmaya izin verilmeyeceğini açıklayan belediye ekipleri kaçak yapılaşma ile ilgili şikâyetleri  bildirmelerini istedi.



Karadeniz'den...