28 / 04 / 2024

Trabzon Akyazı Spor Kompleksi

Trabzon Akyazı Spor Kompleksi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) Trabzon’da inşa ettiği Akyazı Spor Kompleksi Stadyumu, akıllı çatı sistemiyle, Türkiye’nin kendini temizleyen ve hava kirliliğini gideren ilk stadyumu olacak.

Mehmet Ergün Turan Trabzon Akyazı Spor Kompleksi'ni inceledi!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Trabzon Akyazı Spor Kompleksi içerisinde yer alan 2015-2016 yılında maçlarını oynayacağı ve yapımı hızla devam 41 bin 500 kişilik yeni stadyum inşaatında incelemelerde bulundu...

Akyazı'da spor kompleksi coşkusu yaşanıyor!

Temeli yarın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılacak olan Trabzon Akyazı Spor Kompleksi için hazırlıklar tamam. Bordo-Mavili yönetim de bu açılışta tam kadro yer almak için Trabzon’a gitti...

Akyazı Spor Kompleksi'nin temeli yarın atılacak!

Stat temelinin Başbakan Recep Tayyıp Erdoğan tarafından 23 Kasım Cumartesi günü atılacağı Akyazı'da zemini sağlamlaştırmak için kazık çakma işlemleri sürüyor. Akyazı Spor Kompleksi'nin temeli yarın atılacak...

Akyazı Spor Kompleksi teklif alma oturumuna 11 firma katılacak!

2 Mayıs tarihinde ihalesinin yapılacağı Akyazı Spor Kompleksi'nin ihalesinde teklif alma oturumuna 11 firma katılacak...

Trabzon Akyazı Spor Kompleksi ihalesi 2 Mayıs'ta yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) arasında imzalanan protokol kapsamında Trabzon'da inşa edilecek Akyazı Spor Kompleksinin ihale tarihi belli oldu.

Trabzon Beşirli Spor Temalı Park 26 Ekim’de ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Beşirli Spor Temalı Park'ın ihalesini 26 Ekim'de gerçekleştirecek.

Trabzon'a yeni spor salonu!

Trabzon'da 2011 EYOF için yapılan tenis kortu, şehir merkezinin spor salonu ihtiyacının karşılanması için 3 bin 500 seyirci kapasiteli uluslararası müsabakaların yapılabileceği çok amaçlı salona dönüştürüldü 

Trabzon'a spor tesisi yatırımları!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, bölgeye yapılan spor yatırımlarıyla ilgili bilgiler verdi. Öztürk, amaçlarının 250 bin kişiye spor yaptırmak olduklarını söyledi.

Trabzon Akyazı Stadı, Katar Emiri ile açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon Akyazı Stadını Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al Sani ile birlikte açacak.

Akyazı Spor Kompleksi açılıyor!

TOKİ Başkanı Turan: "Türkiye mühendislik hayatı açısından da çok önemli bir eserdir. Sadece stat yapmıyoruz, mühendislik açısından da çok güzel bir eser inşa ettik" dedi.

Trabzon Akyazı Stadı 18 Aralık'ta açılacak!

Trabzon'da inşa edilen Akyazı Stadı'nın açılış töreninin 18 Aralık'ta yapılması planlanıyor.

Akyazı Stadı'na geçmek için zamana ihtiyaç var!

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, Akyazı Stadı'na geçmek için biraz daha zamana ihtiyaç olduğunu söyledi.

Trabzon Akyazı Stadı 21 Kasım'da açılacak!

Trabzonspor’da yapımına 2013’te başlanan Akyazı Stadı’nda sona gelindi. Türkiye’nin deniz doldurularak inşa edilen ilk stadyum olma özelliğine sahip Akyazı 21 Kasım’daki Antalya maçıyla hizmete girecek.

Ergün Turan: Akyazı Spor Kompleksi'nde sona yaklaştık!

TOKİ Başkanı Turan: "Ülkemizde birçok özelliği ile ilkleri barındıran Akyazı Spor Kompleksi'nde sona yaklaştık" dedi.

Trabzon Akyazı Stadı'nda sona doğru!

Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip olan ve yapımı son aşamaya gelen Akyazı Stadı'nda çimlendirme çalışmaları devam ediyor.

Trabzon Akyazı Stadı 18 Aralık'ta açılacak!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Akyazı Stadı'nın resmi açılışının 18 Aralık'ta olacağını açıkladı.

Trabzon Akyazı Stadı'nın çatısı tamamlandı!

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, yapımı son aşamaya gelen Akyazı Stadı'nda ilk maçlarını 11. haftada Antalyaspor ile oynamayı planladıklarını söyledi.

Trabzon Akyazı Stadyumu, Antalyaspor maçına yetiştirilecek!

Açılışı için geri sayıma geçilen Trabzonspor’un yeni stadı 11. haftada tam olarak hazır hale getirilecek.

Trabzon Akyazı Spor Kompleksi Haberi

Trabzon Akyazı Spor Kompleksi

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, İdarenin alt ve orta gelir grubuna dönük konut projeleri ile birlikte sosyal donatıları da inşa ettiğine dikkat çekti. TOKİ tarafından okul, yurt, hastane, ibadethane, stadyum, spor kompleksi, ticaret merkezi gibi 6 bin 685 sosyal donatı inşa edildiğine vurgu yapan M. Ergün Turan, “Ülkemizde yaşamın her alanında, devletimize ihtiyaç duyulan her noktada, milletimize yüksek nitelikli üretim hedefiyle hizmet vermeyi sürdüreceğiz” dedi.


“Türkiye’de ilk olacak”


TOKİ’nin Türk Telekom Arena Stadyumu ile 2013 Akdeniz Oyunları’nın gerçekleştiği Mersin Arena Stadyumu’nu inşa ettiğini hatırlatan TOKİ Başkanı, Trabzon’da yapılan Akyazı Spor Kompleksi’nin de aynı titizlikle inşa edildiğini belirtti. Turan, 40 bin seyirci kapasiteli Trabzon Akyazı Stadyumu’nun çatı sistemi ile Türkiye’de bir ilk olacağına dikkat çekti.


Kendini temizleyebilecek


TOKİ Başkanı Turan, Trabzon Akyazı Spor Kompleksi...