01 / 05 / 2024

trabzon akyazı stadyum inşaatı

trabzon akyazı stadyum inşaatı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında inşa edilecek Akyazı Spor Kompleksi’nin temeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumartesi günü atılacak....

Akyazı Tünellerinin İsmi belli oldu!

Trabzon’da Karadeniz Sahil Yolunun Akyazı mevkiinde hayata geçirilen çift tüplü tünelin isimleri netleşti. Tünelin birine “Bordo” ismi verilirken, diğerine ise “Mavi” ismi verildi.

Trabzon Akyazı Stadı, Katar Emiri ile açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon Akyazı Stadını Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al Sani ile birlikte açacak.

Trabzon Akyazı Stadı 18 Aralık'ta açılacak!

Trabzon'da inşa edilen Akyazı Stadı'nın açılış töreninin 18 Aralık'ta yapılması planlanıyor.

Trabzon Akyazı Stadı 21 Kasım'da açılacak!

Trabzonspor’da yapımına 2013’te başlanan Akyazı Stadı’nda sona gelindi. Türkiye’nin deniz doldurularak inşa edilen ilk stadyum olma özelliğine sahip Akyazı 21 Kasım’daki Antalya maçıyla hizmete girecek.

Trabzon Akyazı Stadı'nda sona doğru!

Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip olan ve yapımı son aşamaya gelen Akyazı Stadı'nda çimlendirme çalışmaları devam ediyor.

Trabzon Akyazı Stadı 18 Aralık'ta açılacak!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Akyazı Stadı'nın resmi açılışının 18 Aralık'ta olacağını açıkladı.

Trabzon Akyazı Stadı'nın çatısı tamamlandı!

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, yapımı son aşamaya gelen Akyazı Stadı'nda ilk maçlarını 11. haftada Antalyaspor ile oynamayı planladıklarını söyledi.

Trabzon Akyazı Stadyumu, Antalyaspor maçına yetiştirilecek!

Açılışı için geri sayıma geçilen Trabzonspor’un yeni stadı 11. haftada tam olarak hazır hale getirilecek.

Akyazı Stadyumu bağlantı yolları yıl sonunda tamam!

Ulaştırma, Denizlik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile birlikte yapım çalışmaları hızla devam eden Kanuni Bulvarı Yıldızlı Kavşağı ve Akyazı Stadyumu bağlantı yollarında incelemelerde bulundu.

Trabzon Akyazı Stadı, Kasım başında açılacak!

Akyazı’dan sorumlu yönetici Saral: "2011 şampiyonluğumuz gibi bir stat inşa ediyoruz: Tertemiz. Türkiye’nin en üst düzey stadı. Kasım başında açacağız” dedi.

Trabzon Akyazı Stadı'nda son aşamaya gelindi!

TOKİ tarafından Trabzon'da deniz doldurularak, dolgu zemini üzerine inşa edilen Akyazı Spor Kompleksi'nde çalışmalar son aşamaya geldi.

Ergün Turan Akyazı Stadı’nda incelemelerde bulundu!

TOKİ tarafından Trabzon’da yapımı devam eden Akyazı Spor Kompleksi’nde yürütülen çalışmaları inceleyen TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, eksikliklerin biran önce giderilmesi için talimat verdi.

Trabzon Akyazı Stadı en kısa sürede tamamlanacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan,Trabzonspor'un yeni stadyumu Akyazı'daki çalışmaları yerinde inceledi. Turan, "Trabzonspor'a güzel bir stadyum yapıyoruz. Her şey çok güzel olacak" dedi.

trabzon akyazı stadyum inşaatı Haberi

trabzon akyazı stadyum inşaatı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında inşa edilecek Akyazı Spor Kompleksi’nin temeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumartesi günü atılacak. Avrupa’nın en modern spor tesisleri arasında gösterilen Akyazı Spor Kompleksi tamamlandığında Trabzon, stadın yanı sıra spor tesisine de kavuşmuş olacak. 


TOKİ, Avrupa’nın en modern spor tesisleri arasında gösterilen kompleksi, Karadeniz'in 800 bin metrekarelik alanında yapılan dolgu sahasında hayata geçirecek. Projede, 40 bin kişilik stadyumun yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hizmet binası, kamp eğitim merkezi binası, açık spor tesisleri, 2 adet doğal çim sahası, 5 adet sentetik çim saha, 4 adet tenis kortu, 2 adet basketbol sahası, 1 adet voleybol sahası, 4 bin kişilik paket arıtma tesisi ve açık otopark bulunuyor.


11...