06 / 05 / 2024

Trabzon Akyazı temel atma töreni

Trabzon Akyazı temel atma töreni

Trabzon'da büyük gün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yarın Akyazı projesinin temelini atacak, ardından Avni Aker'de Eskişehirspor maçını izleyecek. Trabzonspor’un özlemle beklediği Akyazı projesinin temel atma töreni yarın gerçekleşiyor...

Trabzon Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Trabzon'da hayata geçirilen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde temel atma töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla gerçekleşti.

Trabzon Şehir Hastanesi 32 ayda tamamlanacak!

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Trabzon Şehir Hastanesi’nin yer tahsisi ve ihale sürecinin tamamlanmasının ardından 30-32 aylık süre içinde tamamlanacağını söyledi.

Trabzon Ortahisar Belediyesi binası yeniden inşa edilecek!

Trabzon'un önemli projeleri arasında yer alan Ortahisar Belediyesi ve Ortahisar Kaymakamlığı Hizmet Binalarının temel atma töreni yapılacak.

Akyazı Tünellerinin İsmi belli oldu!

Trabzon’da Karadeniz Sahil Yolunun Akyazı mevkiinde hayata geçirilen çift tüplü tünelin isimleri netleşti. Tünelin birine “Bordo” ismi verilirken, diğerine ise “Mavi” ismi verildi.

Trabzon Akyazı Stadı, Katar Emiri ile açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon Akyazı Stadını Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al Sani ile birlikte açacak.

Trabzon Akyazı Stadı 18 Aralık'ta açılacak!

Trabzon'da inşa edilen Akyazı Stadı'nın açılış töreninin 18 Aralık'ta yapılması planlanıyor.

Trabzon Akyazı Stadı 21 Kasım'da açılacak!

Trabzonspor’da yapımına 2013’te başlanan Akyazı Stadı’nda sona gelindi. Türkiye’nin deniz doldurularak inşa edilen ilk stadyum olma özelliğine sahip Akyazı 21 Kasım’daki Antalya maçıyla hizmete girecek.

Trabzon Akyazı Stadı'nda sona doğru!

Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip olan ve yapımı son aşamaya gelen Akyazı Stadı'nda çimlendirme çalışmaları devam ediyor.

Trabzon Akyazı Stadı 18 Aralık'ta açılacak!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Akyazı Stadı'nın resmi açılışının 18 Aralık'ta olacağını açıkladı.

Trabzon Akyazı Stadı'nın çatısı tamamlandı!

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, yapımı son aşamaya gelen Akyazı Stadı'nda ilk maçlarını 11. haftada Antalyaspor ile oynamayı planladıklarını söyledi.

Trabzon Akyazı Stadyumu, Antalyaspor maçına yetiştirilecek!

Açılışı için geri sayıma geçilen Trabzonspor’un yeni stadı 11. haftada tam olarak hazır hale getirilecek.

Akyazı Stadyumu bağlantı yolları yıl sonunda tamam!

Ulaştırma, Denizlik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile birlikte yapım çalışmaları hızla devam eden Kanuni Bulvarı Yıldızlı Kavşağı ve Akyazı Stadyumu bağlantı yollarında incelemelerde bulundu.

Trabzon'a 270 milyon liralık tesis yatırımı!

Açılış ve temel atma törenlerine katılmak için geldiği Trabzon'da basın toplantısı düzenleyen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bakanlığın Trabzon'daki yatırımlarını kamuoyu ile paylaştı.

Trabzon Akyazı temel atma töreni Haberi

Trabzon Akyazı temel atma töreni

Trabzon'da büyük gün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yarın Akyazı projesinin temelini atacak, ardından Avni Aker'de Eskişehirspor maçını izleyecek.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bordo-Mavililer’e yapılacak 41 bin 513 kişilik Akyazı Stadyumu’nun temelini atacak.. Stadyum 2015-2016 sezonuna yetiştirilecek ve yaklaşık 200 milyon Türk Lirası’na mal olacak. Bugün Trabzon’a gelecek Başbakan, Meydan Parkı’nda halka hitap edecek, bir gün sonra da Trabzonsporlular’ın heyecanla beklediği stadın temeli için Akyazı Beldesi’ne geçecek. Tören sonrası Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, Başbakan Erdoğan ile özel bir görüşme yapması bekleniyor.


Legia maçına yetişmişti


Görüşme sonrası ise ikilinin adresi Hüseyin Avni Aker Stadı olacak. Başbakan Erdoğan ile başkan Hacıosmanoğlu, Trabzonspor-Eskişehirspor mücadelesini tribünden birlikte izleyecek. Hatırlanacağı üzere Başbakan Erdoğan, Trabzonspor’un Polonya deplasmanında Legia Varşova ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi maçının son 5 dakikasını yetişme...