05 / 05 / 2024

Trabzon altyapı sorunları

Trabzon altyapı sorunları

Trabzon il Başkanı Ekrem Çapkınoğlu: " Trabzon 'u Avrupa'nın üç şehri arasına sokacağız diyorlar ama önce altyapı ve ulaşım sorununu halletsinler " açıklamasını yaptı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu müjdeyi verdi: Trabzon'a yeni havalimanı geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon'a yeni bir havalimanı kazandırmak için çalışmalara başladıklarını duyurdu.

İnşaat sektöründe proje, imar ve altyapı sorunlarına çözüm bekleniyor!

Adana Ticaret Odası’nda inşaat sektörü ile ilgili değerlendirmelerde bulunan meslek grupları, sektörün her damarından kan aktığını dile getirdi ve proje, imar, altyapı gibi sıkıntılara çözüm beklediklerinin altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Tokat Havalimanı kapılarını uçuşlara açtı! İşte Tokat Havalimanı'nın özellikleri ve maliyeti

2017 yılında pist ve altyapı sorunları kapsamında, uçuş güvenliği gerekçesiyle hava trafiğine kapatılan Tokat Havalimanı, yenilenen pisti, modern sistemlerle donatılmış terminal binası ve kulesiyle bugün hizmete açıldı.

Mersin Akdeniz'de altyapı sorununun çözümü kentsel dönüşüm!

Mersin'de Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçedeki imar ve altyapı sorunlarının kentsel dönüşüm ile çözüleceğini dile getirdi. 

Olimpos'un yeni imar planları bölgeye nefes aldıracak!

Antalya'daki Olimpos Turizm Merkezi'ni altyapı sorunlarından kurtarmak için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hazırlanan Koruma Amaçlı İmar Planı bölgeye nefes aldıracak.

TOKİ Trabzon Çaykara 84 konut ihalesi 9 Nisan'da!

Trabzon İli, Çaykara İlçesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 84 Adet Konut , 45 Adet Dükkan Ve 1 Adet Terminal Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Trabzon'un 2020 projelerinde son durum ne?

Trabzon'a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan Trabzon projelerini masaya yatırdı. Peki Trabzon'un 2020 projelerinde son durum ne?

TOKİ Trabzon Maçka 144 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon İli Maçka İlçesi Esiroğlu Mahallesi 2. Etap 144 Adet Konut ve 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Adana'da afet bölgesinde 2 bin konutluk kentsel dönüşüm!

AKP Sözcüsü Ömer Çelik pazartesi gününden beri selle mücadele eden Adana'da inceleme yaptı, selden etkilenen alanları ziyaret etti. Çelik, bölgedeki zararların en kısa sürede giderileceğini, altyapı sorunlarının da çözüleceğini söyledi...

TOKİ Trabzon Araklı 278 konut ihalesi yarın!

Trabzon İli, Araklı İlçesi, Özgen Mahallesi 278 Konut ve 3 Dükkanlı 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Trabzon Tonya'ya 94 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon İli, Tonya İlçesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 94 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 9 Ocak 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Maçka 144 konut ihalesi 13 Ocak'ta!

Trabzon Maçka Esiroğlu Mahallesi 2. Etap 144 Adet Konut ve 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 13 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Trabzon Demiryolu projesi çizilmeye başlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının bütçe görüşmelerinde konuşan AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’a Trabzon’un yeni bir havalimanına kavuşmak istediğini söyledi. Cora, Atatürk'ün hayali olan demiryolu projesinin çizildiğinin haberini verdi...

Trabzon altyapı sorunları Haberi

Trabzon altyapı sorunları

Trabzon il Başkanı Ekrem Çapkınoğlu, parti il binasındaki basın toplantısında iktidar ve muhalefeti topa tuttu. Çapkınoğlu, Trabzon'un üvey evlat muamelesi gördüğünü belirtirken, pek çok yatırımı komşu illere kaçırdığına vurgu yaptı. Çapkınoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "AKFnin Trabzon'da dört tane milletvekili var. Sonuçta bir şehrin bakansız olması handikaptır ama iktidar partisinin milletvekilleri nerede? Trabzon lojistik merkez olması gerekirken başka bir ile kaydırıldı. Bölge istinaf mahkemeleri Samsun'a kayıyor. Trabzon'un ihracatı da Samsun'a kayıyor. Trabzon Havalimanı büyütülecekti, Ordu-Giresun Havalimanı bitti. Rize yatırıma alındı ama biz ikinci pisti bile yapamadık. Trabzon Havalimanı arada ezilecek gibi görünüyor. Trabzon'a üvey evlat muamelesi yapılıyor. Trabzon için mevcut siyasi iktidarm vadettikleri vaatler nerede? Trabzon Büyükşehir Belediye Başkam, 'Trabzon'u Avrupa'nın gelişmiş üç kentinden biri haline getireceğiz.' diyor ama önce...