30 / 04 / 2024

Trabzon Boztepe otel

Trabzon Boztepe otel

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un Ortahisar ilçesi Boztepe Mahallesi’nde inşası devam eden otel yatırımını değerlendirdi.

Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terasları Projesi onay aşamasına geldi!

Ortahisar Belediyesinin, Trabzon'un en çok gezilen yerlerinden Boztepe için hayata geçirdiği "Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terasları Projesi"nin onay aşamasında olduğu belirtildi. 

Trabzon Ortahisar'daki 5 katlı ev yıkıldı!

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Boztepe Mahallesi Gözaçan Cami mevkiinde Kanuni Bulvarı inşaatı için bölgede yapılan yıkımlarda yıkılması planlanan 5 katlı evin yıkımı işlemi tamamlandı.

Trabzon yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Millet Bahçesi’ başta olmak üzere Pazarkapı kent meydanı, Ganita sahil düzenlemeleri, Gülcemal ve Boztepe ile ilgili yatırımları masaya yatırdı.

Trabzon'daki Kanuni Bulvarı Boztepe güzergahında afet riski!

Trabzon Şehir Plancıları Odası Trabzon Şube Başkanı Ercan Şen, yer aldığını iddia etti...

Trabzon'daki Kanuni Bulvarı projesine vatandaşlardan tepki! 

Trabzon Boztepe'deki Kanuni Bulvarı projesine vatandaşlar tepki gösterdi. 

Trabzon Boztepe'deki tünel ve yol inşaatına tepki! 

Trabzon'da Kanuni Bulvarı projesi kapsamında doğal sit alanı olan Boztepe'de yol ve tünel inşaatı tepkilere yol açtı. Doğa ve Tarifi Değerleri Koruma Derneği Başkanı Doç.Dr Coşkun Eruz çalışmaların kent siluetine zarar verdiğini belirtti. 

Trabzon'da 18.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Trabzon İli, Yomra İlçesi, Kaşüstü Mahallesi, Yalı Mevkii'nde yer alan otel vasıflı gayrimenkul 18 milyon 250 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Trabzon otel yatırımında zirveyi zorluyor!

Bu senenin ilk 10 ayında 48 şehirde 143 yeni otel projesi 2.3 milyar TL’lik teşvik belgesi aldı. Antalya ve İstanbul yine ‘en fazla otel yatırımı yapılan iki il’ olurken, Trabzon 12 otel yatırımı ile adeta zirveyi zorladı.

Trabzon'da Araplara arazi satışı yargıya taşındı!

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde otel ve alışveriş merkezi yapılmak üzere Şehit Üstteğmen Erdal Kurtoğlu Parkı'nın Arap yatırımcılara satılması yargıya taşındı. Vatandaşlar, arazi satışının iptali istemiyle dava açtı.

Trabzon'daki 11 dönümlük arazi halkın kullanımına açılacak!

Trabzon'un Ortahisar ilçesinin Boztepe Mahallesi’nde bulunan TSK’ya tahsisli 11 dönüm alana sahip arazi halkın kullanımına açılacak.

Trabzon Boztepe'deki otel imara uygundur!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un Ortahisar ilçesi Boztepe Mahallesi’nde inşası devam eden otel yatırımını değerlendirdi.

Ordu Boztepe Kur’an Kursu binası tamamlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 25 yıllığına Trabzon İl Müftülüğüne tahsis edilen Boztepe Kur’an Kursu'nu inceledi.

Trabzon Yomra'ya 150 milyon dolarlık otel yatırımı!

Trabzon'un Yomra ilçesinde turizm yatırımları artıyor. 150 milyon dolar maliyetli otel projesinin bölgeye kazandırılması bekleniyor.

Trabzon Boztepe otel Haberi

Trabzon Boztepe otel

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un Ortahisar ilçesi Boztepe Mahallesi’nde inşası devam eden otel yatırımı hakkında açıklamalarda bulundu. 

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Gümrükçüoğlu, otel alanının kendisinden önceki 4 belediye başkanı tarafından da turizm tesisi yapılarak değerlendirilmek istendiğini söyledi. 

Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, “Burası 1989 yılında onaylanan imar planlarında turizm amaçlı tesis olarak planlanmıştır. Bugünde yapılan budur. Tabiat Varlıkları Koruma Kurulunun tüm kararlarına harfiyen uyularak bu yatırım Trabzon’a kazandırılmıştır” diye konuştu. 

Tesisin Trabzon’a hayırlı olmasını istediğini aktaran  Gümrükçüoğlu, “Trabzon’u düşünen, turizmi düşünen, dünyanın tüm insanlarına Trabzon’u tanıtmak isteyen ve misafir etmek isteyen, şehri de bu yönde kalkındırıp gelir elde edilmesini arzu eden, bütün bunların yanı sıra muhakkak bir işetmeci olarak bir yatırımın getirisini düşünmekle beraber çok daha fazla kar edeceği...