28 / 04 / 2024

Trabzon Çarşıbaşı kıyı düzenlemesi

Trabzon Çarşıbaşı kıyı düzenlemesi

Trabzon Çarşıbaşı Kıyı Düzenlemesi ve Sahil Tahkimatı amaçlı olarak hazırlanan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı teklifleri bugün askıya çıkarıldı. Planlar 19 Eylül'de askıdan inecek...

TOKİ Trabzon Çarşıbaşı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Sadece yüzde 10 peşinat!

TOKİ Çarşıbaşı projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Çarşıbaşı 2022 sosyal konut projesi...

Arçelik küçük ev aletlerinde Anneler Günü fırsatı! 2. ürüne yüzde 50 indirim başladı! İşte 5 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik küçük ev aletlerinde Anneler Günü fırsatı başladı. Bu kapsamda Arçelik küçük ev aletleri alımlarında 2'nci ürüne yüzde 50 indirim yapılıyor. Peki Arçelik küçük ev aletleri kampanyası hangi ürünlerde geçerli? İşte 5 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Konya Altın Çarşısı'nda yıkım çalışmaları tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı’daki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. Çalışmaları değerlendiren Başkan Altay Altın Çarşısı'nda yıkımların tamamlanma aşamasına geldiğini dile getirdi.

Bursa Çarşıbaşı'nda yıkım çalışmaları tam gaz!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi dahilinde yıkım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi son olarak  Pirinç Han’ın arka tarafındaki bir binanın daha yıkımını gerçekleştirdi. 

Yazıbaşı Köyü Sağlık Evi projesinin akıbeti TBMM'de!

Yazıbaşı Köyü Sağlık Evi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İsrail'in yıktığı Hammisa Bedevi köyü sakinleri başlarını sokacak yer arıyor!

İsrail'in işgal altında olan Hammisa Bedevi köyünü yıkmasının ardından geriye teneke parçalarından başka bir şey kalmazken, köy ahalisi kış arifesinde çocuklarına barınak bulmanın yollarını arıyor.

Hınıs Başköy Barajı'nın gövde dolgusu tamamlandı!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Kaya Yıldız, Erzurum'da inşa edilen Hınıs Başköy Barajı'nın gövde dolgusunun tamamlandığını bildirdi.

Rize'de yapılan Çay Çarşısı Kıyı Kanunu'na aykırı çıktı!

Rize Ticaret Borsası tarafından dolgu sahasına yapılan Çay Çarşısının Kıyı Kanunu'na aykırı olduğu Sayıştay raporuyla belirlendi. 

Ebru Özdemir: 2020 başarılı bir yıl olacak!

Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, 2020 yılının ülke ve inşaat sektöründe başarılı bir yıl olacağına işaret ederek, "Yurt içi ve yurt dışında büyük ölçekli enerji altyapı ve üstyapı inşaat projelerini üstlenmeyi hedefliyoruz." dedi...

Trabzon Arsin hükümet konağı inşaatı başlıyor!

Trabzon Arsin hükümet konağı inşaatı yakında başlayacak. Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, hükümet konağını yapacak yüklenici firma ile belediye binasında bir araya geldi. 

Trabzon'da riskli binalar yıkılacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu. “Tüm ana dere vadilerinde risk taşıyan binaları bir ay içinde tespit edeceğiz. Risk gruplarına göre en acillerinden başlayarak yıkacağız” dedi.

Gölcük Sanayi Çarşısı'ndaki yıkımlar tamamlandı!

Gölcük Eski Sanayi Çarşısı'nda yıkımlar tamamlandı. Bölgede devam eden alan temizleme çalışmalarını yerinde denetleyen Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, "6 tırla 1 haftada çalışmalar tamamlanacak" şeklinde konuştu.

Kastamonu Başköy'de acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu İli Araç İlçesi'ne bağlı Başköy Köyü'nde Regülatör ve Hidroelektrik Santrali için acele kamulaştırma yapılacak..

Trabzon Çarşıbaşı kıyı düzenlemesi Haberi

Trabzon Çarşıbaşı kıyı düzenlemesi


Trabzon Çarşıbaşı İlçesi, Kıyı Düzenlemesi ve Sahil Tahkimatı amaçlı olarak hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı teklifleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 11 Ağustos 2014 tarihinde onaylandı.


Bugün askıya çıkarılan Kıyı Düzenlemesi ve Sahil Tahkimatı amaçlı imar planları 30 gün boyunca askıda kalacak. Planlar 19 Eylül 2014 tarihinde askıdan inecek.


1/5000'lik plan açıklama raporu için tıklayın


1/1000'lik plan açıklama raporu için tıklayın



Gülcihan YELKENCİ /...